Kanye West vraagt fans om naar Pete Davidson te schreeuwen als ze hem zien

Inhoudsopgave:

Kanye West vraagt fans om naar Pete Davidson te schreeuwen als ze hem zien
Kanye West vraagt fans om naar Pete Davidson te schreeuwen als ze hem zien
Anonim

Kanye West zet zijn razernij op sociale media voort. De rapper die de afgelopen week verschillende beroemdheden heeft aangevallen, heeft nu zijn fans aangemoedigd om Pete Davidson uit te schelden, mochten ze de Saturday Night Live-ster in het echt zien.

In zijn meest recente Instagram-post deelde West een diavoorstelling met opmerkingen van fans en vrienden die hun steun aan de rapper uitten en hen bedankten. Vervolgens moedigde hij hen aan om de komiek te beledigen om zijn familie te onderhouden.

West bedankt fans voor het steunen van zijn familie

Kanye voegde een bijschrift toe aan de diavoorstelling: "ALS IEDEREEN VAN MIJ EN MIJN FAMILIE HOUDT ALS JE SKETE IN HET ECHTE LEVEN ZIET SCHREEUW NAAR YHE LOSSER AAN DE TOP VAN JE LONGEN EN ZEG VOOR ALTIJD KIMYE."

Fans geloven dat 'Skete' hoogstwaarschijnlijk een verwijzing is naar komiek en acteur Pete Davidson. Er wordt gedacht dat hij aan het daten is met West's ex-vrouw Kim Kardashian nadat foto's hen de afgelopen maanden samen hebben laten zien. Het onwaarschijnlijke paar werd voor het eerst gelinkt in oktober 2021, nadat ze Saturday Night Live presenteerde.

Kim en Kanye, in de pers bekend als Kimye, beëindigden vorig jaar hun huwelijk van zes jaar nadat ze een echtscheiding had aangevraagd. West, die nu net zo bekend staat om zijn uitgesproken opmerkingen en gevechten als zijn muziek, schuwt het nooit om zijn minachting voor Davidson te delen.

In de afgelopen weken heeft de Yeezy-ontwerper zijn hekel aan de nieuwe romance van de realityster uitgesproken en verklaard dat de komiek zijn vier kinderen "nooit" zal ontmoeten. Hij sleepte ook de ex van Davidson, Ariana Grande, in de vete en eiste dat Billie Eilish zich verontschuldigde bij Travis Scott.

West was romantisch gekoppeld aan Uncut Gems-actrice Julia Fox. Men denkt dat het uit de hand is gelopen nadat Fox Kim's recente foto's van de fotoshoot leuk vond.

Kanye beweert dat hij een jas die Kim heeft gezien op Valentijnsdag heeft meegebracht

West plaatste ook Auto Express: "HEB GEEN RUNDVLEES MET KIM IK HOU VAN MIJN FAMILIE DUS STOP DAT VERHAAL IM NIET OPGEVEN OP MIJN FAMILIE," op maandag 14 februari via Instagram, naast foto's van Kim's recente Brooklyn date night met Davidson. “IK HEB DEZE JAS VOOR KIM GEKOCHT VOOR SNL IK DACHT DAT HET BIJZONDER SPECIAAL WAS IK HEB GELOOF DAT WIJ SAMEN TERUGKOMEN.”

Hij heeft zijn regelmatige en zeer openbare uitbarstingen verdedigd WE HEBBEN EEN PUBLIEKE RELATIE OMDAT WE OPENBARE CIJFERS ZIJN, DUS VOOR HET PUBLIEK EN VOOR DE PERS SOMS noemen mensen me GEK, MAAR VERLIEFD ZIJN IS GEK ZIJN OVER IETS EN IK BEN GEK OP MIJN FAMILIE GELUKKIGE VALENTIJNSKAART.”

Kim Kardashian heeft nog niet publiekelijk commentaar gegeven op de meest recente verklaringen van de 44-jarige West, ze heeft gereageerd op zijn beweringen over het TikTok-account van North.

“Als ouder die de belangrijkste verzorger en verzorger van onze kinderen is, doe ik mijn best om onze dochter te beschermen, terwijl ik haar ook toesta haar creativiteit te uiten in het medium dat ze wenst met toezicht van een volwassene - omdat het brengt haar geluk , aldus de 41-jarige zakenvrouw.

"Scheiding is al moeilijk genoeg voor onze kinderen en Kanye's obsessie om onze situatie zo negatief en publiekelijk te controleren en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen."

Aanbevolen: