Zendaya's moeder steelt de show in die kussende foto's van Tom Holland

Inhoudsopgave:

Zendaya's moeder steelt de show in die kussende foto's van Tom Holland
Zendaya's moeder steelt de show in die kussende foto's van Tom Holland
Anonim

Als een Bennifer van de volgende generatie, is Tomdaya gekomen om de fans omver te blazen met een A-lijst, zijn-ze-of-niet-ze-relatie. Sinds gisteravond: ZIJ ZIJN! Tom Holland en Zendaya zijn schattig samen op het scherm, en nu zeker meer dan vrienden.

Mensen staan al jaren wantrouwend tegenover de super hechte band tussen de 'Spider-Man' costars. Ze zien er zelfs uit alsof ze afgelopen kerst samen hebben doorgebracht, waardoor fans gek werden van de waarschijnlijkheid dat Tomdaya echt gebeurde, maar toch ontkenden ze dat ze ooit echt aan het daten waren.

Nu is de waarheid bekend en heeft iedereen (inclusief de moeder van Zendaya) er een mening over. Lees verder voor alles wat we weten over hun echte kusmoment plus het bewijs dat mevrouw Zendaya de show stal.

Ze kusten in een auto

Ja, het is gebeurd. Gisteren, toen het paar boodschappen leek te doen in Los Angeles (waaronder een bezoek aan Zendaya's moeder), deelden ze een serieuze kus en knuffel van het volgende niveau in Toms auto.

Fans denken dat hun vertrouwde 'gewoon vrienden' tot 'veel meer dan vrienden'-dynamiek eigenlijk super nauw aansluit bij het vriendschapstraject dat hun MCU-personages delen. We zien je, Peter en MJ!

Zendaya's moeder is opgewonden

Ja, dat is Zendaya's eigen moeder die over het hek gluurt naar Zendaya en Tom's romantische geparkeerde automoment. Fans denken dat ze MARVELing (lol) aan het paar van hen is, seconden voordat ze die autodeuren sloten en de kussen deelden die het internet braken.

Ze heeft misschien een van de meest gewilde dochters in Hollywood, maar deze dame is zeker wakker geworden met een paar eigen fans. Tweets als "Ik ben zwak voor haar moeder over het hek" en "DE LEUKSTE MOEDER OOIT ECHT" overspoelen de commentaarsecties op foto's van de scène.

Ze is niet alleen

Zendaya's moeder is lang niet de enige die kokhalst over haar dochter en Tom die eindelijk in het openbaar bij elkaar komen. We beloven dat mensen het echt niet aankunnen.

"OMG IK WORD GEK IK WAS VANmorgen WAKKER EN MIJN ALARM MOEST NIET ZELFS UIT" twitterde een fan nadat hij in slaap was gevallen naar het Tomdaya-nieuws.

Zelfs TOM ZELF zag er super tevreden uit in de nasleep van dat knuffelen. Bekijk deze opname van hem terwijl hij buiten in LA loopt:

Liefde!

Aanbevolen: