Alle belachelijke geschenken die Cardi B en Offset elkaar hebben gekocht

Inhoudsopgave:

Alle belachelijke geschenken die Cardi B en Offset elkaar hebben gekocht
Alle belachelijke geschenken die Cardi B en Offset elkaar hebben gekocht
Anonim

Toen de wereld Cardi B voor het eerst ontmoette, was ze het 'gewone, degular, shmegular meisje uit de Bronx'. Al snel werd ze een favoriet bij fans op Love & HipHop Atlanta en bracht de wereld tot stilstand met haar nummer één hit, " Bodak Yellow" Het leven wilde dat Cardi liefde zou vinden in de armen van Migos rapper Offset, met wie ze een kind heeft, en nog een op komst.

Als fans van het stel hebben we het allemaal gezien; de valse geruchten, de publieke verontschuldigingen, een echtscheidingsangst en grootse liefdesshows. Eén ding over Cardi B en Offset is duidelijk; als het gaat om cadeaus, gaan ze helemaal uit en laten ze geen middel onbeproefd. Dit zijn maar een paar van de cadeaus die ze elkaar de afgelopen jaren hebben gekocht:

10 Een ketting van $60, 000

Als het gaat om cadeaus in het huishouden van Cardi-B-Offset, begon de man het allemaal. In juli 2017, toen het gerucht ging dat Cardi B en Offset alleen aan het daten waren, schonk Offset Cardi B een ketting ter waarde van $ 60.000. De ketting werd op maat gemaakt en in elkaar gezet door juwelier Elliot Avianne. Ook inbegrepen in de ketting was een Cardi-B-achtige hand met ringen aan elke vinger, rode nagellak en een rode bandana om op te starten.

9 Birkins is nooit fout gegaan

2018 was niet zo'n goed jaar voor Cardi B en Offset, aangezien het het jaar was dat ze uit elkaar gingen, hoewel Offset's valsgeruchten helemaal teruggaan tot 2017 toen een model geïdentificeerd als Celine Powell zei dat ze Offset's droeg kind. Deze keer probeerde Offset Cardi echter terug te winnen en een paar Birkin-tassen deden het. Offset bezorgde Cardi ook een set sieraden. Gezamenlijk werd zijn verontschuldigingsgeschenk geschat op $ 231.000.

8 Een 'Bando'-keten

Als het op sieraden aankomt, is juwelier Elliot Avianne een favoriet onder Offset en andere leden van Migos, Takeoff en Quavo. In Valentijn 2018 wist Cardi B bij wie ze moest zijn voor het perfecte Valentijnscadeau. De hanger van Offset's ketting, genoemd naar het Migos-nummer 'Bando', leek op een huis en bevatte een open deur. Offset onthulde dat het Cardi B $ 250.000 kostte.

7 Titanic Ring

Cardi B heeft, net als Offset, geen reden om zich zorgen te maken tijdens haar verjaardag, want de rapper heeft haar gedekt. Toen Cardi 27 werd, had Offset het perfecte cadeau in gedachten: een sprankelende titanische diamanten ring. De ring vertoont een sterke gelijkenis met het hart van de oceaan uit de Titanic-film, vandaar de naam. De 100-karaats hartvormige ring was naar schatting $ 1.000.000 waard.

6 Een Rolls Royce Wraith

Offset heeft alle reden om te glimlachen op zijn verjaardag, en op zijn 26e was hij toevallig bij Cardi, met wie hij destijds verloofd was. Terwijl de huwelijksklokken opdoemden, liet Cardi B zich op Offsets 26e verjaardag zien door hem een Rolls Royce Wraith te schenken. De rapper deelde video's van hem die reageerde op Cardi's cadeau terwijl enkele van hun vrienden aanwezig waren, terwijl hij haar overlaadde met tonnen kussen.

5 $500, 000 in contanten

Je kunt erop vertrouwen dat Cardi altijd alles uit de kast ha alt als ze haar man cadeau doet, vooral op zijn verjaardag. In 2019 deed de 'Bodak Yellow'-zangeres haar uiterste best om haar man niet $ 1.000 maar een hele $ 500.000 in contanten te geven, toen de 'Bad and Boujee'-rapper 28 werd. In de video, gedeeld op Op Instagram hoorde Cardi zeggen: "Dat is $ 500.000 dollar", terwijl Offset de stapels bankbiljetten uit een witte koelkast haalde. Cardi stelde ook liefdevol de verschillende manieren voor waarop Offset het geld zou kunnen besteden. “Je zou een auto kunnen kopen. Je zou kleren kunnen kopen. Je zou meer sieraden kunnen kopen.” Ze zei.

4 Offset's verlovingsring

Normaal gesproken koopt de man een ring en stelt hij zijn vrouw ten huwelijk. Dat is precies wat er gebeurde tussen Cardi B en Offset. Cardi, die net zo welvarend was, koos er echter voor om de gunst terug te geven en kreeg Offset een verlovingsring met een geschatte waarde van $ 750.000. Offset pronkte tijdens een interview met Cardi's ring en vond het niet erg dat het er een beetje te vrouwelijk uitzag.

3 Een Lamborghini Aventador SVJ

Op de 29e verjaardag van Offset werd hij getrakteerd op een prachtige, besloten verjaardagsceremonie. Het einde van de avond werd gekenmerkt door een verrassing van Cardi, die hem een zeldzame Lamborghini Aventador SVJ schonk. Offset was meer dan enthousiast. Hij plaatste het moment op zijn Instagram en onderschreef het als SVJ MY BODY. Bedankt bae @iamcardib.”

2 Een speciale Moederdag-collectie

Het gebeurt maar één keer per jaar en Cardi B, die voor het eerst moeder werd, moest een speciale eerste Moederdag hebben. Offset ging goed en schonk Cardi B een Rolex en een paar designerhandtassen. Cardi kreeg er niet één, maar twee Hermes Birkin-tassen die naar schatting minstens $ 12.000 per stuk hadden gekost. Cardi kreeg ook een met diamanten ingelegd horloge en een set bloemstukken die genoeg waren om een kleine tuin te vullen.

1 Rode broek

Men maakt geen lied over 'bloederige schoenen' en krijgt ze simpelweg niet cadeau. Cardi B, die zo'n sterke liefde heeft voor de kenmerkende schoenen van Christian Louboutin, heeft er in het verleden een aantal van ontvangen. Met kerst 2018 ontving Cardi een set van zeven paar schoenen, één voor elke dag van de week, in verschillende kleuren. Allemaal rode broekjes, net zoals Cardi B van ze houdt.

Aanbevolen: