Royal Fans Slam Meghan Markle's Vader Na Slechte Smaak Interview

Inhoudsopgave:

Royal Fans Slam Meghan Markle's Vader Na Slechte Smaak Interview
Royal Fans Slam Meghan Markle's Vader Na Slechte Smaak Interview
Anonim

Meghan Markle's vader Thomas Markle heeft een interview gegeven waarin hij zijn vervreemde dochter bekritiseerde.

Sprekend op Good Morning Britain, zei Thomas dat zijn dochter "vrijwel beide kanten van haar familie heeft verstoten" en leek Harry hiervoor de schuld te geven.

"Ze was nog nooit zo geweest, en toen ze eenmaal contact had met Harry, veranderde ze," zei Markle.

Meghan Markle's vader ha alt uit naar dochter en Harry op 'Good Morning Britain'

In een andere clip sloeg de man de aankomende memoires van prins Harry dicht.

"Harry komt met een boek, en dat kan alleen maar wreed zijn en zijn grootmoeder, de koningin, beledigen. Het is een belachelijk idee, en het is gewoon iets voor geld," zei Markle.

"Dat is alles wat ze doen. Alles wat ze doen is voor geld."

"We moeten opgroeien, praten en het goedmaken in het belang van de kinderen," voegde Markle eraan toe, een hint naar Meghan's kinderen, Archie en Lilibet.

Meghan Markle-fans bekritiseren haar vader voor zijn gruwelijke opmerkingen

Fans van Meghan en Harry hebben het interview en Thomas Markle bekritiseerd voor zijn negatieve opmerkingen.

Sommigen begrijpen Meghan's zorgen over haar vader die probeert terug te komen in het leven van haar en haar twee kinderen nadat hij zei dat hij "meer over hen zou willen weten" als ze opgroeien.

"De eerste kans die hij krijgt om Archie & Lilibet te ontmoeten, zal hij zijn verhaal verkopen. Het is vrij duidelijk waarom ze op hun hoede is. Beide families zijn disfunctioneel, daarom zijn ze opgestaan en vertrokken", tweette een fan.

Sommigen ondervroegen zelfs de presentator van de show omdat hij Thomas überhaupt een platform had gegeven.

"Waarom laten Susanna en Richard Thomas Markle zo praten? Hoe zit het met hem uit te dagen? Hij zegt de meest hatelijke dingen. Totaal bevooroordeeld", schreef iemand.

"Het is absoluut zielig voor GMB om deze schandelijke interviews, van absoluut GEEN inhoud, met Thomas Markle te "gebruiken" om hun kijkcijfers te verhogen. Richard en Susanna zouden nooit willen dat iemand zich bemoeit met hun privé, familieaangelegenheden. Het is huiveringwekkend', was een andere opmerking.

"Waarom blijft GMB deze man entertainen? Er is een reden waarom Meghan hem eruit heeft gehaald. Het feit dat hij haar chanteert met zijn optredens is veelzeggend", merkte een andere persoon op.

Anderen schreven dat de pogingen van Markle om zich te verzoenen met zijn dochter niet oprecht lijken.

"Genoeg Thomas Markle, 'oh, mijn interviews zullen ervoor zorgen dat ze met mij gaat praten? Niet als je haar beledigt in interviews. Geld - ik vraag me af hoeveel geld je Markle verdient met al je interviews? Voorspellen wat Harry's boek gaat over, niet zo slim, anders stop je met de interviews", was een andere opmerking.

De memoires van de hertog van Sussex zullen eind 2022 worden gepubliceerd door Penguin Random House.

Aanbevolen: