Brad Pitt kreeg minder dan $ 1.000 betaald om in deze film te verschijnen

Inhoudsopgave:

Brad Pitt kreeg minder dan $ 1.000 betaald om in deze film te verschijnen
Brad Pitt kreeg minder dan $ 1.000 betaald om in deze film te verschijnen
Anonim

Er zijn geen geheimen als het gaat om hoeveel Brad Pitt waard is. Bij de laatste telling lag zijn waarde in het bereik van $ 300 miljoen, maar hij blijft acteren en produceren - en zijn zakken vullen nog meer.

Maar Brad is ook een behoorlijk altruïstische man, wat betekent dat hij niet alleen op zijn geld zit of tonnen leuke dingen koopt. En omdat hij zo comfortabel in het leven staat, neemt hij ook graag af en toe een leuk projectje voor minder dan zijn standaardtarief.

Verdiende Brad Pitt echt $1, 000 voor een rol?

Ten eerste, het is waar dat Brad Pitt een rol accepteerde voor ongeveer $ 1.000. In feite verdiende hij waarschijnlijk iets minder dan $ 1K op basis van het tariefschema dat hij accepteerde. Kortom, in plaats van zijn superhoge acteurstarief in rekening te brengen, op basis van zijn bekendheid en zijn expertise, stemde Pitt in met het minimumloon voor acteurs.

Ja, er is een minimumloon voor acteurs -- maar sterren als Brad hebben niet vaak dat beetje onderhandeling in hun achterzak nodig. Brad kan tenslotte miljoenen verdienen per film -- hij heeft geen basistarief nodig om over te onderhandelen; ofwel studio's nemen hem mee of verlaten hem.

Maar er was één kans die Brad te mooi vond om te laten liggen -- en hij was bereid om "voor schaal" te werken om op de aftitelinglijst te komen.

Brad Pitt's cameo in 'Deadpool 2' betaalde slechts $1K

Fans waren dolblij om Brad Pitt in 'Deadpool 2' te zien, ook al was zijn rol meer een grap dan een authentiek acteerwerk. En toch was de hoeveelheid moeite die in de scene gestoken werd behoorlijk episch.

Maar hoe kreeg de studio Pitt te pakken voor een baan die minder betaalde dan hij in decennia heeft verdiend? Het productieteam zei dat Brad niet aarzelde toen ze hem vroegen om het optreden te overwegen. Toen het loontarief -- een standaard gebaseerd op SAG-AFTRA-regels -- werd besproken, was het NBD.

Om eerlijk te zijn, Brad heeft voor dat lage bedrag ongeveer 30 minuten op de set doorgebracht. Er werden echter pogingen gedaan om zijn werk aan de film geheim te houden; hij moest de set in en uit sluipen zodat er geen geruchten verspreidden over aan welk project hij zou kunnen werken.

Dat betekende dat zijn uiterlijk uiteindelijk een verrassing was voor fans, en het was blijkbaar het geld waard. En voor Ryan Reynolds was het zijn moment van nederigheid waard…

Brad had een bepaalde service nodig op de set

Hoewel Brad een goede sport was in het accepteren van het minimumtarief voor zijn tijd op 'Deadpool 2', had hij wel een soort hilarische verwachting voor zijn optreden van een half uur. Brad vroeg om een heel specifieke koffiebestelling -- en Ryan Reynolds moest die bij hem bezorgen.

Wat een manier om samen te vatten hoe bizar de dingen waren -- op de set en uit -- in 'Deadpool 2.'

Aanbevolen: