Khloe Kardashian noemt grote zus Kim haar pr-crisishelper na Tristan-schandaal

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian noemt grote zus Kim haar pr-crisishelper na Tristan-schandaal
Khloe Kardashian noemt grote zus Kim haar pr-crisishelper na Tristan-schandaal
Anonim

Khloe Kardashian siert de cover van de Britse editie van Cosmopolitan.

De 37-jarige mede-oprichter van Good American onthulde in het tijdschrift dat haar zus Kim Kardashian haar 'PR-crisishelper' is geworden. Khloe's opmerkingen komen kort nadat haar ex Tristan Thompson haar excuses heeft aangeboden na de geboorte van een baby die hij verwekte met een andere vrouw terwijl hij nog bij haar was.

Khloe Kardashian onthulde dat Kim haar 'Go To'-persoon is

Khloe zei over haar grote zus Kim: Ze is de PR-crisishelper. Arme meid. Ze is echt kalm en nu ze al dit juridische jargon kent, zal ze dingen zeggen die je geruststellen - ik weet het niet eens weet wat ze bedoelen.'

Kim heeft jaren gestudeerd om advocaat te worden en kwam eind vorig jaar eindelijk langs de Californische "babybar". "Als er een drama is, praat er dan met haar over", zei Khloe over Kim. “Ze zegt: ‘we komen er wel uit.’ Ze bedenkt een plan - ze is zo'n kleine tovenaar."

Khloe Kardashian heeft toegegeven 'donkere dagen' te hebben

De moeder-van-een onthulde aan het tijdschrift dat ze haar ups en downs in de schijnwerpers heeft staan.

"Er zijn zeker momenten waarop ik denk: 'Ik geef nergens een a om.' Ik heb dit geweldige vermogen om alles buiten te sluiten. Dan heb ik momenten waarop ik worstel en ik het geluid niet kan overstemmen, en ik word boos op mezelf omdat ik dat niet kan, "zei ze.

"Het is een vicieuze cirkel. Je moet elke dag nemen zoals die komt. Er zijn zeker momenten waarop we denken: 'Haal deze camera's gewoon uit ons gezicht!'"

Khloe gaf toe dat ze een social media-pauze heeft genomen

Khloe onthulde ook dat ze onlangs een stap terug had gedaan van sociale media. "Vroeger gaf ik veel meer commentaar, maar de laatste paar maanden heb ik berichten geplaatst en weggelopen. Het is soms zo donker en verterend. Als ik me emotioneel niet sterk genoeg voel, moet ik dat weten en mezelf op de eerste plaats zetten, " deelde ze.

"Ik breng niet eens een uur per dag door op sociale media. Vroeger gaf ik zeker meer uit, maar ik ben echt goed in niet op sociale media zijn. Ik word er bang van."

Tristan Thompson heeft toegegeven dat hij nog een baby heeft verwekt

Vorige week gaf de vader van Khloe's dochter True, 3, toe dat hij een zoon had verwekt bij een vrouw genaamd Maralee Nichols.

"Vandaag laten de resultaten van de vaderschapstest zien dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols", schreef hij op Insta Stories, zich verontschuldigend aan Khloe en haar vertellend dat "je dit niet verdient. Je verdient het verdriet niet en vernedering die ik je heb aangedaan."

Aanbevolen: