Sam Asghari Trolls The Paparazzi, deelt nepverhaal over Britney Spears

Inhoudsopgave:

Sam Asghari Trolls The Paparazzi, deelt nepverhaal over Britney Spears
Sam Asghari Trolls The Paparazzi, deelt nepverhaal over Britney Spears
Anonim

In een wereld waar de paparazzi hun verhalen vaak uit de hand lopen, nam Sam Asghari het heft in eigen handen en liet hij de paps goed voor hun geld zorgen door hen een wild verzonnen verhaal aan te bieden.

Beroemdheden worden constant benaderd door de paparazzi, omdat ze constant op zoek zijn naar de sappigste koppen om online te publiceren. Als het tijd is om verslag uit te brengen, lijkt er altijd een reeks verhalen te zijn die met de wereld worden gedeeld die ver van de werkelijke feiten afstaan. Met zoveel aannames en gebrek aan validatie van de verhalen die het nieuws halen, worden beroemdheden vaak verkeerd voorgesteld, en deze keer besloot Sam Asghari om mee te spelen, en je kunt de video hier bekijken.

Toen hij werd benaderd door TMZ, vertelde hij een wild verhaal over het feit dat hij 5 jaar geleden met Britney was getrouwd en een tweeling had, waarbij hij op hilarische wijze de rollen van de pers omdraaide.

Sam Asghari Trolls The Paparazzi

Daten Britney Spears heeft ertoe geleid dat Sam Asghari's leven ook volledig in beeld komt, en elke beweging van hem wordt tegenwoordig gevolgd door de paparazzi. Het is moeilijk om een kop te vinden waar zijn vriendin niet in voorkomt, en de verhalen die worden verzonnen, lopen uit de hand.

De afgelopen dagen werd Britney Spears gespot met een enorme ring aan haar vinger, en de speculatie richtte zich onmiddellijk op haar 'geheime huwelijk' met Sam Asghari.

Deze keer zag hij een kans om erin te duiken en het script om te draaien, en hij deed dat op de meest hysterische manier. Hij speelde een paar minuten met de pers, en het lijkt erop dat hij de TMZ-vertegenwoordiger echt elk woord liet geloven dat hij zei, een tijdje daar!

Sam Asghari speelt de pers

De vertegenwoordiger probeerde Asghari te overrompelen door te zeggen "gefeliciteerd met je verloving met Britney Spears", en zei vervolgens "hij deed het goed" met de enorme ring die zichtbaar was aan haar vinger. In plaats van het verhaal recht te zetten met een direct antwoord, speelde Sam Asghari mee en plaagde het verhaal door te zeggen dat ze 5 jaar getrouwd waren en dat ze een geheime bruiloft hadden toen ze in Hawaii waren.

Natuurlijk was er veel publiciteit over hun vakantie in Hawaï, dus voor een paar ogenblikken controleerde het verhaal en het leek erop dat dit een echte onthulling van schokkende feiten was.

Sam speelde verder door te zeggen; "en hey, we hebben een tweeling!" voordat hij op adorabele wijze een vredesteken naar de cameraman zwaaide en hem een jongensachtige glimlach toewierp, om te laten zien hoeveel plezier hij net ten koste van hem had.

Het lijkt erop dat fans nu het echte antwoord hebben op hun vermeende verloving… misschien.

Aanbevolen: