Een kijkje in de vriendenkring van Demi Lovato

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de vriendenkring van Demi Lovato
Een kijkje in de vriendenkring van Demi Lovato
Anonim

Demi Lovato, de Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice, heeft de vele ups en downs van het leven meegemaakt. Haar leven heeft een reeks ongelukken meegemaakt, de een na de ander, waaronder haar ervaring met middelenmisbruik en haar mentale gezondheidstrauma.

Haar carrière schoot omhoog met Disney's Camp Rock en ze heeft nu 8 albums en een documentaire, maar de mensen die haar gedurende deze tijd hebben geholpen, zijn haar vrienden. Hier is een kijkje in haar vriendenkring, vol met mensen die hier blijven.

8 Demi Lovato en Paris Hilton delen een sterke band

Paris Hilton, de immens beroemde zakenvrouw, media-persoonlijkheid, model en erfgename, deelde onlangs een selfie van haar en Demi tijdens Lovato's verjaardagsfeestje. Ze plaatste ook een reeks foto's met Demi en noemde haar een "echte en loyale vriend" op Instagram.

Hoewel ze een groot leeftijdsverschil delen, hebben ze nog steeds veel gemeen. Paris Hilton en Demi Lovato delen een onmiskenbaar sterke band, van het optreden in haar muziekvideo's tot het feit dat ze terugkomt in een bijna fatale overdosis-incident.

7 Demi Lovato heeft een super ondersteunende vriendschap met Ariana Grande

In een interview met Harper's Bazaar opende Demi Lovato over haar relatie met Ariana Grande: Ik hou van het feit dat Ariana en ik zo'n ondersteunende vriendschap hebben omdat het moeilijk te vinden is. Twee vrouwen die in een competitieve industrie zitten - de hele wereld lijkt vrouwen tegen elkaar op te willen zetten, dus het zou zo gemakkelijk zijn om dat te doen”.

De twee zijn al jaren vrienden. Toen Demi in het ziekenhuis werd opgenomen, verklaarde Ariana Grande dat ze heel veel van haar hield en elke dag met haar sprak via Twitter. Ze leek ook erg enthousiast over haar samenwerking met Ariana in haar nummer Met Him Last Night uit 2021.

6 Matthew Scott Montgomery en Demi Lovato's vriendschap is voor altijd

Acteur Matthew Scott Montgomery lijkt een van Demi Lovato's beste vrienden te zijn. In een Instagram-bericht dat aan hem en nog een van Lovato's beste vrienden is opgedragen, schreef Demi: Bedankt dat je me nooit op mijn donkerste momenten hebt achtergelaten, omdat je altijd mijn tranen droogt. Ik heb zoveel geluk dat ik beste vrienden ben met twee ongelooflijke zielen die zo getalenteerd en creatief zijn, want het inspireert me dagelijks.”

Demi en Matthew waren allebei Disney-sterren en deze vriendschap duurt nu al jaren.

5 Demi Lovato deelde haar band met Sarah Elizabeth Mitchell in een muziekvideo

Sarah Mitchell speelt in de videoclip van de zangeres voor het nummer I Love Me. Demi Lovato sprak over de video in een Instagram-bericht en zei: "Sommige van mijn favoriete mensen / beste vrienden maakten een gastoptreden in mijn muziekvideo."

Deze omvatten Matthew Scott Montgomery en Sarah Elizabeth Mitchell. Sarah had ook openhartig verteld hoe ze via een telefoontje over de overdosis te weten was gekomen, en sindsdien is ze nooit meer van Demi's zijde geweken. Sarah is een rapper en zij is zelf het slachtoffer geweest van drugsmisbruik.

4 Miley Cyrus en Demi Lovato's band is onbreekbaar

Beide Disney-sterren kennen elkaar al sinds ze kinderen waren. Miley Cyrus en Demi Lovato hebben door de jaren heen allebei over elkaar gesproken. Miley bekende in haar Instagram-live-interviewserie haar band met Demi: "We kunnen niet voor altijd praten en dan zal er wat onzin gebeuren, en ik weet gewoon dat jij de persoon bent die ik wil bereiken."

Terwijl Demi ook verklaarde dat Miley geweldig is en dat ze tot de dood van haar houdt en dat altijd zal doen. Het paar heeft elkaar ook aangesproken en ondersteund door problemen met het lichaamsbeeld. Demi had te maken met Miley's problemen sinds ze zelf een eetstoornis had. Ze hebben in het verleden misschien ruzie gehad, maar deze vriendschap heeft de tand des tijds doorstaan.

3 Demi Lovato en Sam Smith binden over muziek

Demi Lovato en Sam Smith zijn allebei zeer vocale fans van elkaar geweest en hebben zelfs samengewerkt aan het nummer I'm Ready. Sam sprak ook over hoe gecharmeerd hij altijd is geweest van Demi.

Hij houdt van haar passie voor het vertellen van verhalen, en hij heeft ook de wens uitgesproken om ook in de toekomst met haar samen te werken. Het is veilig om te zeggen dat dit duo ongelooflijk is geweest, zowel op als buiten het scherm.

2 Demi Lovato's beste vrienden waren te zien in haar documentaire Dancing With The Devil

Dancing with the Devil is Demi Lovato's eigen documentaire, waarin ze vertelt over haar verschillende worstelingen, probeert te passen in de gemeenschap en zelfs haar ervaring met seksueel geweld in het verleden. Het is een diepe en inzichtelijke herinnering aan haar trauma uit het verleden en alles wat Demi heeft gemaakt tot wie ze nu is. Ze vertelt zelfs over de oorzaak van haar bijna fatale overdosis in het jaar 2018.

De documentaire legt ook haar muzikale en persoonlijke reis van de afgelopen jaren vast. Zoals eerder vermeld, omvatte dit een groot deel van haar vriendenkring, die met haar praatte en haar steunde tijdens de episodische run.

1 Selena Gomez

Degenen die uit elkaar zijn gegroeid. Demi Lovato opende ook over haar relatie met Selena Gomez en zei dat ze altijd dezelfde hoeveelheid liefde voor haar zal hebben. Maar ze delen niet dezelfde vriendschap als in het verleden.

In tegenstelling tot veel van haar huidige vrienden, groeiden sommigen ook van nature uit elkaar, zonder dat het de schuld van iemand was. Deze aan en uit vriendschap kan in de toekomst weer ontbranden, en fans lijken er hoopvol over.

Aanbevolen: