Madonna is onherkenbaar terwijl ze een Harley Quinn-kostuum draagt

Inhoudsopgave:

Madonna is onherkenbaar terwijl ze een Harley Quinn-kostuum draagt
Madonna is onherkenbaar terwijl ze een Harley Quinn-kostuum draagt
Anonim

Madonna heeft dit jaar haar Halloween-kostuum gehaald! Hollywood deed dit jaar zijn best om het griezelige seizoen te vieren en de fans een glimp te geven van excentrieke Halloween-kostuums tijdens het weekend. Van het dode meisjeskostuum van Britney Spears tot het eerbetoon aan Dolly Parton van Olivia Wilde, beroemdheden deden hun best om de vakantie dit jaar onvergetelijk te maken.

The Queen of Pop werd eerder dit jaar 63 in augustus, maar bedriegt ons regelmatig via haar posts op sociale media. De zangeres volgt een strikte levensstijl die ervoor zorgt dat ze er op elke leeftijd perfect uitziet, maar Madonna lijkt in niets op zichzelf op de afbeeldingen die zijn gepost van haar Halloween-fotoshoot.

Madonna of Harley Quinn?

Madonna transformeerde in een favoriet DC-universumpersonage voor het Halloween-weekend en heeft het gehaald! De zangeres droeg een korte broek met lovertjes en een laag uitgesneden T-shirt, vergelijkbaar met het shirt dat wordt gedragen door het stripboekpersonage Harley Quinn, gespeeld door actrice Margot Robbie in de DC-films.

Madonna droeg ook een rood en blauw bomberjack en droeg haar blonde haar in staartjes, roze en blauw geverfd. De ster maakte haar look af met netkousen en platformlaarzen en poseerde met een honkbalknuppel.

The Like a Prayer hitmaker ondertitelde de serie foto's "Daddy's lil' Monster." Op een van de foto's omhelsde Madonna haar vriend Ahlamalik Williams, die 35 jaar jonger is dan zij. De zangeres twerkte ook samen met een vriend voor een foto.

Madonna kwam onlangs onder vuur te liggen omdat ze verscheen in een fotoshoot waarin ze zich verkleedde als de late bom Marilyn Monroe en haar dood recreëerde. Op de foto's die de zangeres plaatst, poseert ze als een schaars geklede Monroe, liggend op een onopgemaakt bed. In de fotoshoot is een reeks pillenflesjes te zien, en fans nemen aan dat ze rechtstreeks verwijzen naar de dood van Monroe door een overdosis in haar eigen huis.

Alsof de negatieve reacties op de foto's nog niet genoeg waren, heeft Madonna op Instagram gedeeld wat een korte film lijkt te zijn met de relatie tussen een fotograaf en zijn muze. De zanger schreef in het bijschrift: "Een privé-aangelegenheid………….een korte film over de intieme relatie tussen A. Fotograaf en zijn muze. Een die vertrouwen vereist en het vermogen om jezelf te zijn en je ziel bloot te leggen! Geïnspireerd door Marilyn Monroe en Bert Stern de week voordat ze stierf."

De fans van Monroe en Madonna kunnen niet verder kijken dan de dove poging van de zangeres om de dood van de overleden actrice te recreëren en zijn haar daarvoor blijven bekritiseren.

Aanbevolen: