Lady Gaga deelt dat de 'House of Gucci'-pers haar emotioneel heeft gemaakt

Lady Gaga deelt dat de 'House of Gucci'-pers haar emotioneel heeft gemaakt
Lady Gaga deelt dat de 'House of Gucci'-pers haar emotioneel heeft gemaakt
Anonim

Popzangeres Lady Gaga maakt een duik in de acteerwereld. De zangeres verbaasde het publiek voor het eerst toen ze speelde in de filmmusical A Star Is Born uit 2018. Nu gaat ze de hoofdrol spelen in een andere grote film genaamd House of Gucci.

The House of Gucci is een aankomende all-star film over de dood van Maurizio Gucci. Het is gebaseerd op de biografische roman The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, geschreven door Sara Gay Forden. Naast Lady Gaga zullen Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto en Salma Hayek in de film te zien zijn.

De film wordt op 24 november in de bioscoop uitgebracht en heeft de pers bereikt met premières, vertoningen en meerdere persjunkets. De zanger-acteur ging naar haar sociale media-accounts om hoogtepunten van de gebeurtenissen en haar persoonlijke gedachten te delen. Ze plaatste een reeks afbeeldingen op Instagram en schreef: "Ik heb de hele dag gehuild bij het persen in Milaan. Ik ben zo dankbaar en nederig om in onze film HouseOfGucci te zijn. Komende Thanksgiving! Vader, zoon en vanavond … Huis van @Versace."

In de kiekjes rockt Lady Gaga een korte rode jurk met een korsetachtige top. De foto's bevatten foto's van de rode loper en een komische foto genomen in een vliegtuig met de ster die een tijdschrift omhoog houdt waarin de nieuwste Burberry-campagne van haar co-ster wordt getoond.

Sprekend met Entertainment Weekly over haar rol in House of Gucci, waarin ze moordenares Patrizia Reggiani speelde, vertelde Lady Gaga hoe ze karakter kreeg. De zangeres van "Paparazzi" vertelde dat er veel werd geïmproviseerd op de set.

Ze vertelde de outlet: "Deze dingen kwamen naar ons toe, ik denk dat ze afkomstig zijn van een echte plaats van spontaniteit op de set, waar je eerder zoveel mogelijk werk kunt doen, en als je daar eenmaal bent, gooi het weg en je praat gewoon met elkaar."

In hetzelfde interview vertelde Driver dat hij zich de Gucci-zakenman begon te voelen. Hij vertelde: "Ik heb een paar Gucci-schoenen bewaard, maar ik heb dit altijd gevonden, waar je drie of vier maanden een personage speelt, krijg ik het gevoel: 'Dit is wie ik ben', en dan neem je de kleding mee naar huis, en je probeert ze in het leven te dragen en ik denk: 'Ik ben deze persoon helemaal niet.'"

Fans gaan de pers uit en tellen de dagen af voor de feestelijke première van de film - op Thanksgiving. Tot nu toe is de film met veel lovende kritieken vertoond en vele recensenten noemden het een vermakelijk horloge en prezen Lady Gaga's talenten.

Aanbevolen: