HBO Max's Harry Potter 20th Anniversary Reunion Special maakte een grote fout in afbeeldingen

Inhoudsopgave:

HBO Max's Harry Potter 20th Anniversary Reunion Special maakte een grote fout in afbeeldingen
HBO Max's Harry Potter 20th Anniversary Reunion Special maakte een grote fout in afbeeldingen
Anonim

Fans van de Harry Potter-franchise waren meer dan enthousiast na het zien van de reüniespecial van Harry Potter ter ere van het 20-jarig jubileum. Van castkeuzes tot nooit eerder vertoonde clips achter de schermen, Harry Potter-fanaten waren overal onder de indruk. Een Twitter-gebruiker ontdekte echter één significante fout, en het kan een van de grootste fouten zijn die een reüniespecial zou kunnen maken.

De special bevatte verschillende foto's van de castleden als jonge kinderen, aangezien dat de leeftijd was waarop ze verliefd werden op de boeken. Helaas was een van die foto's niet van een castlid. In plaats daarvan was het een foto van American Horror Story-actrice Emma Roberts.

Roberts plaatste de foto van zichzelf bijna tien jaar geleden op Instagram, met als onderschrift "Minnie mouse oren!" Gebruikers hebben sindsdien commentaar gegeven op de afbeelding, toegegeven dat ze deze na de speciale verjaardagsblunder hebben gevonden en HBO Max hebben getagd.

Afbeeldingen voor de special zijn mogelijk geselecteerd op sociale media

Hoewel filmmakers hun filmonderwerpen gewoonlijk vragen om hun eigen foto's te selecteren, zijn er gevallen geweest waarin ze zich in plaats daarvan tot sociale media wenden. Het beeld van Roberts werd gebruikt tijdens het praten over Hermione-portrettist Emma Watson, wiens uiterlijk door de jaren heen vele malen met Roberts is vergeleken. Beide actrices hebben meerdere filmcredits op zak en zijn populaire "Emma's" geworden in de entertainmentindustrie.

Foto's van de twee zijn echter nooit eerder een fout geweest, vooral omdat hun uiterlijk in de loop der jaren enorm is veranderd. Van haarkleuren tot kapsels, de actrices kwamen uit hun schulp kort na Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 uit 2011. Sindsdien zijn hun vergelijkingen in Hollywood snel afgenomen.

Eén fan is alles wat nodig is om kijkers te waarschuwen voor een grote fout

Nadat de Roberts Twitter-fan de foto's had getweet samen met "GUYS HELP ME DAT LETTERLIJK EMMA ROBERTS NIET EMMA WATSON", vervolgde ze door te tweeten: "SUE THEM !!!!!"

Na haar tweet merkten andere gebruikers op dat ook zij hetzelfde dachten, maar dachten dat ze het bij het verkeerde eind hadden. Een gebruiker twitterde zelfs: "Omg ik dacht hier letterlijk aan terwijl ik ernaar keek!! Ik herinner me die foto die de ronde deed toen ze DH pt 1 aan het filmen waren toen Hermelien haar ouders obliviate gebruikte en je babyfoto's van Emma W ziet - mensen zeiden dat deze foto "exclusief" was van de set."

Vanaf deze publicatie hebben filmmakers en HBO Max nog geen commentaar gegeven op de fout. Noch Roberts, noch Watson heeft deze kwestie besproken, en of Watson al dan niet van deze fout op de hoogte was voordat deze werd vrijgegeven. Harry Potter 20th Anniversary Return to Hogwarts is beschikbaar om te bekijken op de streamingdienst en het is niet bekend of deze fout zal worden verholpen in een bijgewerkte versie van de special.

Aanbevolen: