Julia Fox Frolics op Miami Beach na een high-profile date met Kanye West

Inhoudsopgave:

Julia Fox Frolics op Miami Beach na een high-profile date met Kanye West
Julia Fox Frolics op Miami Beach na een high-profile date met Kanye West
Anonim

Actrice Julia Fox werd betrapt terwijl ze wat tijd doorbracht met vrienden op Miami Beach na haar spraakmakende date met Kanye West de avond ervoor. Passend voor Fox werden de in Italië geboren actrice en haar supersterdate door de toeschouwers gemompeld terwijl ze een romantische avond deelden in het Italiaanse restaurant Carbone.

Bronnen vertelden TMZ dat hun rendez-vous echter "Niets ernstigs" was, en Kanye blijft zich inzetten om het beste te halen uit zijn nieuw gevonden single-dom, een vooruitzicht dat Fox niet leek te storen terwijl ze vrolijk over het zand slenterde chatten met haar in bikini geklede vertrouwelingen.

Fox heeft onlangs ook geleden onder het uiteenvallen van een huwelijk

De moeder-van-een – die een nauwsluitend zwart t-shirt droeg in combinatie met nauwsluitende lederen fakkels – is ook onlangs teruggekeerd naar de datingpool nadat ze vervreemd was geraakt van de “dead beat” echtgenoot, piloot Peter Artemiev.

Dit is dan ook zeker een tijd waarin Fox dankbaar is voor de steun van haar kring van strandvrienden, vooral sinds de brunette aan haar 610k Instagram-volgers heeft onthuld dat de breuk tussen haar en Artemiev verre van vriendschappelijk is verlopen.

Over haar ex-man gesproken, Fox schreef: "Heb je deze slappe vader gezien?" hij zal waarschijnlijk worden gevonden "Bij de meeste stripclubs, Lucien, Paul's [Baby Grand], Casablanca, de straten enz." De actrice bleef het volgende zien: "Ik kan het niet eens meer doen… Ik wil gewoon niet dat mijn zoon het verkloot, want hij heeft het gevoel dat zijn vader afwezig was of van alcohol hield en meer aan het feesten was dan hij…"

Fox's splitsing was nergens zo minnelijk als die van Kanye en Kim

“Deze man liet me achter met een baby van 5 maanden en een hond en een huis en ALLE REKENINGEN. Het is verkeerd!!! Het is niet eerlijk!!!… Mijn zoon houdt van zijn vader. Ik heb geaccepteerd dat zijn vader weigert te presenteren en ik heb er vrede mee gesloten, maar ik weet zeker dat ik het publiek zal helpen.

Hoewel Kanye's breuk met ex-vrouw Kim Kardashian veel hartelijker lijkt te zijn geweest, lijdt het geen twijfel dat het paar in staat zal zijn om zich te binden over hun gebroken huwelijksproblemen. Hoewel hij en Kardashian vastbesloten lijken elkaar te blijven steunen, heeft West er geen geheim van gemaakt dat hij niet gelukkig is met hun aanstaande scheiding.

West verklaarde eind november: Ik heb fouten gemaakt. Ik heb in het openbaar dingen gedaan die als echtgenoot niet acceptabel waren, maar nu vandaag, om wat voor reden dan ook… maar ik ben hier om het verhaal te veranderen”.

“Ik heb de kranten niet eens gezien. We zijn niet eens gescheiden … dat is geen grap voor mij. Mijn kinderen willen dat hun ouders bij elkaar blijven. Ik wil dat we samen zijn”.

Aanbevolen: