Twitter wil James Corden serieus niet in de 'Wicked'-film

Inhoudsopgave:

Twitter wil James Corden serieus niet in de 'Wicked'-film
Twitter wil James Corden serieus niet in de 'Wicked'-film
Anonim

De fans hebben gesproken en met de Broadway-musicalhit Wicked die naar de theaters komt, weten ze wie ze er niet in willen spelen. Twitter draait momenteel op volle toeren met Wicked-fans die James Corden smeken om geen deel uit te maken van deze film.

Twee hoofdrollen werden vandaag aangekondigd en dat zou zijn voor popster Ariana Grande en de Britse actrice Cynthia Erivo. Grande speelt Glinda, die oorspronkelijk Kristin Chenoweth was op Broadway en een van Ariana's grootste mentoren is. Ariana was ook in de Broadway-musical van 2008 13 toen ze een tiener was.

Erivo zal de rol spelen van Elphaba die voor het eerst werd gespeeld door de iconische Idina Menzel. Cynthia heeft een Tony Award, Emmy Award en een Grammy Award gewonnen. Ze was ook op Broadway in 2016 als Celie in The Color Purple.

Grande deelde een foto van de bloemen die Erivo haar stuurde, inclusief een briefje met de tekst: "'Roze past goed bij groen.' Gefeliciteerd Miss A, de rol is voor jou gemaakt, ik kijk ernaar uit om deze muzikale reis met je te delen."

Een zeer slechte aankondiging

Roze past heel goed bij groen!

Met al deze opwinding en verwachting dat meer van de cast onthuld zou worden… kwam het ook met een slecht gevoel van fans. Ze hebben meer dan genoeg duidelijk gemaakt dat ze James Corden niet bij deze film willen betrekken.

Er zijn meer getalenteerde individuen die de plek verdienen dan deze A-lister. Corden was al ingegoten in Into The Woods, Begin Again, Yesterday, The Prom, Cats en Cinderella.

Het is tijd voor een ander persoon om deze schoenen te vullen en hun naam begint niet met J en eindigt op ames. Twitter was niet bang om hun mening hierover te geven en hopelijk hebben de regisseurs en producers van Wicked de memo gekregen.

Fans hopen dat Corden wegblijft

"Ze kunnen James Corden beter niet casten in deze WICKED musical."

De originele Anna in Frozen on Broadway, Patti Murin, tweette: "Ik zweer het, als James Corden niet wordt gecast als de tovenaar in de Wicked-film, ga ik hem misschien zien."

Sam Stryker wil dat je wegblijft, James!

Iemand lijkt te laten zien dat James Corden niet is gecast in Wicked.

Het enige dat krachtiger is dan Oz is de kracht van manifestatie. De productie van de film is gepland in 2022, met een releasedatum die nog moet worden bevestigd.

Aanbevolen: