Jessie James & Eric Decker's weelderige levensstijl en $ 10 miljoen nettowaarde, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Jessie James & Eric Decker's weelderige levensstijl en $ 10 miljoen nettowaarde, uitgelegd
Jessie James & Eric Decker's weelderige levensstijl en $ 10 miljoen nettowaarde, uitgelegd
Anonim

Sinds hij in 2013 trouwde, hebben NFL-speler Eric Decker en zijn vrouw Jessie James fans keer op keer groen van jaloezie gemaakt. Zelfs na acht jaar als getrouwd stel zijn deze twee duidelijk nog steeds verliefd als altijd en ze laten het nooit nalaten op sociale media te pronken. Van zwoele koppelfoto's tot waanzinnig schattige familiefoto's, Eric en Jessie laten het allemaal zien en we zien het graag!

Maar behalve dat ze pronken met hun mooie relatie, vinden Eric en Jessie het ook leuk om tijd te investeren in hun verschillende carrières en bedrijven. Het heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen, want het duo heeft een indrukwekkend gezamenlijk vermogen. Vandaag zijn Eric en Jessie naar verluidt ongeveer $ 10 miljoen waard. Indrukwekkend toch? Dat dachten wij ook! Dus rekening houdend met hoe hard Eric en Jesse werken, is het niet meer dan een gegeven dat ze hun geld besteden zoals zij dat nodig achten. Van gezinsvakanties tot een indrukwekkende schoenencollectie, hier zijn enkele van de vele manieren waarop Eric en Jesse hun dollars uitgeven!

7 Fitness

Als NFL-speler was het vanzelfsprekend dat fitness een essentieel onderdeel was van Erics carrière. Nu, ook na zijn pensionering, blijft het toch belangrijk voor hem. En hij is niet de enige. Door de jaren heen heeft Jessie ook bewezen een fitnessliefhebber te zijn en ze heeft een geweldig lichaam om dat te laten zien. Tussen het kopen van fitnessapparatuur, het inhuren van een trainer en het krijgen van RF-behandelingen, lijdt het geen twijfel dat Jessie en Eric veel geld uitgeven om hun fitnessreis te ondersteunen.

6 Vakanties

Eric en Jesse werken hard om geld te verdienen. Het is daarom alleen maar passend dat ze zo hard spelen. En een van de favoriete dingen van het paar om te doen om vrij te nemen, is op vakantie gaan - zelfs de COVID-19-pandemie heeft hen niet kunnen stoppen. Of het nu gaat om gezinsvakanties met hun kinderen of romantische uitjes met elkaar, Jessie en Eric hebben bewezen dat naar het buitenland gaan een zeer leuke activiteit voor hen is. En natuurlijk zorgen ze ervoor dat fans via sociale media een glimp opvangen van enkele van de plaatsen die ze bezoeken. Voor zover we kunnen zien, hebben deze twee oog voor zeer mooie plekjes en een indrukwekkende bankrekening die bij hun smaak past.

5 Vastgoed

Beroemdheden houden van luxe eigendommen en dit stel is zeker geen uitzondering. Als NFL-speler bracht Eric's carrière hem door het hele land, wat betekent dat hij, Jessie en hun kinderen veel plaatsen hadden om naar huis te bellen. Toen Eric voor de New York Jets speelde, woonde het gezin in Colorado, waar ze van het ene luxe huis naar het andere verhuisden. Tegen 2017 was het tijd om weer te verhuizen, maar deze keer kozen Jesse en haar man voor een prachtig landgoed van één hectare in Georgia, waar ze een paar jaar woonden. In 2019, na Eric's pensionering bij de NFL, maakte het paar een laatste verhuizing naar hun huidige huis, een prachtig herenhuis in Nashville dat ze "hun forever home" noemden. Het luxe pand dat ze kochten voor meer dan $ 4 miljoen beslaat ongeveer drie hectare grond en beschikt over indrukwekkende faciliteiten zoals een groot zwembad, meerdere terrassen en een prachtige keuken.

4 Kinderen! Kinderen! Kinderen

Na hun prachtige huwelijk in 2013 duurde het niet lang voordat Eric en Jessie een gezin stichtten. In maart 2014 werd het paar voor het eerst ouders toen ze hun dochter, Vivianne Rose Decker, verwelkomden. Ze zouden later hun gezin uitbreiden in 2015 en 2018 toen ze respectievelijk zonen Eric Thomas Decker II en Forrest Bradley Decker verwelkomden. Met drie kinderen onder de tien jaar, lijdt het geen twijfel dat Jessie en Eric veel geld uitgeven aan hun kroost. Van het kopen van speelgoed tot het betalen van collegegeld tot het vieren van verjaardagen en winkelen voor kleding, dit stel heeft zeker veel uitgaven.

3 Privéjachten

Tijdens hun ontelbare vakanties is het niet ongewoon om Eric en Jessie met vrienden op gehuurde privéjachten te zien rondhangen. Soms verlaten ze gezelschap en genieten ze gewoon van hun tijd samen in het midden van de oceaan. Vertrouw erop dat ze foto's van deze mooie momenten delen en vertrouw erop dat fans uit hun dak gaan!

2 Eten

Jessie is niet alleen een grote fitnessliefhebber, maar ze is ook erg gepassioneerd door eten. "Ik ben zo'n liefhebber van eten. Iedereen om me heen - mijn vrienden, mijn familie - weet het; ik ben een fijnproever. Ik denk aan eten als ik wakker word en ik ga naar bed en denk erover na of ik nog een snack zou kunnen hebben. Ik hou gewoon van eten", vertelde de 33-jarige ooit aan Women's He alth. Maar boven de liefde van de zanger voor eten staat een behoefte om gezond te eten. Dit inspireerde haar 2020-kookboek Just Feed Me, waarin ze enkele van haar favoriete recepten deelde. Tussen het maken van al deze recepten en ervan genieten, geeft Jessie ongetwijfeld veel geld uit. Maar ze lijkt het helemaal niet erg te vinden!

1 Schoenen

In augustus 2020 gaf Jessie fans een glimp van haar schoenenkast en dromerig zou een understatement zijn om haar prachtige collectie te beschrijven. Van stiletto's tot pumps tot sleehakken en rode broekjes, Jessie heeft het allemaal. En wetende dat ze een onberispelijke smaak in mode heeft, spreekt het voor zich dat de zangeres niet klaar is met het uitgeven van meer dollars om haar voeten mooi te maken of, moeten we zeggen, om zichzelf er goed uit te laten zien.

Aanbevolen: