Twitter reageert op het huis van Dorit Kemsley dat onder schot wordt beroofd

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op het huis van Dorit Kemsley dat onder schot wordt beroofd
Twitter reageert op het huis van Dorit Kemsley dat onder schot wordt beroofd
Anonim

In rapporten wordt beweerd dat de realityster een pistool op haar had getrokken en dat haar kinderen aanwezig waren.

The Real Housewives van Beverly Hills cast lid lag blijkbaar te slapen toen drie mannen inbraken.

Drie gewapende mannen deden een woninginvasie overval

Woensdag laat was Kemsley thuis met haar 7-jarige zoon en 5-jarige dochter, die net waren teruggekeerd van een reis uit Londen.

Haar man, Paul "PK" Kemsley, was niet thuis, omdat hij nog in het VK was.

De drie sliepen in hun huis in Encino Hills, Californië toen drie mannen even voor 23.00 uur inbraken door een deur in te slaan, vertelde de politie van Los Angeles aan PEOPLE magazine.

Onbevestigde berichten zeggen dat de mannen een pistool hadden en Dorit's kamer binnenliepen en haar wakker maakten.

Ze zou tegen hen hebben gezegd: Doe mijn baby's geen pijn. Dood me niet. Ik ben een moeder.”

De mannen brachten ongeveer 20 minuten binnen door en kwamen toen weg met wat werd beschreven als een "onbekende hoeveelheid eigendom", die wordt gerapporteerd als haar sieraden en portemonnees.

Nadat ze waren gevlucht, belde een doodsbange Kemsley de politie en deed aangifte.

Dorit heeft nog niet gereageerd op het incident of er iets over gepost.

Mensen zeiden dat het gebeurde omdat ze pronkt met haar rijkdom

Toen het nieuws vanmorgen bekend werd dat Dorit het slachtoffer was van een inbraak in huis, zeiden veel mensen dat als je bekend staat als rijk, je automatisch een doelwit voor dieven wordt.

"Je kunt niet pronken met rijkdom, thuis filmen en een kast vol met $ 25.000 Birkins laten zien en niet verwachten dat je dieven verleidt", schreef iemand.

"OMG! Dat is angstaanjagend. We willen dat huisvrouwen pronken met hun rijkdom, hun sieraden en luxe tassen, maar wij en zijzelf realiseren zich niet dat ze een gemakkelijk doelwit worden", zei een ander.

Anderen wezen op de verdachte timing, uren voordat de RHOBH-reünie werd uitgezonden, en Kemsley werd gezien terwijl ze praatte over hoe duur haar garderobe is.

"Een paar uur voor de overval van Dorit zei ze dit tijdens de RHOBHReunion. Dames, stop met opscheppen over de miljoenen in je kast. VOORAL als je geen beveiliging hebt. Hoe triest dit verhaal ook is, het kan zijn zoveel erger geworden, "zei een Twitter-gebruiker.

Een andere persoon merkte op dat de situatie hem deed denken aan toen Kim Kardashian werd beroofd nadat ze online met haar dure ring had gepronkt.

"Doet denken aan de overval op Kim K. nadat ze haar diamanten op Instagram had gepost. Het herinnert ons eraan hoe gevaarlijk het kan zijn om in de openbaarheid te zijn", tweette de man.

Aanbevolen: