Cristiano Ronaldo verslaat Ariana Grande en Kylie Jenner voor de meest gelikete Instagram-post van 2021

Inhoudsopgave:

Cristiano Ronaldo verslaat Ariana Grande en Kylie Jenner voor de meest gelikete Instagram-post van 2021
Cristiano Ronaldo verslaat Ariana Grande en Kylie Jenner voor de meest gelikete Instagram-post van 2021
Anonim

Manchester United-voetballer Cristiano Ronaldo versloeg mensen als Ariana Grande en Kylie Jenner om de meest gelikete Instagram-post van 2021 te hebben.

Met maar liefst 32 miljoen likes is de post van de Portugese voetballer dat hij en vriendin-model Georgina Rodriguez een tweeling verwachten het populairst. De afbeelding die is gedeeld op zijn Instagram-pagina, die 382 miljoen volgers heeft, toont het paar in bed samen met een babyscan.

Ariana Grande en Kylie Jenner hebben ook de meest gelikete post op Instagram in 2021

De op één na meest gelikete afbeelding na Ronaldo's bericht van 28 oktober werd gepost door Ariana Grande. Op 26 mei deelde de zangeres een reeks kiekjes van haar huwelijk met D alton Gomez. Op de beelden is ze te zien terwijl ze poseert tijdens haar feest thuis, terwijl ze een op maat gemaakte Vera Wang-jurk draagt en haar nieuwe echtgenoot kust.

De derde volgende, met 24 miljoen likes, was de aankondiging van Kylie Jenner dat ze haar tweede kind verwachtte met Travis Scott. In een korte video die meer dan 153 miljoen views heeft, bevestigde ze het nieuws over haar zwangerschap, waarover online veel werd gespeculeerd.

De schattige video liet de reality-tv-ster zien die haar moeder, Kris Jenner, over het nieuws vertelde terwijl haar dochter Stormi haar een afbeelding van de scan schonk.

Billie Eilish's Instagram-berichten geliked door miljoenen

Een andere populaire post, die 23 miljoen likes had, kwam van superster popster Billie Eilish. De muzikant die eerder blauw, bruin en groen haar had, toonde haar nieuwe platinablonde lokken. De simpele selfie werd in maart gepost naast het bijschrift "knijp me".

Voetballers en acteurs behoren tot de meest gelikete op Instagram

Lionel Messi staat drie keer in de top 10 van meest gelikete Instagram-berichten van 2021. Zijn ondertekening in augustus bij Paris Saint-German FC in augustus, een afbeelding van hem met een Copa America-trofee en de post die zijn vertrek uit Barcelona aankondigde waren de 5e, 7e en 8e meest gelikete Instagram-berichten van het jaar.

Op de 9e plaats is een bericht gedeeld door Iron Shore Mermaid dat een kind verrast in een dierentuin waar ze werkt. Iron Shore Mermaid is een professionele zeemeermin die dit jaar een internetsensatie is geworden. Dit werd gevolgd door een afbeelding gedeeld door Spider-Man-acteur Tom Holland die Zendaya een gelukkige verjaardag wenste. Het gerucht gaat dat het paar aan het daten is nadat dit jaar foto's waren uitgelekt waarop ze zoenen in een auto.

Aanbevolen: