Ariana Grande-fans denken dat The Weeknd haar net een Grammy heeft 'beroofd

Ariana Grande-fans denken dat The Weeknd haar net een Grammy heeft 'beroofd
Ariana Grande-fans denken dat The Weeknd haar net een Grammy heeft 'beroofd
Anonim

De vriendschap tussen collega-popsterren Ariana Grande en The Weeknd is al lang een favoriete relatie van fans.

De twee werkten voor het eerst samen in 2014 en werkten samen aan Grande's hit 'Love Me Harder'. Sindsdien hebben ze nog twee keer samengewerkt, op Grande's "off the table" en The Weeknd's 2020-single, "Save Your Tears."

Maar fans van Grande beginnen zich tegen haar frequente medewerker te keren nadat hij ervoor koos om "Save Your Tears", wat Grande hielp te stimuleren tot het succes van de hitlijsten, niet in te dienen voor de Grammy-awards van 2022. The Weeknd heeft eerder zijn afkeer van de prestigieuze ceremonie geuit en gezworen ze in 2020 te boycotten, nadat hij werd afgewezen voor nominaties voor zijn veelgeprezen album After Hours.

Grande pakte ondertussen haar tweede Grammy dit jaar voor haar speelfilm op Lady Gaga's nummer "Rain On Me", en fans van de zangeres verwachten dat ze haar recente album Positions zal indienen voor overweging tijdens de ceremonie van volgend jaar. Haar fans zijn echter boos op The Weeknd vanwege zijn weigering om een nummer in te dienen waarvan ze zeker weten dat het een gemakkelijke overwinning voor het paar zou zijn geweest.

Een Twitter-gebruiker schreef: "nog een onverdiend verlies voor het paardenstaartmeisje" en een ander twitterde: "niet hij die ariana afsnijdt van een 3e grammy-overwinning." Voor sommige fans van de voormalige Nickelodeon-actrice betekende de keuze van The Weeknd om "Save Your Tears" niet in te dienen zelfs dat Grande haar enige kans op het scoren van een van de felbegeerde prijzen volgend jaar had verloren. Eentje schreef: "Ik snap het, maar dit was de enige kans van mijn meisje om te winnen, want ze gaan de Posities als een speer wegjagen… ik hoop dat ze niet aanwezig zal zijn."

Het wordt steeds meer een trend onder A-Listers om de Grammy's te boycotten. Naast The Weeknd, die vorig jaar tweette: "De Grammy's blijven corrupt" en het lijkt erop dat hij zijn werk zal blijven blokkeren voor erkenning door de Academie, hebben een groot aantal andere beroemde namen ook kritiek geuit op de Hollywood-ceremonie. Zayn haalde begin dit jaar de krantenkoppen toen hij het vooringenomen stemproces van de awardshow blootlegde, en Jay-Z verbrak pas dit jaar zijn 20-jarige boycot van de Grammy's, nadat hij gedesillusioneerd was geraakt door de ceremonie nadat het DMX's album uit 1999 had afgewezen.

Hoewel het nog moet worden gezien of Grande haar eigen werk zal indienen ter overweging van The Academy, lijkt het vrij zeker dat The Weeknd niet zal toegeven aan zijn anti-Grammy-houding. En hoewel sommige fans teleurgesteld zijn, hebben velen de hitmaker ook geprezen omdat hij zich aan zijn woord hield.

Hoewel Grande misschien pech heeft in de categorie "Best Pop Duo", kunnen we alleen maar hopen dat haar werk elders de erkenning krijgt die het verdient.

Aanbevolen: