Kim Kardashian werd flink in de maling genomen tijdens Haunted House op de Ellen Show

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian werd flink in de maling genomen tijdens Haunted House op de Ellen Show
Kim Kardashian werd flink in de maling genomen tijdens Haunted House op de Ellen Show
Anonim

Kim ziet er doodsbang uit op de vrijgegeven foto's!

KUWTK-ster Kim Kardashian vergezelde The Ellen Show executive producer Andy Lassner op zijn laatste reis naar het Haunted House, een special die jaarlijks tijdens Halloween wordt gefilmd voor de talkshow. Het schrikfeest werd een paar weken geleden gefilmd in de Hollywood Halloween Horror Nights-attractie in de Universal Studios in Californië.

Eerder gaf Ellen DeGeneres fans een voorproefje van de volledige video die later op de dag wordt uitgebracht. Ondertussen maakt Kim Kardashian haar volgers enthousiast over de release door een foto achter de schermen te delen van haar tijd in het Haunted House.

Kim wordt gek

Op de gedeelde foto lijkt Kim Kardashian te zijn onderbroken tijdens een gesprek met Andy Lassner, metgezel van het Haunted House, toen een persoon in een eng kostuum hen in een epische jumpscare voor de gek hield.

Tijdens het filmen meldde Page Six dat de beveiliging streng was, zodat details van het evenement niet vooraf naar de pers waren gelekt.

"Mensen buiten hoorden veel geschreeuw", deelde de bron mee. "Kim was erg enthousiast om het te doen", vervolgde de insider en zei dat "ze met bijna niemand kwam, helemaal geen grote entourage."

Kim's fans hebben vol verwachting gewacht om haar vele kostuums voor Halloween te zien, evenals haar kinderen. De schoonheidsmagnaat heeft haar uiterlijk nog niet onthuld, in tegenstelling tot haar pas verloofde zus Kourtney Kardashian, die samenging met verloofde Travis Barker. Het paar verkleedde zich als Sid Vicious, lid van de rockband The Sex Pistols, en zijn vriendin Nancy Spungen.

Dit is het laatste Haunted House voor The Ellen Show, die na 19 seizoenen zal eindigen. DeGeneres was het middelpunt van meerdere controverses die de oude gastheer afslachtten voor het veinzen van onwetendheid jegens haar giftige werkplek. De kijkcijfers van de show kelderden als gevolg van de beschuldigingen, maar de presentator kondigde aan dat het niets te maken had met haar besluit om de show voorgoed te beëindigen.

Andere opmerkelijke beroemdheden die de Haunted House-special hebben gefilmd, zijn onder meer Demi Lovato, Lizzo, Ariana Grande en Sarah Paulson.

Aanbevolen: