Madonna's meest buitensporige momenten

Inhoudsopgave:

Madonna's meest buitensporige momenten
Madonna's meest buitensporige momenten
Anonim

Madonna Louise Ciccone zit helemaal alleen in een steeg.

De popsuperster heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen platen verkocht, met hits als 'Material Girl' en 'Like A Virgin'. Ze verdiende de titel "Queen of Pop" nadat ze de meest succesvolle soloartiest in de geschiedenis van de Verenigde Staten was geworden. Maar zoals ze zeggen: "goed opgevoede vrouwen schrijven zelden geschiedenis." Madonna heeft altijd de lat hoger gelegd als het gaat om haar stijl en muziek.

In 1985 publiceerden de tijdschriften Penthouse en Playboy een aantal naaktfoto's van Madonna, genomen toen ze een worstelende artiest was. Een wilskrachtige Madonna weigerde zich te verontschuldigen voor het doen wat ze moest doen om te slagen. In 1989 werd Madonna's video voor "Like a Prayer" veroordeeld door het Vaticaan vanwege het "godslasterlijke gebruik van christelijke beelden". Paus Johannes Paulus II moedigde fans zelfs aan om de zanger in Italië te boycotten.

Hier zijn slechts een paar van Madonna's wildste momenten…

Dat VMA-kus met Britney Spears die de wereld op zijn kop zette

Madonna kust Britney Spears
Madonna kust Britney Spears

In 2003 stonden sociale media nog in de kinderschoenen. Dus als je je favoriete sterren wilde vangen, dan waren de MTV Video Music Awards een must om naar televisie te kijken.

Toen de show opende met popprinsessen Britney Spears en Christina Aguilera samen met popmatriarch Madonna, keken fans met open mond toe. Spears en Aguilera sprongen over het podium met bijpassende trouwjurken die er nauwelijks waren.

Madonna sprong al snel uit een taart in een smoking - terwijl Spears en Aguilera verleidelijk met haar dansten. Als onze monden eerder waren geopend, vielen ze op de grond toen Madonna beide vrouwen kuste. Alsof dat niet genoeg was voor onze ogen, draaide de camera naar Spears' ex-vriend - zanger Justin Timberlake. De NSYNC-ster keek zeker niet geamuseerd toen hij zijn ex de dood aanstarde…

Madonna plantte een enorme slordige kus op rapper Drake

Madonna heeft het tot haar missie gemaakt om contact te maken met elke generatie. In 2015 verscheen Madge op het Coachella-festival in 2015. Na het uitvoeren van een medley van haar lied "Hung Up" en "Human Nature", liep ze naar de Canadese rapper Drake. Terwijl hij nonchalant op een stoel zat, drukte de "Ray Of Light"-zanger een lange kus op Drake's lippen. Na de verrassingskus zag Drake er totaal geëxtrapoleerd uit. Hij veegde snel zijn mond af alsof ze erin had overgegeven. "Wat is er verdomme net gebeurd?" vroeg de "Over"-rapper geërgerd aan het publiek.

Een paar dagen later ging Madonna live op Instagram en beantwoordde ze enkele vragen van fans. Toen iemand vroeg of Drake een goede kusser was, antwoordde Madonna: "Ik heb een meisje gekust en ik vond het leuk." Later werd haar gevraagd of ze advies had om haar jongere zelf te geven. Terwijl ze zichzelf een glas wijn inschonk, zei een geërgerde Madonna: "Kus Drake niet, hoe vaak hij je ook smeekt."

drake selfie
drake selfie

Drake verduidelijkte echter zijn kennelijk walgelijke reactie op de kus op zijn eigen Instagram-pagina. "Begrijp mijn schok niet verkeerd!!" Hij schreef. 'Ik moet vrijen met de koningin Madonna.' Een bron vertelde TMZ later dat Drake geen fan was van de lippenstift die Madonna droeg, wat de reden was voor zijn viscerale reactie. "Drake zei dat hij niet walgde van de kus, hij vond het zelfs geweldig. Hij zei dat hij walgde van de nasmaak van haar lippenstift."

Madonna publiceerde een sexy boek

Madonna
Madonna

Op 21 oktober 1992 debuteerde Madonna met het koffietafelboek 'Sex'. De dag na Madonna's vijfde studioalbum Erotica. Een cd-single met het nummer "Erotic" werd ook verpakt met het boek. Het boek bevatte cameo's met Madonna's toenmalige vriend Vanilla Ice en een naakte Naomi Campbell. Madonna ontwikkelde het boek met erotische foto's onder de naam "Mistress Dita", geïnspireerd door filmactrice Dita Parlo uit de jaren dertig.

"Sex" verkocht op de eerste dag meer dan 150.000 exemplaren en blijft het snelst verkopende koffietafelboek. Sex stond bovenaan de New York Times Bestseller-lijst en verkocht wereldwijd meer dan 1,5 miljoen exemplaren.

Afbeelding
Afbeelding

Het kreeg echter negatieve recensies van critici en zelfs enkele fans die dachten dat Madonna "te ver" was gegaan. The New York Times schreef destijds: "Natuurlijk houden sommigen van ons echt van het andere geslacht; sommigen van ons geloven dat het mogelijk is om geweldige seks te hebben zonder zwepen, derden of huisdieren", en voegde eraan toe: "Misschien 'Sex ' kan een waarschuwing zijn over wat er gebeurt als poppictogrammen op de een of andere manier opgeblazen worden."Wederom weigerde een opstandige Madonna zich te verontschuldigen.

Maar in de afgelopen jaren heeft "Sex" een positievere reactie gekregen. 'Sex' wordt nu geprezen om zijn 'sociale en culturele impact'. Sindsdien is het een van de meest gewilde uitverkochte boeken geworden.

Aanbevolen: