Rihanna & ASAP Rocky Welcome A Baby Boy

Inhoudsopgave:

Rihanna & ASAP Rocky Welcome A Baby Boy
Rihanna & ASAP Rocky Welcome A Baby Boy
Anonim

Rihanna en ASAP Rocky's baby is officieel gearriveerd! Hoewel de nieuwe ouders nog geen commentaar hebben gegeven op de geboorte van hun kind, wordt gemeld dat Rihanna eerder deze week een jongetje heeft bevallen.

Volgens PEOPLE Magazine zeggen bronnen dicht bij het paar dat Rihanna en de baby al zijn ontslagen. Ze rusten momenteel als gezin in haar huis in Los Angeles. "Het gaat goed met Rihanna. Ze zijn erg enthousiast om ouders te worden. Rihanna is al een geweldige moeder", vertelde de insider.

Rihanna houdt de naam van de baby geheim

Tot nu toe hebben noch Rihanna noch Rocky de geboorte van hun baby op sociale media erkend. Ze hebben ook het geslacht niet bevestigd, ondanks berichten dat het een jongen is.

Het koppel onthulde oorspronkelijk de zwangerschap van Rihanna in januari. Paparazzi maakte foto's van de zangeres die een blote babybuil wiegde onder een roze pufferjack en versierd met een verscheidenheid aan kettingen.

De ‘Diamonds’-zangeres heeft vocaal gesproken over haar opwinding over het moederschap.

Op de vraag van Vanity Fair wat voor soort moeder ze denkt te zijn, had Rihanna snel antwoord. "Psycho erover", zei ze, terwijl ze haar opvoedingsstijl vergeleek met Teresa Giudice, ster van Real Housewives of New Jersey. "Je praat over mijn kinderen, het is voorbij."

Hoewel Rihanna en Rocky nu kunnen genieten van het binnenkomen van hun pasgeboren baby, verliep de zwangerschap van de zangeres niet zonder uitdagingen. Eerder dit jaar kreeg het paar te maken met geruchten over een relatiebreuk nadat werd beweerd dat Rocky ontrouw was geweest. Het paar heeft nooit op de geruchten ingegaan, maar bleef sterk te midden van de berichten over een splitsing.

Na de geruchten over het uiteenvallen, kreeg het paar opnieuw een wegversperring te verduren toen Rocky in april in LAX werd gearresteerd nadat ze terugkeerden van een reis naar Barbados. De arrestatie vloeide voort uit een aanval waarbij Rocky werd beschuldigd van het neerschieten van een niet-geïdentificeerd persoon. Hoewel de rapper op borgtocht is vrijgelaten, loopt er nog een onderzoek.

Ondanks de uitdagingen was Rocky naar verluidt vanaf het begin erg betrokken bij Rihanna's zwangerschap.

Hoewel Rihanna en Rocky de identiteit van hun zoon voorlopig privé houden, gezien hoe openbaar ze waren over RiRi's zwangerschap, hopen ze hun fans binnenkort inzicht te geven in hun nieuwe aanwinst.

Aanbevolen: