Madonna-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet terwijl ze pronkt met een zeer gladde huid

Madonna-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet terwijl ze pronkt met een zeer gladde huid
Madonna-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet terwijl ze pronkt met een zeer gladde huid
Anonim

Madonna, 63, trotseerde haar leeftijd toen ze woensdag een visnettopje en een diepe zwarte beha wiegde terwijl ze poseerde bij kaarslicht in haar $ 19 miljoen Los Angeles herenhuis.

"Raad eens wie er net in de buurt stopte…." vertelde het "Material Girl" haar volgers terwijl ze rondslenterde in haar nieuwe huis.

Madonna zette een edgy display op terwijl ze een lichte denim tuinbroek over haar doorschijnende T-shirt legde.

De Grammy-winnaar werd gehurkt op de grond gezien terwijl ze wegkeek van de camera en haar vingers door haar gladde platinablonde haar haalde.

De muzikante verfraaide haar leeftijd-tartende teint met een neutrale make-up, terwijl ze haar nieuwe huis vierde door sterretjes aan te steken met actrice Sofia Boutella en kunstenaar Loic Mabanza.

The Queen of Pop kocht in april een huis van zanger The Weeknd in de prachtige Hidden Hills voor $ 19,3 miljoen, volgens TMZ.

Maar het was niet het luxe huis dat fans aan het praten kreeg.

"Niemand van midden zestig heeft de huid van een kind van 9 maanden. Dit zijn mooie foto's, maar ze zijn volledig nep, net als haar gezicht. Ze heeft duidelijk een groot probleem met het ouder worden", een persoon schreef online.

"Ik zeg niet dat een vrouw van een bepaalde leeftijd er niet uit zou moeten kunnen zien zoals ze wil, maar ze neigt naar het belachelijke, het begint haar er misvormd uit te laten zien," voegde een tweede eraan toe.

"Ze lijkt letterlijk niet eens meer op zichzelf, ze lijkt niet op Madonna, ik zou niet herkennen wie ze is als ik haar op straat zou zien. Dat is gewoon belachelijk", merkte een derde op.

Ondertussen kijken fans reikhalzend uit naar Madonna's nieuwe biopic.

De "Ray Of Light"-zangeres heeft samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody een script geschreven voor haar zelf geregisseerde Universal Pictures-film.

"Ik wil de ongelooflijke reis overbrengen die het leven me heeft afgelegd als artiest, muzikant, danser - een mens, in een poging haar weg te vinden in deze wereld", zei ze in een verklaring. "De focus van deze film zal altijd muziek zijn. Muziek heeft me op de been gehouden en kunst heeft me in leven gehouden. Er zijn zoveel onvertelde en inspirerende verhalen en wie kan dat beter vertellen dan ik. Het is essentieel om de achtbaanrit van mijn leven met mijn stem en visie."

De releasedatum voor haar naamloze film is nog onbekend.

Aanbevolen: