De echte reden waarom de verjaardag van Harry Potter belangrijk is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de verjaardag van Harry Potter belangrijk is
De echte reden waarom de verjaardag van Harry Potter belangrijk is
Anonim

Voor de meeste mensen is hun verjaardag een van de beste dagen van het jaar. Of we er nu voor kiezen om een paar dagen op vakantie te gaan, ons feest uitrekken tot een volledige week, of we hebben zin om een feestje te geven of om dat ene speciale cadeau te vragen, we kunnen niet anders dan in een goed humeur zijn. Het is meestal leuk om te zien hoe fictieve personages deze speciale dag vieren, vooral als ze een aantal behoorlijk epische manieren hebben om de gelegenheid te vieren. Maar in de wereld van Harry Potter worden geboortedata in sommige gevallen zelfs nog belangrijker.

Er zijn enkele interessante feiten over Harry Potter waar fans bekend mee zijn, en een vraag die altijd naar voren komt, is waarom Harry Potter's verjaardag op 31 juli is. Fans vinden het heerlijk om te bespreken of deze geboortedatum enige betekenis heeft. Blijf lezen om erachter te komen wat de betekenis van Harry Potter's verjaardag is.

Waarom is Harry Potter's verjaardag 31 juli?

Toen Harry Potter in 2021 41 werd, Harry Potter-fans weten dat Harry Potter's verjaardag 31 juli is en het blijkt dat er een reden is voor de verjaardag van dit populaire personage.

Volgens Drukte, J. K. Rowling's verjaardag is ook 31 juli, dus het lijkt erop dat ze wilde dat haar personage haar verjaardag zou hebben. De verjaardag van de auteur is 31 juli 1965.

Harry Potter's 11e verjaardag is absoluut de belangrijkste. Hagrid gaf hem een verjaardagstaart en zijn acceptatiebrief aan Zweinstein. Daarna gingen Hagrid en Harry naar de Wegisweg en haalden wat dingen die Harry nodig zou hebben voor school.

Harry was geschokt toen Hagrid zei: "Harry - jij bent een tovenaar." Hagrid, vervolgde: "Een tovenaar, natuurlijk, en een dreunende goede, zou ik zeggen, als je eenmaal een beetje getraind bent. Met een mama en papa zoals de jouwe, wat zou je anders zijn? En ik denk dat het ongeveer tijd is om je brief te lezen."

Volgens drukte betekent dat sinds Harry in 1980 werd geboren, dat de gebeurtenissen in de serie in de jaren negentig plaatsvonden. Harry Potter-fandom zegt dat Harry en zijn vrienden van 1991 tot 1999 studenten waren op Hogwarts.

Wat is er gebeurd op de verjaardagen van Harry Potter?

Harry Potter-fans weten dat de verjaardagen van Harry Potter zwaar zijn geweest.

Volgens Polygon heeft het personage een aantal minder dan geweldige vieringen gehad, en het lijkt erop dat het vaak moeilijk voor hem is om te denken dat dit jaar anders zal zijn.

Toen Harry 16 werd, ontdekte hij dat Igor Karkaroff was vermoord en dat een paar mensen, Olivander en Florean Fortescue, waren ontvoerd, wat niet zo leuk was.

In Harry Potter en de Geheime Kamer werd Harry 12 en het hoofdstuk is getiteld 'De slechtste verjaardag'. Dobby kreeg kaarten te pakken die voor Harry bedoeld waren, dus dat was jammer.

Wizarding World merkt op dat toen Harry 15 werd, hij terug was bij de Duffelingen, en natuurlijk gingen ze zijn verjaardag niet vieren. Hoewel zijn vrienden hem wel cadeaus gaven, was hij geïrriteerd en jaloers op hun gelukkiger leven en hij deed ze weg.

Daniel Radcliffe over Harry Potter spelen

Telkens wanneer Daniel Radcliffe wordt geïnterviewd over de Harry Potter-films, behoudt hij zeker zijn gevoel voor humor terwijl hij volkomen eerlijk is over hoe hij zich voelt. Toen Daniel Radcliffe over zijn leeftijd sprak, zei hij dat mensen geschokt zijn om te beseffen dat hij niet meer onder de 30 is. Volgens Cinemablend.com zei de acteur: "Ik ben onlangs 32 geworden. Als ik mensen vertel dat ik 30 ben, mensen, worden ze een beetje bleek. Ze zien eruit als Inception op het strand aan het eind als ze duizend jaar oud zijn jaar. Zo maar."

De acteur wilde ook loskomen van zijn beroemdste personage.

In een interview met Esquire werd Daniel Radcliffe gevraagd of het moeilijk was om zijn carrière voort te zetten terwijl hij zo beroemd en succesvol en bekend was. De acteur zei: "Dat was er een beetje van, maar ik denk dat die hindernis bijna paste bij het willen laten zien van mensen dat [ik] niet alleen Harry Potter ben. Het paste goed bij de ambitie om een grote variatie te willen maken van rollen, wat ik altijd heb bewonderd in de carrières van andere mensen die van genre naar genre zijn gesprongen en hebben gedaan wat ze willen."

Terwijl Daniel Radcliffe beroemd werd door Harry Potter, is zijn carrière zeker in een interessante richting gegaan. Na in de horrorfilm Horns van 2013 te hebben gespeeld, speelde hij in Victor Frankenstein uit 2015, Swiss Army Man uit 2016, Beast of Burden uit 2018 en in 2020 Escape From Pretoria. Fans zijn ook enthousiast over de HBO-special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Aanbevolen: