Fans denken dat Hailey Beiber zwanger is na Met Gala Photocall

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Hailey Beiber zwanger is na Met Gala Photocall
Fans denken dat Hailey Beiber zwanger is na Met Gala Photocall
Anonim

Fans denken dat Hailey Beiber haar man zojuist heeft verteld dat hij haar zwangerschap heeft weggegeven.

Justin Bieber en het model waren aanwezig op het Met Gala van gisteravond (13 september) en keerden dit jaar voor het eerst sinds de pandemie terug.

Terwijl het stel poseerde voor de fotografen op de rode loper, viel een detail op bij sommige fans. Is Hailey de nieuwste beroemdheid die haar zwangerschap geheim houdt?

Hailey en Justin Bieber verwachten hun eerste kind, fans raden

Hailey en Justin stapten eind 2018 in het huwelijksbootje, na een relatie van 2015 tot 2016 en na een korte breuk waarbij ze gelinkt was aan Shawn Mendes.

In een nieuwe video van hen die online circuleert, poseert de Baby-zangeres voor fotografen die Hailey's buik liefdevol wiegen, wat aanleiding geeft tot speculaties dat ze misschien een baby verwacht.

De korte clip laat ook zien hoe het model Bieber lijkt af te wijzen voor zo'n ondubbelzinnig gebaar.

Hailey zegt ook iets wat Justin niet kan horen, waardoor fans denken dat ze bang is dat fotografen misschien denken dat ze zwanger is. Nadat Hailey iets tegen haar man heeft gefluisterd, ha alt hij onmiddellijk zijn hand van haar buik.

"Zegt ze 'maak het niet duidelijk'", vroeg een fan op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions.

"het is alles wat ik nu kan zien!" één persoon antwoordde.

"Ze is niet verkeerd!! Slim denken over haar," zei een ander.

"J doet deze handplaatsing nu al een tijdje. Ik denk dat hij blanco schreeuwt om eerlijk te zijn, hij is niet zwanger", schreef een andere fan.

"Mijn gok is dat biebs losse flodders schiet en daarom is hij zo boos op iedereen", schreef een andere fan.

Beroemdheden die hun zwangerschap verbergen op sociale media

Als fantheorieën kloppen over de zwangerschap, en felicitaties zouden op zijn plaats zijn als dat zo is, dan zou Hailey Bieber de nieuwste beroemdheid zijn die haar babybuil geheim houdt.

Eerder deze maand onthulde Kylie Jenner dat ze in verwachting is van haar tweede kind met Travis Scott nadat ze uit het publieke oog is verdwenen. Olivia Munn plaatste ook content op sociale media zonder te onthullen dat ze een baby verwacht met komiek John Mulaney.

Daterend van 30 augustus, ziet een van Munns nieuwste Instagram-berichten de actrice poseren in een shirt en broek, geen tekenen van zwangerschap.

Hoewel het volledig haar beslissing is om het nieuws te delen wanneer ze denkt dat het gepast is om dit te doen, probeerden sommige fans enkele bewerkte details op de foto in kwestie te ontdekken. Sommigen geloven dat Munn een Kylie Jenner-beweging deed terwijl ze probeerde haar zwangerschap onder de duim te houden.

"Ze trekt een Kylie!" een Instagram-gebruiker reageerde op de post van @deux.discussion over haar zwangerschap.

Aanbevolen: