Is de vertraging van de trailer van 'Thor: Love And Thunder's' een slecht teken voor Marvel?

Inhoudsopgave:

Is de vertraging van de trailer van 'Thor: Love And Thunder's' een slecht teken voor Marvel?
Is de vertraging van de trailer van 'Thor: Love And Thunder's' een slecht teken voor Marvel?
Anonim

De MCU bevindt zich officieel in Fase Vier, wat betekent dat de zaken op het punt staan om naar 11 te gaan. We weten alleen zoveel over Fase Vier, gezien Marvel's notoir gesloten stijl, maar tot nu toe hebben ze ontketend geweldig materiaal dat dienovereenkomstig is gerangschikt.

Thor: Love and Thunder is een van de grootste projecten in fase vier, en op dit moment hebben we er nog geen enkele trailer voor. Dit is vooral vreemd als je bedenkt dat de film in juli uitkomt! De vertraging baart een paar fans zorgen.

Is deze vertraging slecht nieuws voor Marvel? Laten we een kijkje nemen en het opsplitsen.

'Thor: Love And Thunder' komt uit in 2022

Thor is een van de meest populaire personages in het Marvel Cinematic Universe, en in wat een primeur zal zijn voor de franchise, is hij het enige personage dat een vierde solo-avontuur op het grote scherm krijgt.

Zijn eerste twee films in de MCU waren niet helemaal vergelijkbaar met het andere aanbod van de franchise, maar zijn derde film, Thor: Ragnarok, veranderde alles. Taika Waititi was de regisseur van die film, en zijn vermogen om het personage een nieuwe vorm te geven was een briljante zet, omdat het Thor een stuk sympathieker maakte voor het reguliere publiek.

Thor: Love and Thunder komt later dit jaar in de bioscoop en de hype voor de film is enorm. Taika Waititi keert niet alleen terug om de film te regisseren, maar Natalie Portman keert ook terug als Jane Foster. Voeg daar nog aan toe dat Christian Bale als schurk in de film te zien zal zijn, en je hebt alles in huis voor een geweldige hit aan de kassa.

De film komt in juli uit, en toch hebben we er nog geen trailer van.

We hebben nog steeds geen trailer

Marvel-fans tonen op dit moment ongelooflijk veel geduld. De release van de trailer voor deze film heeft een ongekende hoeveelheid tijd gekost, en mensen zijn echt in de war over waarom dit het geval is.

"We hebben een punt bereikt waarop de Thor 4-trailer een onverwacht record heeft behaald. De film gaat in première op 8 juli, wat betekent dat Love and Thunder het kortste trailermarketingvenster in de MCU-geschiedenis heeft", schrijft BGR.

Dat is op zijn zachtst gezegd een twijfelachtig onderscheid voor de film. Interessant is dat er geruchten zijn dat de trailer binnenkort zou kunnen verschijnen.

Volgens Inverse, via Chippu, "kunnen de datums intern veranderen", merkt de site op, "maar bronnen met kennis van de plannen van Marvel zeggen dat het momenteel de bedoeling is om de trailer en de eerste poster begin volgende week uit te brengen."

Ongeacht of de trailer zelf uitkomt, het feit dat de trailer zo lang verborgen is gehouden, baart mensen zorgen. Marvel rolt normaal gesproken veel eerder trailers uit, maar ze hebben deze in de buurt gehouden. Er is geen officiële reden gegeven waarom Marvel geen beeldmateriaal openbaar maakt, maar het is een strategie die veel fans zowel frustrerend als verwarrend vinden.

Zou de enorme vertraging met de onthulling van de langverwachte trailer voor Thor: Love and Thunder een slecht teken kunnen zijn voor Marvel?

Is dit slecht nieuws voor Marvel?

Realistisch gezien moet het uitstellen van de release van de trailer niet worden gezien als een slecht teken voor Marvel of voor de film. Nogmaals, Marvel wacht normaal gesproken niet zo lang om een trailer uit te brengen, maar aangezien ze al hun inspanningen pompen om Moon Knight en Doctor Strange in het Multiverse of Madness te promoten, kunnen ze gewoon wachten op een geschikt moment om Liefde en Thunder op een manier die hun huidige marketingprioriteiten niet wegneemt.

Als we die geruchten over de releasedatum van de trailer mogen geloven, dan zal de trailer ongetwijfeld spelen voor de volgende Doctor Strange-film. Het is onwaarschijnlijk dat de film No Way Home-nummers heeft, maar miljoenen fans van over de hele wereld zullen hem zien, wat alleen maar zal dienen om de hype voor Love and Thunder een boost te geven.

Op dit moment hebben fans waanzinnig lang moeten wachten om een voorproefje te krijgen van wat de volgende Thor-film op het grote scherm zal brengen. Je kunt maar beter geloven dat wanneer de trailer eindelijk op internet komt, miljoenen mensen zullen afstemmen en van elke seconde zullen genieten.

De vertraging van de trailer is een ongebruikelijke zet van Marvel, maar als hun staat van dienst is, komt het allemaal goed.

Aanbevolen: