Britney Spears deelt haar top 10 "Pointers For Life"

Inhoudsopgave:

Britney Spears deelt haar top 10 "Pointers For Life"
Britney Spears deelt haar top 10 "Pointers For Life"
Anonim

Britney Spears heeft echt goed advies gegeven over hoe om te gaan met alles wat het leven je op de hals ha alt.

De …Baby One More Time-zangeres ging naar haar favoriete sociale media, Instagram, om haar 36 miljoen volgers te zegenen met wat wijze woorden.

Spears deelde een throwback-foto van haar optreden, afgebeeld zittend aan een witte piano. In het bijschrift somde de kunstenaar tien principes op waarnaar ze probeert te leven in haar dagelijkse leven.

Britney Spears is openhartig over haar tien eenvoudige regels

"Mijn tips voor het leven", schreef de zanger bij de post.

Onder het advies dat ze haar volgers gaf, zijn er een paar dingen die zo gemakkelijk te vergeten zijn als we onze dag doormaken en toch zo puur en cruciaal zijn.

"Glimlach wanneer je kunt, zelfs op de slechtste dag ooit", is de belangrijkste regel van Britney.

"Mannen, je moet je vrouw tevreden houden …. zo niet, dan zal er een hel zijn om te betalen ", was nummer twee, en we krijgen zeker het gevoel dat Britney's verloofde Sam Asghari zich hier goed van bewust is.

Spears had ook nog een aardig goed advies om de vonk in een langdurige relatie weer aan te wakkeren.

"Ga terug naar hand in hand als je een relatie hebt en onthoud wat een groot probleem dat was toen je dat was," schreef ze.

Andere tips: ga nooit naar bed als je honger hebt en geniet van een middernachtsnack, vergeet je schoonheidsslaapje niet, eet snoep en huil een beetje als dat nodig is.

Britney Spears heeft onthuld wie haar trouwjurk maakt

Over relaties gesproken, de zanger en Asghari zijn misschien een stap dichterbij om door het gangpad te lopen.

Na de aankondiging van hun verloving in september, heeft Spears zojuist terloops onthuld welke beroemde modeontwerper aan het werk is aan haar trouwjurk.

Spears zei dat de Italiaanse modeontwerper Donatella Versace "as we speak" aan haar trouwjurk werkt, en het betekent zeker dat het een lust voor het oog zal zijn.

"Donatella Versace maakt mijn jurk as we speak [hush emoji]", schreef Spears op Instagram.

Versace lijkt de juiste keuze voor Spears. In een andere Instagram-post die in juni werd gepubliceerd, opende de zangeres dat ze close was met Versace en dat ze jaren daarvoor haar gast was in Italië.

"Mijn favoriete zakenreis was waarschijnlijk een reis naar Italië", deelde Spears in een video die in juni op Instagram werd gepubliceerd en legde uit dat Versace haar daarheen had gevlogen voor een verblijf in de "prachtige villa van de modeontwerper".

Aanbevolen: