Fans denken dat de laatste post van Britney Spears bij OnlyFans hoort

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de laatste post van Britney Spears bij OnlyFans hoort
Fans denken dat de laatste post van Britney Spears bij OnlyFans hoort
Anonim

Dit is haar moment!

Britney Spears is eindelijk verlost van haar conservatorium en haar kleren eigenlijk.

Ze lijkt haar onafhankelijkheid te vieren door foto's van zichzelf te plaatsen in wat een commentator 'wat we zagen in Toxic, minus de diamanten' noemde.

Terwijl de meeste fans het opeten, houden sommigen hun parels vast en anderen waarschuwen Britney dat haar ultrabelichte foto's haar van IG kunnen verbannen.

Hun oplossing? Overschakelen naar een andere app…

Britney x OnlyFans

BritBrit's nieuwste carrouselpost is te pittig, zelfs voor ons om opnieuw te posten! Het laat zien hoe ze haar lichaam volledig ontbloot met alleen bloememoji's die delen bedekken die IG niet toestaat in zijn app.

Opmerkingen als "miss britt u bout to get suspension" werden snel overstemd door anderen zoals "FREE THE NIPNEY!!!!!!"

Het idee van een fan kreeg meer likes (ongeveer 30.000) dan dat van Paris Hilton. Het staat bovenaan het commentaargedeelte van Britney en luidt: "QUEEN U GOTTA START OPLADEN VOOR DEZE ONZE OGEN AINT WORTHY."

Ze denken dat ze de bank zou verdienen

"Mama begint een enige fan die het internet letterlijk zou laten exploderen", suggereert een andere reactie met 19.800 likes.

Het Britney-leger was het er bij honderden en duizenden mee eens en schreef: "De site van Onlyfans zou kapot gaan als ze meedeed" en "Ik zou precies hetzelfde geld betalen."

Volwassen entertainers die al in de app zitten, moedigen haar ook aan, zoals Neyleen Ashley die "Britney! Start an onlyfans" schreef en Riley Reid die vroeg "Collab on onlyfans?!"

Het is duidelijk dat sommige mensen de ordinaire inhoud van Britney graag gratis wilden houden en iedereen vertelden "stil te zijn", "SHHHH", of te betalen voor hun abonnementen als Britney besluit om IG te verlaten voor OnlyFans.

Anderen stelden Playboy voor, wat ze als "klassieker" beschouwden en wat Britney in het verleden ook echt probeerde te doen.

Andere beroemdheden steunen haar

Stars deelden ook hun mening over Britney's kale post.

"Ik vind het geweldig om je zo blij en vrij te zien!" schreef Paris Hilton. "Je verdient het! Ik hou van je B."

Selma Blair schreef "Leukste. Geweldig. Paradijs." Ze reageerde ook op Britney's recente video van haar vakantie en schreef: "Maakt me zo blij ️. Je verdient alle rust en vrijheid en schoonheid en liefde en respect die je kunt opnemen."

Britney's verloofde Sam Asghari schreef freethenipple, en 'Jersey Shore's J-Woww schreef 'As you should' met wat handgeklapte emoji's.

De meeste mensen leken het erover eens te zijn dat Britney's nieuwe 'vrije' leven op haar eigen voorwaarden zou moeten gebeuren, zelfs als dat online naaktheid omvat.

Zoals Chrishell Stause van 'Selling Sunset' het uitdrukte: "Bevrijd het allemaal, koningin, je verdient het om te doen wat je in hemelsnaam WIL!"

Aanbevolen: