Khloé Kardashian steunt Caitlyn Jenners politieke rivaal te midden van 'bittere' vete

Khloé Kardashian steunt Caitlyn Jenners politieke rivaal te midden van 'bittere' vete
Khloé Kardashian steunt Caitlyn Jenners politieke rivaal te midden van 'bittere' vete
Anonim

Khloé Kardashian lijkt er niet te zijn voor Caitlyn Jenner die de volgende gouverneur van Californië wordt.

Geen van de Keeping Up With The Kardashians-sterren hebben geen steun getoond voor Caitlyn's politieke ambities, maar Khloe heeft de dekking verbroken terwijl de vete met haar voortduurt.

Maar gisteren retweette Khloé, 36, een bericht van de huidige burgemeester van Californië, Gavin Newsom, naar haar 29 miljoen Twitter-volgers.

Khloe Kardashian Caitlyn Jenner
Khloe Kardashian Caitlyn Jenner

De huidige Californische gouverneur schreef: “Goedemorgen Californië. Het is de dag van heropening. We hebben meer dan 40 miljoen vaccins toegediend.

Nu… Geen sociale afstand meer. Geen capaciteitslimieten meer. Geen kleuren of provincieniveaus meer.

"En als je gevaccineerd bent - geen maskers meer. Het is een goede dag."

Khloé en Caitlyn vielen oorspronkelijk uit na haar scheiding van Kardashian momager, Kris Jenner, in 2015 en overgang.

In een aflevering van KUWTK heeft Kris gezegd dat ze "teleurgesteld" was over wat Caitlyn haar tijdens hun huwelijk niet-ondersteunend had genoemd.

Caitlyn Jenner en Bruce Jenner met Kris Jenner
Caitlyn Jenner en Bruce Jenner met Kris Jenner

Khloe legde uit: Ik zei: 'Je hebt mijn moeder afgeslacht en je hebt het lef om te zeggen: 'Wat is er gebeurd met de familie die bij elkaar bleef?'

"Ik zei: 'Je sprong op dat schip zodra je Diane Sawyer deed en mijn moeder aanviel', en in plaats daarvan zegt [zij] dat ik 'een leven moet zoeken' en 'zwijg', en ik Ik heb zoiets van, 'Hou je mond en je krijgt een verdomd leven.'"

Caitlyn Jenner kondigde in april haar bod op de gouverneur van Californië aan.

"Als ik tot gouverneur van Californië word gekozen, zal ik ANNULEREN, cultuur annuleren en wakker worden", schreef de republikeinse gouverneurskandidaat van Californië.

kim kardashian caitlyn jenner selfie
kim kardashian caitlyn jenner selfie

Het veroorzaakte massale verontwaardiging online, waarbij velen de betrokkenheid van de Jenner bij een crash opriepen die resulteerde in de dood van een vrouw.

Als onderdeel van haar "Cait for California"-agenda vuurde ze een andere tweet af over "gevaarlijke criminelen" op straat.

"Dit is afschuwelijk en ook te vermijden. Gavin's officieren van justitie in heel Californië laten gevaarlijke criminelen weer vrij in onze straten. Genoeg is genoeg. RecallGavin," tweette Caitlyn op 24 april.

TMZ beweert dat haar voormalige stiefdochter Kim Kardashian "verontrust" is door de tweet en vindt dat het haar harde werk aan criminele hervormingen ondermijnt.

caitlyn-jenner-bruce-jenner
caitlyn-jenner-bruce-jenner

Er is in het verleden beweerd dat de oprichter van KKW Beauty de politiek van Caitlyn nadelig vindt voor hardwerkende belastingbetalers.

3De moeder van vier heeft het gevoel dat het opsluiten van criminelen voor het leven niet de oorzaak is waarom mensen misdaad plegen.

Aanbevolen: