Is Kim Kardashian nu eigenlijk een advocaat?

Inhoudsopgave:

Is Kim Kardashian nu eigenlijk een advocaat?
Is Kim Kardashian nu eigenlijk een advocaat?
Anonim

Hoewel haar vader een spraakmakende advocaat was, waren haar volgers geschokt toen Kim Kardashian onthulde dat ze van plan was er ook een te worden. Ondanks voldoende bewijs dat Kim's genialiteit in de zakenwereld ondersteunt, dachten nee-zeggers dat ze gewoon op zoek was naar meer bekendheid door haar plannen aan te kondigen om advocaat te worden.

Hoewel ze haar bedoelingen aankondigde, en daarvoor een hoop verzet kreeg, heeft Kim sindsdien stilletjes de wet bestudeerd - en niet-zo-rustig kleine overwinningen aangekondigd.

Ze lijkt serieus bezig met het bereiken van haar doel, hoewel veel volgers vermoedden dat Kim de gemakkelijke weg nam om advocaat te worden, of dat haar rijkdom de zaken op de een of andere manier gemakkelijker maakte. Natuurlijk betekende het hebben van geld in haar zakken dat de dossierkosten en examenkosten voor Kardashian een druppel waren, maar ze heeft een hoop werk verzet en volgt de universele vereisten om advocaat te worden in Californië.

Is Kim Kardashian eigenlijk al een advocaat?

Toen Pete Davidson besloot om ter ere van Kim Kardashian een 'mijn meisje is een advocaat'-tatoeage te laten zetten, waren mensen in de war. In die tijd was Kim eigenlijk geen advocaat. Ze waren ook een beetje in de war over Pete die getatoeëerd werd voor zijn toen nieuwe vriendin.

Maar op dat moment had Kim verklaard dat ze van plan was in de voetsporen van haar beroemde vader te treden, en haar familie leek ook ondersteunend.

Hoe dan ook, in augustus 2022 was Kim nog steeds geen advocaat, hoewel ze goed op weg lijkt te zijn - ondanks het ongeduld en de negatieve opmerkingen van haar volgers.

Kim is in verband gebracht met spraakmakende rechtszaken, had een ontmoeting met de toenmalige president Donald Trump om een verzoekschrift in te dienen voor de vervroegde vrijlating van een gevangene die was veroordeeld voor een geweldloos drugsdelict, en heeft gewerkt aan het leren van meer zodat ze "kon doe meer."

En terwijl ze haar bedoelingen aan de wereld aankondigde, kreeg Kim wat terugslag, maar het lijkt erop dat ze zich heeft ingegraven en het werk heeft gedaan om advocaat te worden, ook al is ze er nog niet helemaal.

Haar pad omvatte ten eerste de bevestiging dat ze genoeg studiepunten (60) had om te beginnen met studeren (Kim merkte op dat ze er 75 had), en vervolgens minstens 18 uur rechtenstudie per week, schriftelijke examens per maand, en meer.

Kim is in december 2021 geslaagd voor de babybar

Vanwege haar beslissing om het niet-traditionele pad te nemen om advocaat te worden, begon Kim met studeren voor en het afleggen van het Baby Bar-examen. Dit voorlopige examen gaat vooraf aan het eigenlijke Bar-examen, maar er zijn ook vereisten voor het afleggen van dat examen.

Sinds Kim drie pogingen kostte om te slagen voor haar examen (en er hard voor werd getrolld), lijkt het alsof de test veel moeilijker was dan ze had verwacht - en het pad om advocaat te worden is nog steeds vol obstakels.

De State Bar of California vereist bijvoorbeeld juridische opleiding voordat een aanvrager kan solliciteren om plaats te nemen aan de balie. Rechten studeren is natuurlijk niet de enige weg, maar het volgen van de Baby Bar geeft Kim niet automatisch de kwalificatie voor het Bar-examen.

Er zijn meerdere opties voor het behalen van een juridische opleiding, en wannabe-advocaten kunnen ook meerdere stukken combineren; Kim zou bijvoorbeeld een paar jaar aan een rechtenstudie kunnen studeren en daarna een stage kunnen volgen.

Kim deelde op sociale media dat ze "de hele dag werkt" en 's avonds en in het weekend rechten studeert, wat bewijst dat het hoe dan ook voor niemand een korte weg is om advocaat te worden.

Hoe lang duurt het voordat Kim advocaat wordt?

In 2019 was Kim's reis om advocaat te worden een jaar jong, volgens de tijdlijn die ze op Instagram gaf. Op dat moment was Kim nog niet voorbij de Baby Bar, maar ze maakte al connecties in de juridische arena.

Het blijkt dat Kim altijd van plan was om een onconventionele route te nemen om haar JD te verdienen, en dat is een vierjarige stage, compleet met maandelijkse tests en minimale wekelijkse uren werken met haar twee mentoradvocaten.

Het meeste harde werk lijkt op dit moment echter achter haar te liggen. Volgens de tijdlijn van CNBC (evenals haar eigen bericht op sociale media), treedt Kim al sinds ten minste 2018 op tijdens haar stage; een vereiste van de Baby Bar is een jaar lang studeren als leerling.

Omdat ze dat examen met goed gevolg heeft afgelegd, mocht Kim blijven studeren voor de overige drie jaar die nodig zijn om toegelaten te worden tot de grote balie. CNBC bevestigde dat Kim van plan is om in 2022 het balie-examen af te leggen, wat betekent dat ze misschien eerder advocaat wordt dan iemand had verwacht.

Aanbevolen: