Netflix heeft Britney Spears-documentaire bijgewerkt nadat het conservatorium was beëindigd

Inhoudsopgave:

Netflix heeft Britney Spears-documentaire bijgewerkt nadat het conservatorium was beëindigd
Netflix heeft Britney Spears-documentaire bijgewerkt nadat het conservatorium was beëindigd
Anonim

Netflix heeft onthuld dat ze de kaarten hebben veranderd aan het einde van hun documentaire over Britney Spears' conservatorship.

Uitgebracht in september van dit jaar, 'Britney Vs. Spears duikt diep in de complexe geschiedenis van de 13 jaar durende conservatorschapszaak van de popprinses. In september schorste rechter Brenda Penny Spears' vader Jamie als haar conservator. In november beëindigde de rechter de voogdij en kreeg Spears eindelijk haar vrijheid terug.

Netflix werkt tekst aan het einde van de documentaire van Britney Spears bij

Na het blijde en langverwachte nieuws moest Netflix dienovereenkomstig handelen. In een tweet legden ze uit dat ze de kaarten aan het einde van hun documentaire over Spears hadden veranderd om de verandering in haar geval weer te geven.

"Het is een genoegen om te delen dat we de tekst aan het einde van Britney vs. Spears hebben bijgewerkt", de streamingdienst gedeeld op hun officiële Twitter-account.

De laatste kaart in het document is bijgewerkt met het laatste nieuws in de conservatorschapszaak van Spears, waaronder het ontslag van Jamie en de beëindiging van het conservatorschap op 12 november.

Britney's advocaat Mathew S. Rosengart vertelde de filmmakers dat de bijdrage van de documentaire cruciaal bleek te zijn in Jamie's verwijdering als conservator.

"Jamie's misbruik dat in deze film wordt onthuld, bevestigt wat Britney en ik in de rechtbank hebben gezegd: Jamie Spears is giftig voor het welzijn van Britney en ze verdient het om vrij te zijn", zei Rosengart.

Britney Spears en Sam Asghari kunnen eerder trouwen dan we denken

In september van dit jaar maakte de zangeres haar verloving met personal trainer en acteur Sam Asghari bekend. Eerder deze maand gaf Spears fans een update over haar trouwjurk.

Op 10 november ging Spears naar Instagram om foto's en een video van haar in een dromerige roze prinsessenjurk te delen. Maar voordat haar bijna 36 miljoen volgers konden denken dat dit DE jurk was, verduidelijkte ze dat dit niet het geval was en voegde eraan toe dat iemand die heel beroemd is deze momenteel aan het maken is.

Spears zei dat de Italiaanse modeontwerper Donatella Versace "as we speak" aan haar trouwjurk werkt, en het betekent zeker dat het een lust voor het oog zal zijn.

"Nee … dit is niet mijn trouwjurk [jurk emoji] bahahah !!!! Donatella Versace maakt mijn jurk as we speak [hush emoji] …. Fijne avond mensen, "schreef Spears in het bijschrift.

In een andere Instagram-post die werd gepubliceerd, opende Spears dat ze close was met Versace en dat ze jaren eerder haar gast was in Italië.

"Mijn favoriete zakenreis was waarschijnlijk een reis naar Italië", deelde Spears in een video die in juni op Instagram werd gepubliceerd en legde uit dat Versace haar daarheen had gevlogen voor een verblijf in de "prachtige villa van de modeontwerper".

Aanbevolen: