De SNL-schets met Tom Brady die het niet in de lucht mocht maken

Inhoudsopgave:

De SNL-schets met Tom Brady die het niet in de lucht mocht maken
De SNL-schets met Tom Brady die het niet in de lucht mocht maken
Anonim

Door de jaren heen hebben we een aantal atleten zien verschijnen op SNL In werkelijkheid is het resultaat niet altijd goed, maar het brengt altijd de kijkers. Wie kan Peyton Manning en Michael Phelps in de show vergeten? Heck, Phelps tankte zo slecht dat hij een rol verloor om 'Tarzan' te spelen, een die het traject van zijn persoonlijke carrière had kunnen veranderen.

Tom Brady zou jaren geleden ook als presentator in de show verschijnen. We kijken terug op zijn gastheerschap en kijken naar een bepaalde sketch die de show niet heeft gehaald, hoewel de schrijver destijds wel wenste dat hij dat wel deed.

Wie weet, misschien keert Tom ooit terug naar de show en krijgt J. B. Smoove zijn wens.

Hij verscheen op 'SNL' in 2005

We draaien de klok ver terug naar 16 april 2005, dit was de avond dat Tom Brady SNL presenteerde. Laten we eerlijk zijn, wanneer atleten gastgasten zijn, is dit niet altijd het beste resultaat.

Sommige van de slechtste prestaties zijn bestempeld als atleten in de show. Mensen als Lance Amstrong en Ronda Rousey lieten niet de beste indruk achter en Michael Phelps ook niet.

In het verleden waren er echter enkele positieve punten, waaronder Peyton Manning die niet alleen de geschiedenis inging als een van de beste gastheren van atleten, maar hij krijgt ook de knipoog als een van de meer iconische gastheren in de recente geschiedenis van de show.

Wat Tom Brady betreft, zijn optreden werd zeer goed ontvangen en hij was geliefd bij zijn collega's. In de jaren die volgden, gaf Tom toe dat hij graag nog een keer terug zou keren op de hostingplek.

"Dat was een van die ervaringen waar ik ervan hield om het te doen, maar toen realiseerde ik me pas echt hoeveel ik ervan hield om het te doen nadat het voorbij was en God, man, ik wou dat ik elk moment ervan in me opnam, want het was is zo uniek en je weet nooit of je die ervaringen weer zult opdoen, dus het is leuk om er echt doorheen te gaan en er zoveel mogelijk van te genieten, en dat heb ik gedaan met Saturday Night Live, "zei hij.

Hij zal zeker op een gegeven moment terugkeren naar de show. Laten we voorlopig terugkijken op een bepaalde schets die nooit is uitgezonden.

J. B. Smoove onthulde de sketch die nooit werd uitgezonden

Destijds werkte J. B. Smoove als schrijver achter de schermen aan SNL. Hij herinnert zich zijn ervaring met Brady en noemde hem een geweldig persoon om mee samen te werken.

De ster van 'Curb Your Enthusiasm' besprak een bepaalde sketch die hij voor Tom had gegooid.

Hoewel het nooit de lucht heeft gehaald, had Smoove anders gewild. Hij herinnert zich de details naast CBS Boston.

"Het was een schets over een voetballer uit de jaren '30 of '40," legde hij uit. "Dus deze man was de eerste man die een andere man op zijn kont sloeg na een goed spel. En niemand in de jaren '30 of '40 begrepen waarom een andere man hen op de kont sloeg na een goed spel."

Dus werd hij deze speler die naar elk team in de competitie werd geruild omdat niemand begreep waarom hij mensen op hun kont bleef slaan na een touchdown, na een vangst, na een onhandige poging. Hij liet zich ermee meeslepen, dus ruilden ze zijn kont. Het ging te ver toen hij het onder de douche deed.”

Smoove gaf toe dat hij een grote fan was van de schets en dat het een klassieker had kunnen zijn. Desalniettemin heeft de pitch het nooit gehaald - dit is niet de eerste keer dat een sketch niet de lucht ha alt en in werkelijkheid zouden sommige die werden uitgebracht het ook niet gehaald hebben.

SNL had een paar spijtige sketches

Terugkijkend is het veilig om te zeggen dat SNL een paar vergeetbare sketches heeft gehad samen met gastgastheren. De show zou waarschijnlijk willen dat ze de hostingtaken van Trump uit hun geschiedenis kunnen wissen, of wie kan de tijd vergeten dat Steve Seagal iedereen op het verkeerde been wreef, zowel op de camera als achter de schermen? Heck, zelfs Rudy Giuliani was gastheer.

Bepaalde schetsen vielen ook flauw, zoals Jimmy Fallon die zijn gezicht schilderde om Chris Rock te imiteren. Jaren later haalde de schets Fallon in en hij zou er zijn excuses voor aanbieden.

"In 2000, terwijl ik op SNL was, nam ik een vreselijke beslissing om een imitatie van Chris Rock te doen terwijl ik in blackface was. Er is geen excuus voor. Het spijt me zeer voor het nemen van deze onbetwistbare aanstootgevende beslissing en dank iedereen jij omdat je mij verantwoordelijk houdt."

Chris Rock verspreidde de situatie en steunde zijn goede vriend tegen elke haat. Hoewel SNL een geweldig platform is, kan het ook voor veel controverses zorgen.

Aanbevolen: