Meghan Markle en prins Harry borgtocht op de eerste kerst van de koningin als weduwe

Inhoudsopgave:

Meghan Markle en prins Harry borgtocht op de eerste kerst van de koningin als weduwe
Meghan Markle en prins Harry borgtocht op de eerste kerst van de koningin als weduwe
Anonim

De gezondheid van de koningin staat al weken in het middelpunt van de krantenkoppen en ze heeft een reeks evenementen en geplande optredens gemist als gevolg van haar huidige kwetsbaarheid. De 95-jarige matriarch van de koninklijke familie heeft een zeer uitdagend jaar achter de rug en moet nog steeds het verlies van haar echtgenoot, prins Phillip, verwerken. Ze worstelt zichtbaar sinds zijn dood in april van dit jaar.

Met groeiende bezorgdheid over het welzijn van de koningin en de feestdagen voor de deur, hoopten fans dat de geest van de feestdagen wonden zou helen en nabijheid en wat broodnodige genezing zou creëren onder de leden van de koninklijke familie.

Helaas lijkt het erop dat dat helemaal niet het geval zal zijn. Deze feestdagen gaan door zonder Meghan Markle en Prins Harry. Ze hebben ervoor gekozen om niet aan de zijde van de koningin te staan tijdens haar eerste vakantieseizoen als weduwe.

De koningin wordt genaaid door Meghan en prins Harry

De Royals hebben dit jaar allemaal veel meegemaakt, en sinds Meghan en Prins Harry's geweldige interview met Oprah Winfrey, zijn de relaties van de familie uitgedaagd en gespannen. Meghan en prins Harry hebben allebei hun liefde en waardering uitgesproken voor de koningin, en hun pasgeboren dochter draagt zelfs de naam van de koningin. De schade in hun relatie met de hele koninklijke familie, inclusief de koningin, is nu echter meer zichtbaar dan ooit tevoren.

Terwijl de kalender steeds dichter bij de feestdagen komt, vragen fans en koninklijke kijkers over de hele wereld zich af hoe de feestdagen zullen zijn voor deze onrustige familie, en het lijkt erop dat ze zojuist hun antwoord hebben gekregen.

De stilte spreekt boekdelen

Prins Harry en Meghan Markle zullen niet hun best doen om de koningin te troosten en zich om haar heen te scharen zoals je van de familie zou verwachten. Terwijl ze rouwt om het verlies van haar man en voor de uitdaging staat om haar eerste feestdagen zonder hem te vieren, is de bejaarde, weduwe koningin in de steek gelaten door Meghan Markle en prins Harry.

Vertegenwoordigers van de koninklijke familie geven aan dat er geen enkele indicatie is van Meghan en Harry dat ze zich bij de familie zullen voegen voor de feestdagen, ondanks het feit dat er inderdaad een uitnodiging aan hen is gericht. De uitnodiging lijkt een vreemde staat van stilte te hebben veroorzaakt bij het paar, en ze worden nu geteld.

Meghan Markle en prins Harry worden zwaar bekritiseerd omdat ze 'de thee hebben gemorst' tijdens hun tijd bij de koninklijke familie en hun aanwezigheid bij de zieke, weduwe-koningin tijdens de uiterst belangrijke kerstperiode zou een lange weg hebben afgelegd hun imago opnieuw op te bouwen in het licht van deze voortdurende controverse.

Het feit dat ze hun steun niet betuigen op een moment dat de gezondheid van de koningin in het geding blijft, zal de spanning tussen Meghan Markle, prins Harry en de rest van de koninklijke familie die op de planning staat, alleen maar vergroten door de koningin voor Kerstmis.

Aanbevolen: