Hebben Steve-O en Johnny Knoxville ruzie gekregen voor de opnames van 'Jackass Forever'?

Inhoudsopgave:

Hebben Steve-O en Johnny Knoxville ruzie gekregen voor de opnames van 'Jackass Forever'?
Hebben Steve-O en Johnny Knoxville ruzie gekregen voor de opnames van 'Jackass Forever'?
Anonim

Tegenwoordig zijn flauwe grapkanalen de norm op sociale media, maar in de jaren 2000 moesten fans afstemmen op Jackass om inhoud te zien die legitiem grappig was en zijn tijd ver vooruit was. Onnodig te zeggen dat fans verpletterd waren toen het werd geannuleerd, maar de films die alleen kwamen waren fantastisch.

De jongens in de show waren gek, maar hun kameraadschap was ongeëvenaard. Ondanks dat we vrienden zijn buiten de camera's, hebben we eerder gezien dat de zaken gespannen werden, met name met Bam Margera, die zelfs een rechtszaak aanspande met zijn voormalige vrienden. Zelfs de laatste jaren zijn de zaken gespannen tussen enkele sleutelfiguren in de groep.

Laten we eens kijken naar een recente ruzie tussen Johnny Knoxville en Steve-O.

Wat is er gebeurd tussen Johnny Knoxville en Steve-O?

Tijdens de jaren 2000 werd de Jackass-franchise een kracht op het grote en kleine scherm. De franchise sloeg toe in een tijd waarin MTV een enorme verschuiving in inhoud zag, en de originele show was precies wat jonge millennial-fans zochten.

Met namen als Johnny Knoxville, Steve-O en Bam Margera was Jackass een doorslaand succes voor MTV. Al snel kwamen er spin-offshows in het spel, net als films, die een mooie winst konden opleveren aan de kassa.

In de 22 jaar sinds de originele show op MTV debuteerde, heeft de franchise alles gezien en gedaan. De recente release van Jackass Forever was een enorme hit en het stelde de originele cast in staat om de wereld kennis te laten maken met de nieuwe generatie Jackass-sterren.

Er waren nogal wat artiesten die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Jackass tot de franchise die het nu is, maar er zijn er niet veel die zo beroemd en geliefd werden als Johnny Knoxville en Steve-O.

Steve-O en Johnny Knoxville werden sterren in de show

Als je iemand vraagt naar hun favoriete Jackass-leden, dan staan Steve-O en Johnny Knoxville bijna altijd bovenaan de lijst. Deze twee waren bedoeld voor tv en dankzij het succes van Jackass werden ze publieke figuren en echte vrienden die samen de beste en slechtste tijden hebben meegemaakt.

Het duo had niet de beste start, zoals Knoxville onthulde: "Toen we hem voor het eerst ontmoetten, dreef hij ons de muur op omdat hij veel kan zijn. Ik denk dat de eerste keer dat Dimitry [Elyashkevich] en Tremaine schoten met Steve-O, ze schoten met hem en op weg naar de volgende locatie zeiden ze: 'F deze man. Laten we hem kwijtraken.' Ze probeerden bij hem weg te komen, maar ze konden hem niet van zich afschudden. Hij is onwankelbaar."

Uiteindelijk groeide hun vriendschap uit tot wat het nu is. Dat gezegd hebbende, zelfs oude vrienden hebben geschillen, en in de aanloop naar Jackass Forever was er een kloof tussen de oude vrienden.

Een kijkje in het geschil van Knoxville en Steve-O

Dus, wat veroorzaakte het meningsverschil tussen deze twee oude vrienden? Helaas kwam de ruzie tussen Steve-O en Johnny Knoxville neer op compensatie voor Jackass Forever.

"Ik was ongelovig toen ik hoorde dat Knoxville een vierde Jackass-film probeerde te maken na een heel decennium van inactiviteit met het merk Jackass. De contracten waren nooit leuk, maar deze keer was het nog minder leuk, "zei Steve-O.

"Ik had het gevoel dat ik de afgelopen 10 jaar heel hard had gewerkt om momentum voor mezelf als merk op te bouwen. Ik wilde met terugwerkende kracht voor mezelf opkomen. In de loop van Jackass, Ik had nog nooit zo veel tegengewerkt. Ik heb nooit teruggeduwd. Ik heb mezelf opgebouwd. Ik verdiende nu meer omdat ik voor meer werkte. Als mijn entertainmentadvocaat zegt 'OK, ga ervoor', dan ga ik ervoor, " hij ging verder.

Helaas zou het vanaf dat moment alleen maar erger worden. Steve-O was nogal luidruchtig over het verlangen naar meer geld, en hij gaf zelfs toe dat hij de zaken slecht had afgehandeld. Doordat hij zijn mond uitstak, liep zijn relatie met Knoxville enige schade op.

Uiteindelijk zei zijn advocaat hem af te koelen, en Steve-O zou zijn excuses aanbieden en het goedmaken met zijn oude vriend.

"Ik zei: 'Hé, ik wil erkennen hoe ik met de hele contractsituatie omging - het was f stieren, man.' Ik belde om het te erkennen, en gewoon zei dat ik het bij het verkeerde eind had en dat ik het goed wilde maken. Het was het meest helende gesprek dat hij en ik ooit hadden gehad. Ik voelde me er emotioneel over", zei Steve-O.

Nu alles chill is tussen het paar, kunnen ze achterover leunen en genieten van het uit de hand gelopen succes van Jackass Forever.

Aanbevolen: