Wat is er gebeurd met Romilda Vane uit 'Harry Potter'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Romilda Vane uit 'Harry Potter'?
Wat is er gebeurd met Romilda Vane uit 'Harry Potter'?
Anonim

De zeer succesvolle Harry Potter-franchise liet het publiek over de hele wereld zeker kennismaken met een hele groep Hollywood-up-and-comers die sindsdien hun stempel hebben gedrukt in de business.

Natuurlijk omvat dit Daniel Radcliffe, die de beroemde rol van het titulaire personage van de film speelde. En dan zijn er nog de mede-hoofdacteurs van Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint.

Naast hen hebben de films echter ook een ongelooflijke ondersteunende cast, die ook veel nieuw talent bevatte (behalve de acteur die Foppe moest spelen natuurlijk).

Onder hen is Anna Shaffer die de beroemde Griffoendor-heks Romilda Vane speelde in de films. Shaffer is mogelijk pas verschenen tegen het einde van de reeks van acht films van de franchise.

Desalniettemin lijkt het erop dat de actrice behoorlijk indruk heeft gemaakt sinds ze het sindsdien drukker heeft dan ooit.

Anna Shaffer's tijd op 'Harry Potter' was 'magisch'

Shaffer heeft misschien de kortste verhaallijnen in de franchise gehad, maar dat deed er niet toe. Het was haar eerste film en ze genoot van elke minuut.

"Het was magisch", vertelde de actrice aan Greek Girl Authority. “Ik heb ook vrienden voor het leven gemaakt, het was een onvergetelijke ervaring.” Tegelijkertijd was Shaffer zich ervan bewust dat ze waarschijnlijk niet snel een filmproject zo groot als Harry Potter zal vinden.

Het is duidelijk dat ik uit zo'n enorme filmfranchise kwam dat wat ik daarna deed vreemd zou aanvoelen, maar ik heb zoveel geluk dat ik jong genoeg was dat hoe ongelooflijk de ervaring ook was, ik nog steeds gewoon een normaal wilde zijn kind en hangen met mijn vrienden in het park, 'legde de actrice uit.

"Ik heb altijd gewoon in dingen willen zijn waar ik zelf graag naar zou kijken en ik ben heel dankbaar en trots dat dat voor het grootste deel is wat ik heb kunnen doen!"

En hoewel Shaffer zich nog moet aanmelden voor een andere filmfranchise, heeft de actrice zeker al vooruitgang geboekt in haar acteercarrière.

In feite scoorde ze een felbegeerde rol in een serie waar iedereen de afgelopen jaren niet over kan praten.

Anna Shaffer werd een paar jaar geleden gecast in deze hitserie

Slechts een paar jaar nadat hij aan Harry Potter had gewerkt, scoorde Shaffer een rol in de Netflix-fantasieserie The Witcher, met als kop Henry Cavill.

De actrice werd gecast als Triss Merrigold die een liefdesbelang wordt voor Cavill's Ger alt. Toegegeven, het eerste seizoen van de show was niet zo succesvol als iedereen had gehoopt.

"Een van de problemen toen S1 uitkwam, was dat veel gamefans dachten dat het een replica van de game zou zijn, maar we zijn boeken aan het aanpassen", zei Shaffer op de East European Comic Con. "Uiteindelijk is fantasie fantasie, het kan een beetje plezier hebben en een andere kijk hebben op … uiterlijk, bijvoorbeeld.”

Tegen de tijd dat seizoen 2 kwam, leek het erop dat fans absoluut aan boord waren. Ondertussen, achter de schermen, genoot Shaffer ook van het werken met haar Superman co-ster (hoewel ze niet een van de grootste verdieners van de serie is).

"Werken met Henry was geweldig, want hij is mooi en geschikt voor dit personage." En hoewel de twee het misschien heel goed met elkaar konden vinden, heeft Cavill altijd geloofd dat zijn karakter nooit bedoeld was om bij Shaffer's Triss te zijn.

"Voor mij, toen ik de games speelde en vooral toen ik de boeken las, heb ik het gevoel dat het altijd trouw is geweest aan de kern van Ger alt, Team Yennefer [Anya Chalotra]", vertelde de acteur aan Digital Spy op de rode loper.

Anna Shaffer is verhuisd van Romilda Vane

Gedurende haar carrière nam Shaffer ook verschillende kleine rollen op zich in shows zoals Class, Cuckoo en Zapped. Bovendien sloot de actrice zich kort aan bij de cast van ITV's misdaad Fearless, waarin Shaffer herenigd werd met haar voormalige Harry Potter-co-ster, wijlen Helen McCrory.

Later voegde ze zich bij de cast van de Britse soapserie Hollyoaks. In de serie speelde Shaffer de tiener Ruby Button, een personage dat volgens haar verkeerd is begrepen.

“Ze bedoelt het goed!” vertelde de actrice aan Channel 4. “Ruby is gewoon een beetje verdwaald en gemakkelijk te leiden. Ze kan zeker bitchy zijn, maar ik denk dat ze op het verkeerde been is gezet.'

Tegelijkertijd gaf Shaffer toe dat het personage iemand was met wie ze enkele overeenkomsten deelt. "Ik hoop dat ik niet zo zielig ben als Ruby!" merkte de actrice op. "Maar ik kan me zeker inleven in de worstelingen die ze doormaakt toen ze opgroeide."

Beyond The Witcher, het is op dit moment onduidelijk wat de toekomst biedt voor Shaffer. De actrice heeft laten doorschemeren dat ze meer seriewerk wilde nastreven, vooral als het Shondaland betreft.

“Ik ben een Shonda Rhimes MEGA FAN”, bekende Shaffer. "Dus om in welke hoedanigheid dan ook deel uit te maken van Shonda Land [sic] zou een absolute droom zijn die uitkomt." Misschien kan Shaffer de nieuwste stagiair van Grey's Anatomy zijn?

Aanbevolen: