Deze acteur is verantwoordelijk voor 'SNL's' slechtst beoordeelde show in de geschiedenis

Inhoudsopgave:

Deze acteur is verantwoordelijk voor 'SNL's' slechtst beoordeelde show in de geschiedenis
Deze acteur is verantwoordelijk voor 'SNL's' slechtst beoordeelde show in de geschiedenis
Anonim

Tegen ' SNL' zeggen is een zeldzaamheid, de show is iconisch en blijft een van de meest bekeken programma's op kabel-tv. Fans houden ervan hoe acteurs en actrices hun waakzaamheid verslappen, met heel weinig dingen van tafel tijdens hun gastplekken. Aan de andere kant hebben we in het verleden enkele slechte schetsen en hostingtaken gezien, David Spade noemde Steven Seagal de ergste, hoewel zijn aflevering niet in de beoordelingsafdeling terechtkwam.

Die matte eer gaat naar iemand anders en vond het meest recent plaats, tijdens het seizoensdebuut. We kijken terug op wat er is gebeurd en welke realityster heeft geholpen om het schip weer normaal te maken.

Daarnaast zullen we kijken naar de komische legende die de kijkcijfers deed stijgen tijdens de debuutaflevering van vorig jaar. Helaas voor de show zag het debuut van dit jaar een daling van bijna 50%.

Chris Rock was een enorm succes tijdens het 'SNL'-debuut van vorig seizoen

Aan de andere kant had Chris Rock een enorme impact op de show, tijdens het seizoendebuut van seizoen 46. De komiek trok 8,2 miljoen kijkers, wat bijna het dubbele was in vergelijking met de slechtst beoordeelde aflevering, die we zal bespreken.

Rock maakte een grote indruk, maar zoals hij samen met Deadline opmerkte, was hij niet bepaald enthousiast om aan de aflevering te werken en het kostte wat overtuigingskracht, aangezien het de eerste live-aflevering was tijdens de pandemie.

"Het was niet eens dat ze me moesten overtuigen om het te doen. Ze moesten me vooral door de Covid-protocollen leiden. Omdat SNL het hectisch is, man. Je hebt contact met veel mensen, dus ik maakte me echt zorgen. Dus ze hielpen me gewoon door: "Oké, we worden elke dag getest, en alleen deze mensen zullen in deze sectie worden toegelaten." Weet je, ik hou van SNL, maar niet genoeg om Covid te krijgen. [Lacht] Niet genoeg om mijn reuk- en smaakvermogen te verliezen."

Uiteindelijk bleken de hechte banden die hij in het verleden had opgebouwd het belangrijkste kantelpunt te zijn. '' Ik heb een geweldige relatie met de show; Ik heb een geweldige relatie met Lorne [Michaels]. Misschien zullen mijn kinderen daar ooit werken: dat zegt Lorne altijd. Ik beschouw het als niets dan positiefs. Ik bedoel, ik ben te oud om te klagen over een schets die in '92 niet is gelukt.''

SNL hoopte op hetzelfde aantal kijkers tijdens de debuutaflevering van seizoen 47, maar uiteindelijk kregen ze precies het tegenovergestelde.

Owen Wilson's seizoensdebuut in seizoen 47 was het laagst gewaardeerde ooit

Misschien is het het feit dat Owen Wilson de afgelopen jaren afkoelde, hoewel sommigen dit toeschrijven aan het afkoelende politieke klimaat (vergeleken met het debuut van vorig seizoen). Desalniettemin werd Wilson's verschijning op de show volledig gebombardeerd en bereikte een record laag aantal in de beoordelingsafdeling. Het was een daling van bijna 50% vergeleken met het debuut van vorig seizoen met Chris Rock als gastgastheer.

Desalniettemin was de aflevering niet de slechtste en verre van dat, aangezien de komische acteur ter plekke geweldig werk heeft geleverd. Hij was ook niet bang om zichzelf voor de gek te houden tijdens de openingsmonoloog.

"Om eerlijk te zijn, heb ik me waarschijnlijk af en toe schuldig gemaakt aan het uitrollen van een beetje, mijn voet van het pedaal halen. Maar ik zal je wat vertellen, toen Daniel Day-Lewis met pensioen ging en al die druk op kwam mijn schouders, alles veranderde. Toen wist ik dat ik 'Cars 3' moest doen."

Gelukkig voor 'SNL' waren de lage cijfers geen indicatie van wat komen gaat voor het nieuwe seizoen. Sterker nog, een bepaalde reality-tv-ster bracht de kijkcijfers kort daarna terug naar hun gemiddelde aantal.

Kim Kardashian kreeg 'SNL' weer op het goede spoor

Kim Kardashian zorgde voor veel ophef toen ze de show presenteerde, vooral omdat hij haar eerste optreden was na de scheiding van Kanye. De aflevering steeg enorm en scoorde 5,27 miljoen kijkers.

De aflevering werd goed ontvangen en nogmaals, niets was verboden voor Kim, precies zoals de show het leuk vindt. Ze besprak zelfs kort haar scheiding van Kanye.

"Hij is de rijkste zwarte man in Amerika, een getalenteerd, legitiem genie, die me vier ongelooflijke kinderen heeft gegeven."

Ze vervolgde: "Dus toen ik van hem scheidde, moet je weten dat het maar op één ding neerkwam: zijn persoonlijkheid. Ik weet dat het gemeen klinkt, maar mensen blijven me vertellen dat komedie uit de waarheid komt. één ding waar ik altijd naar streef, het is echt."

Kim bracht de kijkers binnen en Owen Wilson hoopte ongetwijfeld op dezelfde behandeling net daarvoor.

Aanbevolen: