Iedereen vergeet dit Kim Kardashian-schandaal

Inhoudsopgave:

Iedereen vergeet dit Kim Kardashian-schandaal
Iedereen vergeet dit Kim Kardashian-schandaal
Anonim

Sinds Kim Kardashian beroemd werd in het begin van de jaren 2000, is ze erin geslaagd een van de meest spraakmakende beroemdheden ter wereld te zijn. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat een deel van de reden waarom Kardashian zo vaak wordt besproken, is dat miljoenen mensen dol zijn op en net als haar willen zijn. Aan de andere kant is het geen geheim dat leden van de familie Kardashian en Jenner mensen om de een of andere reden vaak erg geïrriteerd maken.

Als gevolg van het feit dat Kim Kardashian en de andere leden van haar familie regelmatig controversiële dingen doen, lijkt het vaak alsof er nooit iets aan hen blijft plakken. Omdat ze constant in het middelpunt van een nieuwe controverse lijken te staan, hebben hun fans vaak niet veel tijd om echt na te denken over het laatste schandalige wat een familielid heeft gedaan. Om die reden lijken Kim's fans overal volledig te zijn vergeten dat ze ooit verwikkeld was in een controverse rond haar behandeling van een kat.

Kim Kardashian's sociale media is een tweesnijdend zwaard

Op het moment van schrijven heeft Kim Kardashian maar liefst 70,6 miljoen volgers op Twitter. Als gevolg hiervan zien miljoenen mensen over de hele wereld alles wat Kim op de populaire sociale-mediawebsite plaatst. In de meeste gevallen is dat een uitstekende zaak voor Kim. Per slot van rekening heeft ze ooit onthuld dat Kim, omdat haar berichten zoveel views krijgen, meer geld verdient met sociale media dan met Keeping Up with the Kardashians.

Helaas voor Kim Kardashian kan het soms heel negatief zijn om door zoveel mensen op sociale media gevolgd te worden. Toen Kim bijvoorbeeld een uitbundig verjaardagsfeestje had midden in de COVID-19-shutdowns, uitten veel mensen hun verontwaardiging over de situatie op haar niet-gerelateerde Instagram-berichten. Erger nog, Kim plaatste ooit een foto op Twitter die haar in warm water bracht met zowel haar fans als tegenstanders.

Kim Kardashian's kattencontroverse

Een van de vele redenen waarom zoveel mensen Kim Kardashian op sociale media volgen, is dat ze een van die sterren is die lijkt te posten over alles wat er in haar leven gebeurt. In werkelijkheid is het echter duidelijk dat Kim perfect in staat is om sommige gebeurtenissen in haar leven weg te houden van haar sociale media-accounts. Helaas, toen Kim deelnam aan een fotoshoot in 2010 met een kat, had ze niet de vooruitziende blik die nodig was om niet over dat moment in haar leven te tweeten.

In april 2010 plaatste Kim Kardashian een foto van zichzelf van een fotoshoot die een kat vasthield. In plaats van het dier in haar armen te wiegen, kon je Kim met één hand de kat bij zijn nekvel zien vasthouden. Erger nog, de kat in kwestie zag er voor veel waarnemers uit als een kitten, hoewel de leeftijd van het dier zeer ter discussie staat.

Hoewel het heel gemakkelijk is om online beelden te vinden van katten die hun kittens in hun nekvel ronddragen, betekent dit niet noodzakelijk dat het veilig is voor mensen om hetzelfde te doen. Zoals Jason Baker, de woordvoerder van PETA Australië, betoogde, is Kim "niet de enige persoon die ten onrechte denkt dat, omdat een moederkat haar kittens bij het nekvel oppakt, een ondersteunende hand onder de romp niet nodig is". dat lijkt zeker heel logisch. Mensen hebben tenslotte veel grotere handen dan de mond van een kat en dat maakt een enorm verschil wanneer mensen een kat bij het nekvel pakken.

Aan de andere kant, zoals iemand van The Society for the Prevention of Cruelty to Animals L. A. zei: "Het is toegestaan om een kat op deze manier kort vast te houden." Maar zelfs die groep waarschuwde ervoor om zo'n foto niet te maken, omdat het andere mensen zou kunnen aanmoedigen om dieren te mishandelen. Het is ook vermeldenswaard dat er geen manier is om te weten hoe lang Kim de kat zo omhoog hield om haar foto te laten maken.

Nadat ze zich bewust werd van de mensen die verontwaardigd waren over haar kattenfoto, probeerde Kim Kardashian de controverse te bezweren door de afbeelding in een blog te verdedigen."Dus gisteren deed ik een fotoshoot met een schattige zwarte poes en ik Twitpic'd deze foto … Ik heb negatieve opmerkingen gekregen over de manier waarop ik de kat vasthield, maar wees gerust, de eigenaar en dierenarts waren op de set en toonden me hoe ik hem moet oppakken. De kat is op geen enkele manier gewond geraakt en is in orde! Ik hou van dieren en zou nooit iets doen om dieren kwaad te doen."

Aanbevolen: