Billie Eilish's 'Boob'-commentaar, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's 'Boob'-commentaar, uitgelegd
Billie Eilish's 'Boob'-commentaar, uitgelegd
Anonim

"Mensen zijn bang voor grote borsten."

Dat is het citaat van Billie Eilish dat vandaag het internet breekt nadat de ster zich openstelde voor Elle Magazine over haar eigen persoonlijke lichaamsbeeld.

Ze vertelde Elle ook over haar geruchtenvete met Olivia Rodrigo, het epische releasefeest van haar nieuwe album, en zelfs hoe ze het haat dat haar collega's werk gedaan krijgen en het ontkennen ("Lieg gewoon niet over 'Oh ja, zo ziet het er natuurlijk uit'…")- maar het is de 'boob'-commentaar die de meeste mensen aan het praten heeft gebracht.

Dit is precies wat Billie te zeggen had over haar ervaring, van jong kijken naar volwassen lijken in de publieke belangstelling.

The Tomato Can Picture

Dit is de post die de inmiddels beruchte 'boob'-commentaar van Billie Eilish inspireerde. Ze deelde het op 11 juli 2021, ongeveer twee maanden na de omslag van het tijdschrift Vogue die het einde markeerde van haar oversized goth/skater-tijdperk.

Tegen die tijd raakten mensen eraan gewend dat Billie minder grote kledingstukken droeg, maar ze zegt dat velen van hen vonden dat deze specifieke reeks foto's te ver ging. Ze laten haar poseren in een korset met een patroon van een tomatenblik en kant dat over de bovenkant gluurt. Het bijschrift? "Ja, ik weet het."

Fans niet meer gevolgd

“Ik verloor 100.000 volgers, alleen vanwege de borsten”, zegt Billie in het interview, en dan de iconische uitspraak “Mensen zijn bang voor grote borsten.”

Ze vertelde Elle dat, hoewel het klote is om fans te verliezen en negatieve opmerkingen te krijgen over haar nieuwe look, ze haar best doet om het haar 'ziel' niet te laten kwetsen. Eigenlijk: ze begrijpt waar die mensen vandaan komen. Volgens haar was de haat die haar meer volwassen transformatie kreeg een soort bewijs dat fans echt van haar oude uiterlijk hielden.

"Mensen houden vast aan deze herinneringen en hebben een gehechtheid", legt ze uit. "Maar het is heel mensonterend… ik ben nog steeds dezelfde persoon. Ik ben niet alleen verschillende Barbies met verschillende hoofden."

Billie vindt het oneerlijk

Ook al kan ze meevoelen met fans die de 'oude zij' missen, Billie is niet cool met het intense niveau van beoordeling en kritische blik dat ze krijgt alleen al omdat ze verschillende topjes draagt.

"Het is niet de bedoeling dat je echt weet wie je bent totdat je tenminste mijn leeftijd of ouder bent," vervolgde ze. "Ik had geen doel van 'Dit gaat ervoor zorgen dat iedereen anders over mij gaat denken'."

Ze zegt dat ze zelfs moeite heeft om comfortabele kledingstukken te dragen, alleen vanwege hun vermeende connotaties.

"Laatst besloot ik een tanktop te dragen", deelt ze met Elle. "Het was niet eens een provocerend shirt. Maar ik weet dat mensen zullen zeggen: 'Holy fk, ze kleedt zich sexy en probeert een statement te maken.'"

Probeert ze aandacht te krijgen voor haar lichaam, zoals zoveel trollen suggereren?

"Nee, dat ben ik niet", voegt ze eraan toe. "Het is 500 graden en ik wil gewoon een tanktop dragen."

Aanbevolen: