Ariana Grande gesleept voor handelsmerk 'Ariana Army' als haar fanbase-naam

Ariana Grande gesleept voor handelsmerk 'Ariana Army' als haar fanbase-naam
Ariana Grande gesleept voor handelsmerk 'Ariana Army' als haar fanbase-naam
Anonim

Ariana Grande heeft een behoorlijk jaar achter de rug! Afgezien van haar professionele prestaties, waaronder het lanceren van een beautymerk en het worden van een jurylid bij NBC's The Voice, heeft de ster ook te maken gehad met een gewapende stalker die haar eigendom binnendringt.

Grande's enorme fanbase heeft haar door dit alles heen geholpen. De fans van de "Positions"-zangeres, ook wel "Arianators" genoemd, hebben bewezen buitengewoon loyaal te zijn aan hun favoriete muzikant, waarbij Grande's collega The Voice-juryleden zelfs toegaven geïntimideerd te zijn door haar enorme aanhang.

Maar Grande's fans zijn het niet overal met haar eens, dit wordt duidelijk gemaakt uit de huidige controverse rond het besluit van de ster om, naast haar eigen naam, de term 'Ariana Army' te handelsmerken." Op basis van een tweet die de ster in 2018 plaatste, hebben fans geconcludeerd dat dit handelsmerk Grande's subtiele manier is om haar hordes supporters een nieuwe naam te geven. Een fanaccount maakte het nieuws bekend door te tweeten: "wij als fandom zullen OFFICIEEL onze naam veranderen van 'Arianators' tot 'Ariana Army' zoals [Ariana] de naam als handelsmerk heeft gebruikt en zei dat ze het leuk vindt."

Maar velen hebben niet al te vriendelijk gereageerd op dit plotselinge nieuws. Een Twitter-gebruiker antwoordde eenvoudig op de aankondiging: "sorry Ari, maar ik ben het in deze niet met je eens." En andere fans van de ster hebben hun bezorgdheid geuit dat "Ariana Army" te veel lijkt op andere fanbase-namen, met slechts twee voorbeelden, "Mendes Army" van Shawn Mendes en "ARMY" van BTS. Fans van de K-Pop-boyband waren meteen woedend over deze stap van Grande, hoewel sommigen het van de positieve kant keken, met één tweet: "elke keer dat legers de schuld krijgen voor iets, ik ga ariana stans onder de bus gooien, dit is leuk".

Anderen dachten gewoon dat het te ver in de carrière van Grande was voor haar om een fandom-naamsverandering te proberen. Een schreef: "Jullie hadden meer dan 10 jaar om de naam te veranderen, eh… jullie zitten allemaal vast met arianators. deal with it". De zangeres van "Dangerous Woman" heeft in het verleden verschillende keren geuit op de naam "Arianator". In het bedankbriefje van de fysieke exemplaren van haar Positions-album, schreef de ster: "Dank aan de meest liefdevolle, ongelooflijke fanbase aller tijden met de lelijkste fandom-naam ooit gemaakt." Maar het is veilig om te zeggen dat de sterren van de A-Lister er niet helemaal van overtuigd zijn dat 'Ariana Army' beter is, met een die de nieuwe naam 'basic' noemt.

Het is niet per se gebruikelijk voor beroemdheden om hun fanbase-namen te handelsmerken, zoals sommige Twitter-gebruikers met arendsogen hebben opgemerkt. Dus, misschien naast haar aanstaande R. E. M. Schoonheidslijn, Grande plant een nieuwe onderneming onder de naam "Ariana Army."

Maar zo niet, dan heeft haar fanbase misschien wat meer overtuigingskracht nodig voordat ze bereid zijn hun "Arianator"-titels in te leveren.

Aanbevolen: