Travis Scott speelt golf met Michael Jordan en Mark Wahlberg in afwachting van rechtszaak tegen Astroworld

Inhoudsopgave:

Travis Scott speelt golf met Michael Jordan en Mark Wahlberg in afwachting van rechtszaak tegen Astroworld
Travis Scott speelt golf met Michael Jordan en Mark Wahlberg in afwachting van rechtszaak tegen Astroworld
Anonim

Travis Scott leek zijn steeds groter wordende juridische problemen achter zich te laten terwijl hij genoot van een partijtje golf met Michael Jordan en Mark Wahlberg in Zuid-Californië, volgens The Daily Mail. Hij werd op sociale media gezien terwijl hij ontspande met zijn beroemde vrienden, en nam de dag ervoor zelfs de tijd om te poseren voor een selfie met de Frans-Amerikaanse acteur Said Taghmaoui.

Travis Scott brengt naar verluidt Thanksgiving door met Kylie Jenner en familie

Er wordt beweerd dat Scott in de buurt is zodat hij de Thanksgiving-vakantie kan doorbrengen met zijn familie, inclusief vriendin en moeder van zijn kind Kylie JennerDe Daily Mail bevestigt deze bewering verder door te stellen dat de maker van Astroworld dinsdag werd gezien terwijl hij tijd doorbracht met Corey Gamble, ook wel bekend als het vriendje van Kris Jenner.

Het uitje komt op een moment dat Scott zichzelf in steeds meer heet water bevindt vanwege de absolute tragedie die plaatsvond tijdens het Astroworld-concert in Houston, 5 november. Tien mensen werden gedood, waaronder een 9-jarig kind, en honderden anderen raakten gewond nadat ze waren verstikt en verpletterd door het dicht opeengepakte festivalpubliek.

Scott wordt geconfronteerd met een rechtszaak van $ 2 miljard

Rolling Stone meldt dat de rapper onlangs werd getroffen door een rechtszaak van maar liefst $ 2 miljard, die namens 282 eisers werd aangespannen door advocaat Thomas J. Henry. Dezelfde rechtszaak eist ook schadevergoeding van R&B-legende Drake, Live Nation, Apple en anderen. Dit is echter niet de enige rechtszaak waarmee Scott momenteel wordt geconfronteerd. Hij vecht ook een afzonderlijke rechtszaak die ten minste $ 750 miljoen eist, en dit werd ingediend door advocaat Tony Buzbee namens nog eens 125 eisers.

Advocaat Tony Buzbee slams Scott

Sprekend over de zaak zei Buzbee: Ik garandeer je, als de menigte het podium had aangevallen of de artiesten zelf had lastiggevallen, oh mijn god, dan zouden ze elke politieagent binnen een straal van honderd mijl hebben ingeschakeld. Maar zolang de artiesten niet in gevaar waren, was de houding denk ik wat om de mensen in de menigte geeft. En zo kan het niet zijn.”

In tegenstelling tot de bewering van Buzbee, ging Travis Scott direct nadat de schokkende gebeurtenis plaatsvond naar zijn twitter en schreef dat hij "absoluut verwoest" was door de gruwelijke dood van zijn geliefde fans. Vervolgens postte hij een oprechte videoboodschap waarin hij erop stond dat hij "zich nooit de ernst van de situatie kon voorstellen" terwijl hij gefocust was op zijn optreden op het podium.

Aanbevolen: