Kim Kardashian en Pete Davidson gefotografeerd hand in hand na relatiegeruchten

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Pete Davidson gefotografeerd hand in hand na relatiegeruchten
Kim Kardashian en Pete Davidson gefotografeerd hand in hand na relatiegeruchten
Anonim

Een dag nadat Kim Kardashian en Pete Davidson zijn 28e verjaardag vierden bij Kardashian-Jenner momager Kris Jenner's huis, werden de twee gefotografeerd terwijl ze elkaars hand in een auto stapten. De Daily Mail fotografeerde het paar buiten Jenners herenhuis in Palm Springs.

Pete en Kim maken het officieel

Kim Kardashian en Pete Davidson droegen allebei een pyjama op de foto's en konden hun stralende glimlach niet verbergen terwijl ze samen een wandeling maakten! Kim droeg een casual wit bodysuit en grijze sweats, terwijl de SNL-ster en komiek een pyjamabroek van Kim's binnenkledingmerk SKIMS en een zwart T-shirt droeg.

Het is opwindend om te zien hoe Kim haar vrijgezelle leven omarmt, voor het eerst sinds ze eerder dit jaar in februari de scheiding aanvroeg van haar man Kanye West. Terwijl de moeder van vier het grootste deel van 2021 uit de buurt van romantiek bleef, scheidde Pete onlangs van Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor, met wie hij een paar maanden aan het daten was.

E! Het nieuws deelde dat de 41-jarige KUWTK-ster en make-upmagnaat officieel aan het daten is met de komiek, die 13 jaar jonger is dan zij. Een bron dicht bij Kardashian deelde met de publicatie: "Ze zijn erg blij en zien wel waar het heen gaat."

Kim en Pete zien elkaar naar verluidt exclusief, en hoewel de moeder van vier geen big deal wil maken over haar relatie, is Kim "echt verliefd op hem", "Pete heeft haar verteld dat hij niemand anders wil zien", zei de bron en voegde eraan toe: "Ze vertelt sommige mensen dat ze niet super serieus zijn, maar ze ziet niemand anders… Ze probeert om er geen big deal over te maken, maar is super in hem."

Kardashian is "geslagen" door de King of Staten Island-ster en hun relatie is "erg spannend" voor haar. De insider verklaarde ook dat Kim zich "duizelig" voelt in de buurt van Pete, omdat hij haar elke keer dat ze samen zijn aan het lachen maakt.

Kort na het indienen van een scheiding van Kanye, onthulde Kardashian haar hoop voor de toekomst tijdens de finale van Keeping Up With The Kardashians. Kim zei dat ze naar een therapeut ging en aan zichzelf wilde werken om totaal geluk te vinden, wat dat ook moge zijn.

"Laat me aan mezelf werken en zien waar ik ben - en dat is waar ik zo enthousiast over ben, net als wakker worden op 40 en beseffen dat ik gewoon totaal geluk wil", zei ze.

Aanbevolen: