Hoeveel kost het om op vakantie te gaan met Kylie Jenner (op basis van haar 10 beste IG-berichten)

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost het om op vakantie te gaan met Kylie Jenner (op basis van haar 10 beste IG-berichten)
Hoeveel kost het om op vakantie te gaan met Kylie Jenner (op basis van haar 10 beste IG-berichten)
Anonim

Het lijkt alsof de wereld gewoon geen genoeg kan krijgen van reality-tv-ster en make-upmagnaat Kylie Jenner en hoewel de ster is opgegroeid in de ogen van het publiek, lijkt ze momenteel net zo populair als altijd. Iedereen weet dat Kylie Jenner veel geld verdient en ze houdt er zeker van om het uit te geven.

Maar hoeveel zou het zijn om op vakantie te gaan zoals Kylie Jenner? Van de luxe resorts waarin ze verblijft tot de enorme jachten die ze verhuurt alsof het niets uitmaakt, maar ze kloppen wel. Eén ding is zeker: Kylie houdt van een dure vakantie!

10 Een luxe woestijnresort waar een nacht minimaal $ 2.200 is

Kylie Jenner op vakantie
Kylie Jenner op vakantie

Hier is Kylie Jenner's meest recente vakantie in Amangiri - een luxe resort in Utah dat haar Instagram-volgers deze zomer behoorlijk veel te zien kregen. Het is zeker geen geheim dat Kylie Jenner dol is op het dure leven en het laagste tarief in Amangiri per nacht is $ 2.200, maar hey - wat is dat voor een wereldwijde reality-tv-ster en make-upmagnaat.

Kylie ging daarheen met haar zus Kendall en enkele van hun vrienden, en ze leken allemaal een geweldige tijd te hebben.

9 Kylie reist alleen per privéjet

Vervolgens is het feit dat Kylie Jenner vrijwel alleen reist met een privéjet, iets waarvan haar Instagram-volgers kunnen getuigen. Volgens Page Six kocht Kylie maanden voor de huidige coronaviruspandemie een luxe Global Express-jet die naar schatting ergens tussen de $ 15 miljoen en $ 17 miljoen kost.

Gelukkig kan Kylie al haar vrienden gratis meenemen naar het buitenland, dus technisch gezien hoeven ze niets te betalen voor vervoer. Op vakantie gaan met Kylie heeft zeker zijn voordelen!

8 Ze vierde haar 22e verjaardag in Positano in een van de beroemdste hotels

Kylie Jenner werd vorig jaar 22 en voor haar verjaardag besloot de reality-tv-ster een feest te geven in Italië, wat ze deed in een van de meest iconische hotels aan de kust van Amalfi.

Le Sirenuse, een hotel in het voormalige vissersdorp dat vaak wordt bezocht door de rijken en beroemdheden, heeft een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en te oordelen naar alle Instagram-berichten van Kylie van de reis - ze heeft zeker genoten van haar tijd daar.

7 Designerkleding is een must

Hoewel de meeste mensen de neiging hebben om licht in te pakken voor vakantie en veel comfortabele kleding mee te nemen, gaat Kylie Jenner nergens heen zonder haar designergarderobe. Hierboven zie je een foto van een van haar vakantie-outfits en daarin draagt de reality-tv-ster een roze velours Chanel-jurk uit hun lentecollectie 1996.

Ja, Kylie Jenner gaat gedurfd met haar mode-keuzes, zelfs als ze op vakantie is, en iedereen die met haar reist, kan maar beter ook wat designerstukken meenemen!

6 En op maat gemaakte outfits die bij haar dochter passen

Naast het kopen van prachtige vintage stukken, staat de reality-televisie er ook om bekend dat ze graag matcht met haar dochter Stormi en om dat te doen moet ze veel op maat gemaakte outfits voor hen twee hebben.

Een voorbeeld van matchende zijn deze prachtige blauwe jurk met ruches die het moeder- en dochterduo vorig jaar tijdens hun vakantie in Italië rockte. Dus ja, degenen die zich geen mooie, op maat gemaakte kleding kunnen veroorloven, kunnen het zich waarschijnlijk niet veroorloven om met Kylie Jenner op vakantie te gaan!

5 Dat is allemaal verpakt in dure bagage

Het is geen geheim dat Kylie Jenner een fan is van het luxemerk Louis Vuitton - ze kocht haar dochter Stormi tenslotte een Louis Vuitton-tas van $ 1180 - dus het is zeker geen verrassing dat haar bagage Louis is Vuitton ook. Op de Instagram-foto hierboven is de reality-tv-ster te zien met haar beste vriendin Anastasia Karanikolaou terwijl de twee op de Turks- en Caicoseilanden arriveerden voor een leuke meidenvakantie.

Met Kylie ga je of groot of ga je naar huis!

4 En de Glam Squad komt natuurlijk altijd langs

Hoewel niemand per se weet waar de glamourploeg van de reality-tv-ster verblijft tijdens haar luxe vakanties, te oordelen naar het feit dat het haar, de make-up en de outfit van Kylie Jenner er altijd zo perfect uitzien, is het veilig om te zeggen dat de make-upmagnaat brengt ze altijd mee.

Het is tenslotte niet zo dat iemand zich kan voorstellen dat Kylie Jenner helemaal alleen zo'n kapsel maakt. Dus ja, Kylie neemt waarschijnlijk zelfs op elke vakantie personeel mee, en dat kost zeker!

3 Wat is een vakantie zonder een luxe jacht?

Een ander belangrijk aspect van een Kylie Jenner-vakantie is een luxe jacht. Ja, door de jaren heen heeft de reality-tv-ster foto's gedeeld van zichzelf die poseert op vele prachtige jachten en voor haar 22e verjaardag vorig jaar huurde Kylie een jacht van $ 250 miljoen dat ongeveer $ 1.249.500 per week kostte.

Maar hey, wat is al dat geld als het gaat om het krijgen van die perfecte foto van een vakantiejacht die veel Instagram-likes zal krijgen? Het is duidelijk de moeite waard voor de jonge moeder!

2 Een nacht met Kylie is gegarandeerd meer dan een paar duizend dollar

Natuurlijk is Kylie Jenner in de loop der jaren naar tal van luxueuze bestemmingen gereisd die allemaal veel meer kosten dan de meeste mensen zich konden veroorloven te betalen, maar een andere die het vermelden waard is, is Resort Amanyara in Turks- en Caicoseilanden.

Volgens People varieert de accommodatie van luxueuze suites tot volledig privévilla's en de goedkoopste optie die je kunt krijgen is $ 1.800 per nacht. Kylie ging daar in 2018 met haar dochter Storm en haar toenmalige vriend, rapper Travis Scott.

1 Maar strandfoto's zijn altijd gratis

Kylie Jenner geeft misschien veel meer uit dan de meesten van ons op vakantie, maar aan het eind van de dag wil ze alleen maar ontspannen, genieten en die Insta-waardige vakantiefoto maken. Toegegeven, Kylie heeft er al genoeg, maar als het gaat om de fans van de reality-tv-ster, lijkt het zeker alsof ze gewoon geen genoeg kunnen krijgen van Kylie en haar ultra-luxueuze leven.

Dus ja, het lijkt alsof er voor Kylie geen bestedingslimiet is als het om een vakantie gaat, en ze geeft gemakkelijk een getal van zes cijfers uit - en als er een jacht bij betrokken is, zelfs meer dan een miljoen.

Aanbevolen: