Dit is waar Jamie Lynn Spears echt staat met haar eerste baby-papa in 2022

Inhoudsopgave:

Dit is waar Jamie Lynn Spears echt staat met haar eerste baby-papa in 2022
Dit is waar Jamie Lynn Spears echt staat met haar eerste baby-papa in 2022
Anonim

Actrice Jamie Lynn Spears werd halverwege de jaren 2000 beroemd dankzij haar zus Britney Spears. In 2005 werd ze gecast als het hoofdpersonage in de Nickelodeon-tiener-sitcom Zoey 101. Drie jaar later beviel Jamie Lynn Spears echter van haar eerste kind, waarna ze een onderbreking van vijf jaar doormaakte.

Vandaag nemen we het privéleven van Jamie Lynn Spears onder de loep. De actrice heeft momenteel geen geweldige relatie met haar zus Britney Spears, maar ze lijkt wel gelukkig getrouwd te zijn. Blijf scrollen om erachter te komen of Jamie Lynn Spears uiteindelijk in het huwelijksbootje stapte met de vader van haar eerste kind!

Jamie Lynn Spears werd zwanger op 16-jarige leeftijd

In december 2007 maakte Jamie Lynn Spears bekend dat ze zwanger was van haar vriend Casey Aldridge. De jonge actrice was toen 16 jaar oud. Haar vriend - met wie ze al twee jaar een relatie had - was toen 18. In maart 2008 kondigde Jamie Lynn Spears haar verloving met Casey Aldridge aan, en in mei 2008 verhuisden de twee naar Liberty, Mississippi, waar ze van plan waren hun kind op te voeden.

Jamie Lynn onthulde dat toen haar familie en team hoorden van haar zwangerschap, iedereen besloot het te verbergen. "Er waren heel wat gevechten gaande tussen alle betrokkenen. Het hele Spears-team was al verstrikt in de PR-problemen van mijn zus en iedereen om me heen wilde dit 'probleem' gewoon laten verdwijnen", onthulde Jamie Lynn in haar memoires Things Ik had moeten zeggen. "Mijn familie en management hebben me van school gehaald totdat ze wisten wat ze nu moesten doen. Ze namen mijn smartphone af, uit angst dat het nieuws naar buiten zou komen, en stonden erop dat niemand informatie met iemand zou delen, vooral de pers."

Op 19 juni 2008 beviel Jamie Lynn Spears van hun dochter Maddie Briann Aldridge. Helaas hebben Spears en Aldridge in maart 2009 hun verloving beëindigd. In augustus 2010 nieuw leven ingeblazen ze hun romance pas vier maanden later weer uit elkaar. Destijds onthulde een bron voor People Magazine: "Ze groeide veel op, maar hij niet. Ik denk dat ze meer verdragen dan ze kon verdragen. Ze kreeg er gewoon genoeg van en was moe van de situatie."

Dit jaar publiceerde Jamie Lynn Spears haar boek Things I Should Have Said, waarin ze ook haar ex Casey Aldridge noemde. Aldridge's zus Ashley Aldridge Havard onthulde dat sommige dingen die Jamie Lynn in haar memoires noemde niet waar zijn. "Hij is nooit, maar dan ook nooit Casper genoemd. Dat is geen bijnaam. Zodra we dat zagen, hadden we zoiets van 'Waar komt dat vandaan?' Letterlijk', zei ze. “Maar persoonlijk denk ik dat het een opgraving was op Casey. Zoals, ik denk dat ze hem Casper noemt, ze zegt dat hij een geest voor hen is. Dat is slechts mijn theorie. Maar als ik Jamie Lynn ken en hoe haar geest is, denk ik dat ze dat daarom deed."

Aldridge's zus onthulde ook dat de relatie tussen Jamie en Casey alles behalve perfect was: "Ze heeft Casey bij verschillende gelegenheden fysiek mishandeld. Ze was erg woedend. Ze zou boos worden als ze haar zin niet kreeg. … Ze sloeg hem een keer met een lamp, ze werd boos op hem in Britney's flat in Destin, en ze sloeg hem meerdere keren met zijn riem… Ik denk niet dat het iets groots was, gewoon regelmatige gevechten… het wordt gewoon heel snel donker."

Met wie is Jamie Lynn Spears getrouwd?

Vandaag is de actrice - die $ 6 miljoen waard is - getrouwd met zakenman Jamie Watson. Watson is eigenaar van communicatiedienst Advanced Media Partners en na twee jaar daten maakten de twee in maart 2013 hun verloving bekend. Een jaar later trouwde het paar in New Orleans. In april 2018 beviel Jamie Lynn Spears van haar tweede dochter, Ivey Joan Watson.

In een TLC-special uit 2016 met de titel Jamie Lynn Spears: When the Lights Go Out, onthulde Jamie Watson dat hij niet wist wie Jamie Lynn Spears was toen ze elkaar ontmoetten: "Ik ben maar een normale man met een normale Ik wist niets van het gezin af. Ik wist niet dat ze een tv-programma had. Ik wist niets over haar." In dezelfde special onthulde Jamie Lynn Spears dat het wat langer duurde voordat ze verliefd werd op haar man: "Ik denk dat we op elkaar zijn gegroeid, wat waarschijnlijk de reden is waarom we nog steeds samen zijn. Hij was altijd ongemakkelijk. … terugkijkend hoewel, ik denk dat het een beetje lief is, want hij gedroeg zich zo omdat hij me duidelijk leuk vond."

Aanbevolen: