Bella Hadid's Alter Egos, Rebekka Harajuku en Belinda, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Bella Hadid's Alter Egos, Rebekka Harajuku en Belinda, uitgelegd
Bella Hadid's Alter Egos, Rebekka Harajuku en Belinda, uitgelegd
Anonim

Model Bella Hadid werd beroemd in 2014 toen ze tekende bij IMG Models. Bella - die samen met haar oudere zus Gigi Hadid beroemd werd - is zeker een van de meest succesvolle en beroemde modellen van haar generatie. In de loop der jaren heeft Bella gezegd dat ze soms haar alter ego's gebruikt om haar te helpen omgaan met de druk van roem - of gewoon voor de lol.

Vandaag bekijken we alles wat we weten over de twee bekende alter ego's van Bella Hadid, Belinda en Rebekka Harajuku. Van hoe ze zijn ontstaan tot waarom een van hen een beetje controversieel is - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Bella heeft onthuld dat 'Belinda' is ontstaan tijdens het filmfestival van Cannes in 2016

Het beroemde model onthulde dat haar alter ego - de persona die het publiek lijkt te denken dat ze is - eigenlijk heel anders is dan hoe de echte Bella is. Dit is wat Bella onthulde:

"Ik denk dat [dat moment] het begin was van de Bella-persona die iedereen van mij ziet. Dat is mijn alter ego - dat is Belinda. Ik ben gewoon zo het tegenovergestelde van haar. Ze is erg va-va-voom Ik was nog steeds nerveus over camera's en nerveus omdat ik veel make-up op had, en nerveus over deze spleet. Ik denk dat er misschien een klein slipje is gebeurd. Maar ik schaam me een beetje voor dit moment, ook al is de jurk is prachtig. Het voelt gewoon niet zo veel als mij."

5 En dat ze zich al vroeg in haar carrière onder druk gezet voelde om een zwoel en sensueel imago op te bouwen

In een interview voor Vogue dit jaar onthulde Bella Hadid dat Belinda ontstond vanwege de druk die het model in een vroeg stadium van haar carrière voelde om meer te lijken op wat mensen denken dat ze is. Dit is wat Bella zei:

"Het is alsof er twee Bella's waren - ik, deze persoon die aan het uitzoeken was wie ze was, en 'Bella Hadid' het alter ego, die, ik weet het niet, een seksbot was die elke avond uitgaat?"

4 In 2018 introduceerde Bella haar tweede alter ego aan de wereld - Rebekka Harajuku

Tijdens een reis naar Japan in 2018 onthulde Bella Hadid haar tweede alter ego - een door Tokio geïnspireerde. Bella vond het zo leuk om plezier te maken met haar alter ego, dat ze zelfs een Instagram-account aanmaakte voor Rebekka, die momenteel 30,5 Instagram-volgers heeft. Hoewel de ster sinds 2018 niet meer actief is op het account, zal ze misschien ooit het alter ego weer in de schijnwerpers zetten. Dit is wat Bella zei over hoe het alter ego werd gecreëerd:

"Het is zo grappig omdat een van mijn vrienden en ik in Japan waren. Elke dag gingen we terug naar Harajuku omdat we dat wilden, letterlijk elke dag: we zouden onze dagen daar beginnen en eindigen. Dus we koos onze favoriete plek in Tokio en maakte er de achternaam van dit alter ego van. We gingen naar de winkel en kochten een pruik, want ik wilde gewoon rond kunnen lopen en de stad kunnen zien zonder iemand te hebben… ik stoor me er niet aan, maar ik wilde het kunnen ervaren."

3 Op Instagram van Rebecca Harajuku staat Bella in een blonde pruik die plezier heeft in Tokio

Het Instagram-account - dat in totaal acht foto's bevat - toont Bella's shenanigans in Tokio met haar echte beste vriend, Fanny Bourdette-Donon. Op de foto's ziet u Bella - of moeten we zeggen Rebekka - poseren met de lokale bevolking, eetstokjes en modeartikelen. Dit is wat Bella zei over het hoe en waarom het Instagram-account is gemaakt:

"We hebben er uiteindelijk plezier mee gehad omdat mijn vriend een fotograaf is en hij me de hele dag aan het fotograferen was, dus uiteindelijk kregen we al deze foto's. Dus we dachten, waarom zetten we ze niet ergens neer zodat iemand anders ze ook kan zien?"

2 Velen geloven dat het alter ego problematisch was omdat het misbruik maakte van de Japanse cultuur

Hoewel Bella zei dat het alter ego 'een waarderend en feestelijk doel had', geloofden velen dat het model de Japanse cultuur uitbuitte. De terugslag waarmee Bella destijds te maken kreeg, zou kunnen verklaren waarom het model het alter ego van Rebekka Harajuku sinds 2018 niet terug heeft gebracht. Bella zou zeker niet de eerste celeb zijn die wordt beschuldigd van het exploiteren van de Japanse cultuur - muzikanten Gwen Stefani en Avril Lavigne zijn er eerder geweest.

1 Ten slotte houdt Bella duidelijk van plezier maken met alter ego's - en misschien heeft ze meer dan alleen deze twee

Degenen die Bella Hadid en haar carrière bijhouden, weten zeker dat het model graag plezier maakt met mode, haar en haar alter ego's. Het zou niemand verbazen als Bella andere alter ego's verbergt en misschien zal ze op een dag haar fans kennis laten maken met een nieuwe. Voor nu lijkt het erop dat we alleen Belinda zullen krijgen - aangezien Rebekka na een deel van de terugslag met pensioen lijkt te zijn gegaan. Rebekka's Instagram is er echter nog steeds, dus misschien is ze ook niet voor altijd weg.

Aanbevolen: