‘Oscars 2022’: Billie Eilish, Beyonce en Ariana Grande niet verrassend in de running

Inhoudsopgave:

‘Oscars 2022’: Billie Eilish, Beyonce en Ariana Grande niet verrassend in de running
‘Oscars 2022’: Billie Eilish, Beyonce en Ariana Grande niet verrassend in de running
Anonim

Het meest glamoureuze en begeerde filmevenement van het jaar staat voor de deur, dus zoals traditie heeft de Academie hun eerste tien 'Oscars 2022'-shortlists vrijgegeven. Hoewel de finalisten voor de beste hondencategorieën, zoals 'Best Motion Picture', nog niet zijn afgerond, blijft er veel om enthousiast over te worden, met een stroom sterren die zich al klaarmaken om naar het podium te gaan.

Misschien de meest met sterren bezaaide categorie tot nu toe, de beste originele nummerdivisie zit vol met grote namen. Billie Eilish maakte de cut voor haar musicalnummer 'No Time To die', Beyonce voor 'Be Alive', Ariana Grande voor 'Just Look Up' en Jay-Z ook voor zijn stuk 'Guns Go Bang'.

Het zou mogelijk de eerste Oscar-winst ooit kunnen zijn voor Beyonce, Billie Eilish of Ariana Grande

Alle bovenstaande krachtpatsers hebben nog een 'Oscar' gewonnen, dus een overwinning voor een van hen zou een spannende primeur zijn.

Marvel verpletterde de categorie visuele effecten, met in totaal vier van hun releases dit jaar die in de top tien terechtkwamen - 'Black Widow', 'Shang Chi', 'Eternals' en 'Spider-Man: No Weg naar huis'.

Aangezien zo'n groot deel van de 10-koppige groep wordt ingenomen door de producties van het entertainmentbedrijf, lijkt het zeer waarschijnlijk dat ze de prijs zullen ontvangen, wat zal resulteren in de eerste superheldenfilm die de titel wint sinds 2004.

Eilish stond ook op de shortlist in een tweede categorie voor haar documentaire 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry'

Billie Eilish verscheen ook in de beste documentaire-afdeling, met haar film 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' die erkenning kreeg van de Academie. Ze bevond zich in goed gezelschap, samen met de door de industrie voorspelde kanshebbers 'Summer of Soul', 'The Rescue', 'The Velvet Underground' en 'Flee'.

Eilish heeft nog geen commentaar gegeven op haar dubbele nominatie, maar ze heeft onlangs onthuld dat als haar COVID-19-vaccin er niet was geweest, ze misschien niet had geleefd om het nieuws te leren vanwege een 'vreselijk' geval van het virus.

De Grammy Award-winnaar onthulde dat ze 'dood zou zijn gegaan' als ze niet was gevaxxed, en verklaarde: "Het vaccin is verdomd geweldig en het heeft ook [haar broer/muzikale medewerker] Finneas gered van het krijgen; het heeft mijn ouders gered van het krijgen; het heeft mijn vrienden ervan weerhouden om het te krijgen.”

“Ik wil dat het duidelijk is dat het door het vaccin met mij in orde is. Ik denk dat als ik niet was ingeënt, ik zou zijn gestorven, want het was slecht.”

“Als ik zeg dat het slecht was, bedoel ik meer dat het vreselijk aanvoelde. Maar echt, in het schema van Covid was het niet slecht. Je weet wat ik bedoel? Als je ziek bent, voel je je verdomd verschrikkelijk.”

Aanbevolen: