Dit is wat de ex-vriend van Billie Eilish, Brandon Quintin Adams, nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de ex-vriend van Billie Eilish, Brandon Quintin Adams, nu doet
Dit is wat de ex-vriend van Billie Eilish, Brandon Quintin Adams, nu doet
Anonim

Billie Eilish's documentaire, The World's a Little Blurry, gaf fans een kijkje in haar relatie met Brandon Q Adams, en de details schokten haar fans. Nu Q niet meer in de buurt van Billie is, vragen fans zich af wat hij nu aan het doen is. De zangeres onthulde meer informatie over haar ex in haar nummer Happier Than Ever, en de littekens waren mogelijk dieper dan wat fans dachten. Wat zei ze precies over de relatie? En heeft haar ex haar leven echt verpest?

Billie's fans weten dat ze beroemd is over haar datingleven. Zovelen waren verrast om te zien hoe ze haar relatie met rapper Brandon Q Adams onthulde, die de artiestennaam 7:AMP draagt. Een tijdje zagen fans Billie tot over hun oren verliefd op Q. Maar na een reeks ups en downs, waaronder Q die niet genoeg tijd vrijmaakte voor Billie toen ze hem kaartjes voor Coachella bezorgde, gingen de twee uit elkaar. Wat doet Brandon Q Adams nu?

Na zijn breuk met Billie Eilish is Brandon Q verdwenen van sociale media

Brandon Q heeft het commentaargedeelte op al zijn sociale media uitgeschakeld, inclusief Instagram en YouTube. En hoewel zijn Instagram-account meer dan 50.000 volgers heeft verdiend, was de laatste keer dat hij iets plaatste in januari 2021. Na zijn breuk met Billie vielen fans van de zanger hem aan, dus het is geen verrassing dat hij zich onopvallend heeft gehouden.

Zijn muzieklabel plaatste een teaserafbeelding met betrekking tot zijn muziekprojecten waarin stond dat Brandon Q in juli 2020 nieuwe muziek zou uitbrengen. Desalniettemin is het nummer of album nog niet uitgebracht. In het bijschrift voegde zijn bedrijf de hashtag "CHROMA" toe, wat waarschijnlijk de naam was van het project van de rapper.

Op zijn YouTube-kanaal staan alleen oude nummers, waaronder OD for Love feat. Dood Nigel en haar album met de titel BLEAUPRO, op de hoes staat een foto van Billie. Op dit moment is hij verre van muziek en het publieke oog. Hoewel Brandon Q gepassioneerd lijkt over zijn carrière als rapper, neemt hij misschien een pauze van alle reacties die hij heeft gekregen nadat hij Billie's hart had gebroken.

Billie Eilish zegt dat haar ex-vriend Brandon Q de oorzaak is van haar depressie

Billie hield haar relatie lange tijd heel privé. In een interview met Vogue in februari 2020 vertelde ze waarom ze zo geheimzinnig deed over haar liefdesleven. De zangeres zei dat ze een relatie had met iemand die haar slecht behandelde, wat bijdroeg aan haar depressie.

Toen gaf ze in een interview met Capital Breakfast in september 2020 een andere reden en zei: "Ik heb relaties gehad en ze privé gehouden, en zelfs degene die ik heb gehad; met het kleine bedrag dat ik Ik heb het de wereld laten zien, het spijt me. Ik denk aan de mensen die hun relaties openbaar hebben gemaakt, en dan gaan ze uit elkaar, en het is als 'Wat als het slecht gaat?'"

The Bad Guy-zangeres is eindelijk opengegaan over haar ex Brandon Q in haar documentaire The World's a Little Blurry uit 2021. Uit de documentaire leerden fans dat de twee al aan het daten waren toen zij 17 was en hij 20. Dankzij alles wat Billie onthulde, begrepen fans ook dat Q in een wedstrijd voor 's werelds beste vriend nooit zou hebben gewonnen. Er waren niet veel beelden van hun samenzijn in de documentaire omdat Q meestal afwezig was, ook al wilde ze dat hij in de buurt was.

De zangeres van Lost Cause zei bijvoorbeeld dat ze zich eenzaam en ellendig voelde toen ze backstage was tijdens haar concert in februari 2019 in Parijs, omdat Q nergens te vinden was. En, om het nog erger te maken, het was op Valentijnsdag.

Toen, twee maanden later, klaagde Billie over zijn afwezigheid tijdens de voorbereidingen voor haar Coachella-optreden in 2019. Na het optreden, dat Billie niet leuk vond, sprak ze met Q aan de telefoon en vroeg of hij haar kon opzoeken, waarop hij antwoordde: "Ik zal het proberen." Het lijkt er echter op dat hij niet hard genoeg zijn best deed omdat ze uit elkaar gingen.

Liedjesfans denken dat Billie Eilish toegewijd is aan Brandon Q

Volgens fans vertelde Billie over haar relatie in sommige nummers op het album Happier Than Ever. Naar verluidt is een van de nummers waarin Billie haar ex riep, I Didn't Change My Number. De track gaat over haar weggaan van iemand die haar pijn heeft gedaan. Ook al zei ze dat, ze veranderde haar nummer niet om die persoon te vermijden.

Het refrein van het nummer verraadt het met de tekst: "Ik had moeten vertrekken toen Drew zei dat je slecht nieuws was." Dat is een duidelijke indicatie dat Billie's vriend wist dat Q niet goed voor haar was en adviseerde hem niet met hem te daten.

De andere songfans denken dat Billie over hem schreef is Lost Cause. In het nummer toont de zangeres geen genade door erop te wijzen dat Q geen baan had en vanaf het begin een verloren zaak was.

Aanbevolen: