Deze iconische acteur kreeg $ 3 miljoen van HBO om niet op 'The Office' te verschijnen

Inhoudsopgave:

Deze iconische acteur kreeg $ 3 miljoen van HBO om niet op 'The Office' te verschijnen
Deze iconische acteur kreeg $ 3 miljoen van HBO om niet op 'The Office' te verschijnen
Anonim

Steve Carell had zelfs voorafgaand aan ' The Office' een geweldige carrière. Zijn rol als Michael Scott veranderde echter echt de dingen, plotseling stond hij aan de top van de sitcom-wereld en veranderde de show in komisch goud.

Aan alle goede dingen komt echter een einde, en Steve zou uit elkaar gaan, een exit-fans geven de schuld aan NBC en hun ontkenningen met de ster.

Toch was het vinden van een vervanger voor Carell een onmogelijke taak.

Er waren namen die ronddobberden, waaronder een bepaalde HBO-legende. Er werd een aanbod gedaan, maar uiteindelijk werd de acteur gedwongen te weigeren toen het netwerk tussenbeide kwam en hem letterlijk een enorm bedrag betaalde om de rol niet op zich te nemen, om zijn imago en nalatenschap te beschermen.

We zullen onthullen wat het aanbod was en hoe het allemaal achter de schermen verliep.

James Gandolfini was streng over zijn imago

Als het tijd is om een film te promoten, doen acteurs meestal PR-werk en verschijnen ze ook in talkshows. Voor James Gandolfini vond hij het niet leuk om dit pad te volgen gedurende zijn hele carrière. In feite probeerde Harvey Weinstein de acteur destijds aan David Letterman te dwingen om zijn film 'Killing Them Softly' te promoten.

James was zo onvermurwbaar om niet te verschijnen, dat hij bijna een fysieke woordenwisseling kreeg met de niet in ongenade gevallen filmmaker.

Volgens de overleden acteur naast NJ Monthly hield hij er niet van om op te treden omdat hij niets interessants te zeggen had.

''In werkelijkheid ben ik zo saai dat ik niet wil dat mensen dicht bij me komen, omdat ze zullen beseffen hoe saai ik ben, en ze niet meer willen kijken. Ik ben gewoon een normale jongen. Het is het schrijven dat interessant is en de personages. Hoe minder er over mij wordt gezegd, hoe beter.''

Hij creëerde een geweldige erfenis op 'The Sopranos', zozeer zelfs dat HBO hem een grote som geld betaalde om die erfenis intact te houden en niet deel te nemen aan een bepaalde show.

'HBO' zorgde ervoor dat James Gandolfini geen lid werd van 'The Office'

Steve Schirripa was degene die deze exclusieve informatie achter de schermen vrijgaf. Toen het tijd was voor Steve Carell om 'The Office' te verlaten, zocht de sitcom wanhopig naar een grote naam om de sitcom-legende, Michael Scott, te vervangen.

Er wordt gezegd dat James Gandolfini een enorm aanbod had gedaan om de plek van Carell in de show te veroveren.

“Ik denk dat ze vóór James Spader en na [Steve] Carell [Gandolfini], ik wil zeggen, $ 4 miljoen hebben aangeboden om hem voor het seizoen te spelen - en HBO betaalde hem $ 3 miljoen om het niet te doen. Dat is een feit.”

Uiteindelijk nam de overleden acteur de rol niet op zich, waarschijnlijk grotendeels dankzij het enorme aanbod van HBO.

Ze wilden zijn erfenis van 'The Sopranos' intact houden, en misschien had het aannemen van een andere rol als 'The Office' een zachtere kant laten zien van een van de meest gevreesde personages in de HBO-geschiedenis.

Desalniettemin floreerde 'The Office' tijdens de overgang van Steve Carell, toen een andere grote acteur optrad en zich vrijwillig aanbood om een paar afleveringen in te vullen.

Will Ferrell stapte in het kort in de rol door vrijwilligerswerk te doen

' The Office ' bevond zich in een moeilijke situatie toen Steve Carell besloot terug te treden uit de show. De zaken werden echter een stuk gemakkelijker gemaakt toen Will Ferrell zich presenteerde om Michael Scott te vervangen.

Volgens John Krasinski kwam Ferrell tussenbeide om wat spanning te verlichten.

Hij is zo'n fan van de show, en hij wist dat we het moeilijk zouden hebben, en hij wilde de spanning op een bepaalde manier helpen verlichten. Dus belde hij onze producers en vroeg of ze hem ooit konden gebruiken om in te grijpen.”

Het spreekt boekdelen over hem als persoon. Hij wil ervoor zorgen dat de show niet gekwetst wordt in deze grote overgang.'

stapte niet alleen in, maar hij hielp ook om de spanning te verlichten van Steve Carell die achter de schermen achter de schermen achterliet, volgens de showschrijver van 'The Office': "Het was echt zo'n mooi genereuze gift van Will om ons te geven omdat het zo'n bitterzoete tijd was', zei Lieberstein."Iedereen was zo verdrietig over het vertrek van Steve dat de aanwezigheid van Will Ferrell als een verzachtende balsem was om de situatie van ieders verdriet te verzachten."

Uiteindelijk is het allemaal gelukt, hoewel fans zich niet kunnen afvragen hoe de show eruit zou hebben gezien als de overleden legende James Gandolfini had meegedaan.

Het zou zonder twijfel iets speciaals zijn geweest om hem in de show te hebben gezien.

Aanbevolen: