The Kardashians delen hun jaarlijkse kerstsnap - zonder Kourtney, Kendall en Kylie

The Kardashians delen hun jaarlijkse kerstsnap - zonder Kourtney, Kendall en Kylie
The Kardashians delen hun jaarlijkse kerstsnap - zonder Kourtney, Kendall en Kylie
Anonim

De jaarlijkse kerstkaart van de Kardashian-familie is eindelijk geland, hoewel er een paar leden ontbreken.

Kim Kardashian onthulde de Kardashian-kard aan haar 273 miljoen Instagram-volgers. De oprichter van KKW Beauty toonde haar vier kinderen: North, acht, Chicago, drie, Saint, zes en Psalm, twee, in de lieve kiekjes. De realityster deelt haar schattige kinderen met haar vervreemde echtgenoot Kanye West.

De jongere zus van de 41-jarige Khloe, 37, en haar 66-jarige moeder Kris Jenner werden ook aan haar zijde gezien. De dochter van de Good American oprichter True Thompson, drie, en haar broer Rob Kardashian's dochter Dream Kardashian, vijf, poseerden ook op de foto's.

"Vrolijk kerstfeest", schreef Kim bij de diavoorstelling, terwijl de hele familie het enorm succesvolle SKIMS-merk van de aspirant-advocaat op zijn kop zette. Op de foto's ontbraken Rob, Kendall Jenner, Kylie Jenner en haar dochter Stormi, drie, evenals Kourtney Kardashian en kinderen, Mason, 12, Penelope, negen, en Reign, zes. Kourtney heeft veel tijd doorgebracht met haar nieuwe verloofde Travis Barker, terwijl Kendall aan haar nieuwe gin-merk werkt.

Ondertussen maakte Kylie Jenner haar weg terug naar Instagram op vrijdag toen ze haar 292 miljoen volgers een fijne kerstavond wenste. De oprichter van Kylie Cosmetics heeft al zeven weken geen foto geplaatst. Jenner koos ervoor om een oude foto van haar moeder, Kris, in haar jeugd te delen terwijl ze Kerstmis vierde. De foto is gebruikt om Kris' nieuwe 'Jingle Bells'-nummer te promoten met haar toekomstige schoonzoon Travis Barker.

De laatste keer dat Kylie iets op Instagram plaatste, was op 4 november. Kylie is sinds de Astroworld-tragedie weinig aanwezig op sociale media. Ze was een van de menigten die haar partner Travis Scott kwam zien optreden in Astroworld in Houston, Texas.

Een massale toevloed zag honderden gewonden en tien toeschouwers om het leven. Eerder deze maand werd bevestigd dat alle tien slachtoffers waren overleden aan "compressieverstikking".

Negen mensen – Jacob Jurinek, 21, John Hilgert, 14, Brianna Rodriguez, 16, Franco Patiño, 21, Axel Acosta, 21, Rudy Peña, 23, Madison Dubiski, 23, Deense Baig, 27 en Bharti Shahani, 22 – werd aanvankelijk bevestigd te zijn overleden nadat de menigte tijdens de set van Travis 'begon te comprimeren' naar de voorkant van het podium.

Slachtoffers van Astroworld Travis Scott
Slachtoffers van Astroworld Travis Scott

Meer dan een week later stierf ook een negenjarige jongen genaamd Ezra Blount als gevolg van zijn verwondingen die hij opliep tijdens de golfslag, nadat hij enkele dagen in een kunstmatige coma had gelegen.

Aanbevolen: