John Krasinski droeg een pruik in seizoen 3 van 'The Office' en niemand merkte het

Inhoudsopgave:

John Krasinski droeg een pruik in seizoen 3 van 'The Office' en niemand merkte het
John Krasinski droeg een pruik in seizoen 3 van 'The Office' en niemand merkte het
Anonim

Je inzetten voor een sitcom kan zowel een zegen als een vloek zijn. Natuurlijk kan het een carrière veranderen, maar aan de andere kant kan het ook bepaalde acteursrollen kosten. Dat was bijna het geval voor John Krasinski, die een kans had om te verschijnen in een film geregisseerd door niemand minder dan George Clooney.

Het enige probleem was dat hij naar de kapper moest, hij leek op een man uit de vroege jaren 1900… dit veroorzaakte op zijn beurt nogal wat opschudding met ' The Office ' makers.

De show was hot tijdens seizoen 3 en Jim zijn uiterlijk veranderen was niet het beste plan. Het zou ertoe leiden dat Krasinski het heft in eigen handen zou nemen en een vrij gewaagde zet zou doen.

Hij moest naar de kapper voor de film 'Leatherheads'

We hebben deze situatie keer op keer zien spelen, een acteur wil aan een film werken, maar hij heeft verplichtingen aan een bepaalde show, eerst en vooral. Dat was het geval voor John Krasinski, hij werkte op dat moment aan 'The Office'.

Hij kreeg een enorm aanbod dat hij echt niet kon afslaan, in een film geregisseerd door Geroge Clooney, 'Leatherheads'.

John wilde de kans in een grote speelfilm niet missen, alleen het enige probleem was dat hij werd gevraagd om zijn uiterlijk voor de rol te veranderen.

Zoals we zullen onthullen, veroorzaakte het wat opschudding, maar aan het eind van de dag vond John de ervaring geweldig.

"Dus ik zeg altijd: "Het kantoor was de eerste plaats en de enige plaats en daar heb ik absoluut alles aan te danken. Maar het spelen van dit personage was geweldig; verkleden in echte kostuums in plaats van een overhemd en stropdas elke dag was het voor het eerst naar de kapper gaan een grote verandering voor mij en het heeft mijn acteerwerk echt geholpen denk ik."

Aan de kassa verloor de film uiteindelijk geld en verdiende hij $ 41,3 miljoen, op een budget van bijna $ 60 miljoen. Bovendien nam John een enorm risico om de rol te accepteren, vooral als het ging om het veranderen van zijn uiterlijk. Laten we zeggen dat hij heel stiekem was over zijn aanpak.

Krasinski droeg een pruik en niemand wist het

De makers van'The Office' maakten duidelijk dat ze niet aan boord waren met John die zijn identiteit veranderde, vooral voor de continuïteit van de show. Daarom besloot John het stiekem te doen en de kapper te vragen of een pruik zou werken.

De kapper besprak de situatie die plaatsvond naast Collider: "Het inhuren van een pruikenmaker is niet goedkoop. We hebben de montage in zijn trailer gedaan en toen het klaar was, zag het er geweldig uit. Het leek precies op hem. We waren hem aan het basketballen in het huis van David Wallace ["Cocktails"] en niemand weet dat ik deze pruik nu in mijn kant van de trailer heb verstopt. Hij komt binnen. Ik zet hem de pruik op, lijm hem vast, regel alles. En ik zeg: 'Oké, laten we dit doen, toch?' En hij zegt: 'Laten we dit doen.'”

John ging er toch mee door en het verraste iedereen.

De maker van de show was er fel tegen… Maar

“Het zou betekenen dat hij zijn haar in een kapsel uit de jaren twintig moest knippen. Maar qua continuïteit en contractueel gezien zijn acteurs verplicht hun haar te houden zoals het is voor een serie, tenzij ze natuurlijk toestemming van de producent krijgen."

Dat zijn de woorden van Kim Ferry naast Collider, de haarstylist van de show.

De leadman Greg Daniels haatte het idee van een pruik en beweerde dat het nooit zou werken. Dus wat deed John, zonder het iemand te vertellen, hij droeg de pruik tijdens een scène, en later zou hij de informatie aan Daniels onthullen.

“John vertelde me later dat Greg tegen hem zei: ‘John, ik zal weten of het een pruik is. Dat soort dingen kun je niet faken.' Terwijl hij naar hem staart met de pruik op. En dan zegt John: 'Echt? Ik denk niet dat je dat zou doen, 'en hij doet het recht voor hem uit.' En toen zei Greg: 'Jij wint, ik geef je volledige toestemming om de pruik te dragen.' Toen ik binnenkwam, zei [Greg] tegen ik, "Jullie hebben veel ballen." Heel even dacht ik echt dat ik ontslagen zou worden."

Een riskante zet, maar wel een die het waard was. De meeste acteurs hebben misschien gefold, een pluim voor John omdat hij het heft in eigen handen heeft genomen.

Aanbevolen: