Britney Spears Fans maken zich zorgen als ze een pittige foto van haar achterwerk en pijnlijke wond deelt

Britney Spears Fans maken zich zorgen als ze een pittige foto van haar achterwerk en pijnlijke wond deelt
Britney Spears Fans maken zich zorgen als ze een pittige foto van haar achterwerk en pijnlijke wond deelt
Anonim

Britney Spears fans hebben hun bezorgdheid geuit nadat de zangeres twee intieme kiekjes op haar sociale media-account had gedeeld.

De moeder van twee onthulde dat ze donderdagavond op een spijker over Instagram naar haar meer dan 33,9 miljoen volgers stapte.

De 39-jarige popster deelde een foto van de pijnlijk ogende blessure op haar Instagram-verhaal en plaatste een close-up van de kleine steekwond aan de onderkant van haar voet.

"OUCH jongens… ik stapte op een spijker… je kunt wel zeggen dat ik het heb genageld [knipoog emoji, schouderophalen emoji, lach emoji]!!!!!" ze ondertitelde de foto.

Haar ongeluk kwam kort nadat ze een ongefilterde foto en beelden van haar kont had gedeeld, terwijl ze slechts een klein zwart stringetje droeg.

"Hier is een video zodat jullie kunnen zien dat dit echt mijn a is", schreef ze bij de video.

Spears voegde toe: "Geen filters of cover-ups … het is de echte deal!!!! Psss ik schiet mezelf met een selfiestick en zal altijd … het BLIJFT OMHOOG … het PRAKT NIET TERUG … en het is UITERST BETROUWBAAR."

Sommige fans vonden de foto's echter een beetje overdreven.

Britney Spears Foot Instagram
Britney Spears Foot Instagram

"Waarom denkt ze dat we haar billen en voet moeten zien?" één persoon schreef online.

"Haar voeten zijn walgelijk. In de hoop dat het vuil het niet besmet. Ick. Ze graaft haar eigen graf. Iemand neemt de telefoons van haar af," voegde een tweede eraan toe.

"Voor degenen die onbeslist waren, bewijst ze precies waarom ze iemand nodig heeft die voor haar belangen zorgt. Ze heeft hulp nodig ", merkte een derde op.

britney-spears-jamie-spears
britney-spears-jamie-spears

Deze week heeft Britney's juridische team documenten ingediend bij de rechtbank waarin wordt beweerd dat haar vader Jamie's ongeveer $ 2 miljoen eist voordat hij aftreedt als haar conservator.

Jamie, 69, heeft dertien jaar de controle gehad over zijn dochter Britney, 39, persoonlijke en financiële zaken.

Zijn eis om geld zal zeker zijn juridische kosten dekken en Tri Star, de zaakvoerder van zijn dochter, betalen. Maar men denkt dat een groot deel rechtstreeks naar hem zou gaan, meldde TMZ dinsdag.

Afbeelding
Afbeelding

Britney's advocaten beweren dat Jamie niet bereid is zijn functie neer te leggen totdat hij het geld heeft ontvangen.

"De status-quo is niet langer te tolereren en Britney Spears zal niet worden afgeperst", schreef de advocaat van de "Stronger" zanger Matt Rosengart in zijn dossier.

Britney en haar team dringen er bij haar vader op aan om zijn taken als haar conservator onmiddellijk op te geven in plaats van het proces voort te zetten.

Als Jamie niet op korte termijn aftreedt, beweren ze dat hij voor 29 september moet worden afgezet als haar conservator.

Aanbevolen: