Fans denken dat Meghan Markle zwanger is na verschijning op Global Citizen Event

Fans denken dat Meghan Markle zwanger is na verschijning op Global Citizen Event
Fans denken dat Meghan Markle zwanger is na verschijning op Global Citizen Event
Anonim

Meghan Markle verscheen op Global Citizen Live en fans kunnen het niet helpen, maar vragen zich af of ze zwanger is.

Het Global Citizen Live-concert vond plaats op 25 september in Central Park in New York City. Tijdens het evenement beklommen prins Harry en Meghan Markle het podium om te praten over Covid-19 vaccin equity. Markle droeg een witte, versierde Valentino-jurk met zwarte hakken. En toen ET Canada foto's van het paar op het evenement plaatste, vroegen fans zich af of Markle weer zwanger was.

zwanger
zwanger
zwanger 3
zwanger 3
zwanger 2
zwanger 2

Sommige Instagram-gebruikers reageerden door te zeggen dat Markle net drie maanden geleden een baby heeft gekregen en gewoon niet is teruggekeerd naar haar lichaam van voor de zwangerschap. Markle en prins Harry verwelkomden inderdaad hun tweede kind, Lilibeth, in juni. Het echtpaar heeft ook een zoon genaamd Archie, die twee jaar oud is.

Het Global Citizen-evenement is een van de grootste internationale liefdadigheidsevenementen, met shows over de hele wereld. Optredens werden gehouden in Los Angeles, Parijs, Rio de Janeiro, Seoul, Sydney en Lagos. Het evenement begon in Parijs en er waren meer dan 60 artiesten over de hele wereld. Enkele van de artiesten op het evenement in New York waren Jennifer Lopez, Billie Eilish en Coldplay.

Het evenement van dit jaar was gericht op vaccingelijkheid, armoede en klimaatverandering. Prins Harry vertelde de menigte: “We vechten meer dan het virus alleen, dit is een strijd van verkeerde informatie, bureaucratie, gebrek aan transparantie en gebrek aan toegang en, bovenal, dit is een mensenrechtencrisis. Meghan stuurde de boodschap dat "iedere persoon op deze planeet een fundamenteel recht heeft om dit vaccin te krijgen." Ze zei dat het “fout was dat zoveel van de vaccinvoorraad tot nu toe slechts naar slechts 10 rijke landen is gegaan en niet naar alle anderen” en dat “terwijl je in dit land en vele anderen bijna overal heen kunt gaan en je kunt laten vaccineren, miljarden over de hele wereld wereld kan dat niet.”

Voor hun optreden bij het Global Citizen Live-concert hadden Meghan en Harry een ontmoeting met Amina Mohammed, plaatsvervangend secretaris-generaal van de VN. Mohammed tweette een foto van zichzelf met het stel en noemde enkele van de onderwerpen die ze bespraken.

Aanbevolen: