Staat Jamie Lynn, de zus van Britney Spears, op haar loonlijst?

Inhoudsopgave:

Staat Jamie Lynn, de zus van Britney Spears, op haar loonlijst?
Staat Jamie Lynn, de zus van Britney Spears, op haar loonlijst?
Anonim

In de afgelopen maanden was het persoonlijke leven van Brtiney Spears een behoorlijke rollercoaster. Ze leert nog steeds hoe ze met haar emoties om moet gaan, gezien alle controverses over het conservatorium die moeten plaatsvinden.

Ze vecht niet alleen tegen die situatie, maar haar zus Jamie Lynn heeft ook de krantenkoppen gehaald, voor haar eigen strijd samen met haar zus.

Jamie Lynn heeft een indrukwekkende waarde van $ 6 miljoen, hoewel roddelbladen en fans hebben ingestemd en vermeld dat Britney misschien heeft geholpen met dat vermogen, vanwege het feit dat haar familie op de loonlijst staat.

Misschien hebben we het antwoord op dat raadsel, zoals Jamie Lynn deed op sociale media en die situatie voor eens en voor altijd aan de orde stelde.

We zullen het hebben over hoe Britney's zus haar salaris verdiende, samen met het bekijken van hun moeilijke relatie.

Britney en Jamie Lynn Spears hebben een moeilijke relatie

Britney Spears schuwt controversiële details met betrekking tot haar persoonlijke leven niet. Fans hebben de afgelopen jaren een ongemakkelijke relatie opgemerkt tussen Britney en Jamie Lynn, en Spears zou meer olie op het vuur gooien, door te vermelden dat haar zus er niet voor haar was wanneer het er het meest toe deed.

Ze onthulde de details samen met de LA Times.

"Er is niets erger dan wanneer de mensen die het dichtst bij je staan, die nooit voor je kwamen opdagen, dingen posten met betrekking tot je situatie, wat die ook moge zijn, en rechtvaardig spreken voor ondersteuning… er is niets erger dan dat."

Spears was niet direct met haar doelwit, hoewel fans er zeker van leken te zijn dat het gericht was op Jamie Lynn. In 2017 zou Spears haar woorden echter niet mengen tijdens de Radio Disney Music Awards 2017.

"Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en MY SONGS voor remixes uitvoerde", schreef de popster. “Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst !!!! Dit conservatorium heeft mijn dromen vermoord … dus alles wat ik heb is hoop en hoop is het enige in deze wereld dat heel moeilijk te doden is … toch proberen mensen het nog steeds.”

Met al deze woede speculeerden fans dat Jamie Lynn misschien op de loonlijst van Britney stond. Jamie Lynn was er echter snel bij om die geruchten de kop in te drukken.

Jamie Lynn's vermogen van $ 6 miljoen was niet vanwege Britney

Er werd gezegd dat Britney haar hele familie op de loonlijst had staan, maar dat was niet helemaal waar. Jamie Lynn heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen en volgens de ster was het allemaal zelfgemaakt. Lynn verdiepte zich in verschillende vakgebieden, waaronder acteren, zingen en haar boek.

Lynn maakte een einde aan alle speculatie en vertelde fans dat ze "mijn kapotte reet met rust moesten laten".

“Haha leuk geprobeerd, maar ik heb NOOIT een dubbeltje van mijn zus gekregen, dat is HAAR zuurverdiende geld, en ik heb GEEN recht op een cent ervan. Ik zou geen geld uitgeven dat ik niet verdiend heb, verklaarde Jamie Lynn met betrekking tot een tweet waarin ze beweerde dat haar zus haar betaalde.

Bovendien lijkt het erop dat Jamie Lynn tegenwoordig probeert het goed te maken door haar zus en steun betuigt aan haar controverse over het conservatorium.

Het v alt nog te bezien of de twee dingen goed kunnen maken en eindelijk alle persoonlijke problemen opzij kunnen zetten.

Jamie Lynn probeert het goed te maken met haar zus Britney Spears

Jamie Lynn ging naar Instagram en toonde niets dan steun aan haar zus. Britney heeft nog niet gereageerd, maar Jamie Lynn leek in ieder geval de juiste dingen te zeggen.

“Ik denk dat het heel duidelijk is dat sinds de dag dat ik werd geboren, ik alleen maar van mijn zus heb gehouden, ze heb aanbeden en gesteund. Ik bedoel, dit is mijn verdomde grote zus voor al deze onzin, 'zei ze gedeeltelijk op Insta Stories, per Us Weekly. “Het kan me niet schelen of ze weg wil rennen naar het regenwoud en een ontelbaar aantal baby’s wil hebben in het midden van nergens, of dat ze terug wil komen en de wereld wil domineren zoals ze al zo vaak heeft gedaan. Ik heb hoe dan ook niets te winnen of te verliezen. Deze situatie heeft geen invloed op mij omdat ik alleen haar zus ben die zich alleen zorgen maakt over haar geluk.”

Ondanks de verklaring lijken recente feiten iets anders te beweren. Volgens Yahoo News heeft Jamie Lynn een gerechtelijk voorstel ingediend voor de voogdij van Brtiney Spears en er wordt gezegd dat de claim overal vol stond met onjuistheden.

Speculatie lijkt te denken dat Jamie Lynn haar imago probeert te beschermen, maar achter de schermen kan het anders zijn.

Aanbevolen: